eMatch

Alle reviews

eMatch

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating
50plusdating
5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating
Lexa
5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Dating easy merklogo voor beoordelingen van online dating
Dating easy
5 reviews

Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

eMatch

Keer op keer naar een café stappen om een date te ontmoeten en toch steeds weer tot de teleurstellende conclusie komen dat het toch niet de persoon is waar u mee verder wilt, is heel jammer van uw kostbare tijd. Online dating is misschien een betere optie. Diverse online datingsites stellen u in staat verschillende mensen te ontmoeten in uw eigen comfort. Wilt u meer weten over deze datingsites en wat de ervaringen zijn van personen hierbij? Hoe betrouwbaar ze zijn? En hoe groot de kans is dat u nu uw ware partner tegenkomt? Lees dan de reviews van anderen die al een ervaring hebben met de datingsite op ervaringenstie.be. Wij verzamelen de reviews van klanten, zodat u een beter beeld heeft van de gang van zaken bij deze dating platforms.

Over eMatch
eMatch.online is een site van Epic Internet B.V. De onderneming Epic Internet B.V. is opgericht op 23 september 2015 en gevestigd in Utrecht. Ze zijn actief in de branche Webportals. Tero Beheer B.V. is de eigenaar van Epic Internet B.V. eMatch is een online dating platform, die daten nog makkelijker maakt. U kunt via eMatch makkelijk contacten leggen met andere singels. Wat eMatch zo leuk maakt, is dat u specifiek kunt zoeken. Zo kunt u aangeven of u geïnteresseerd bent in Christelijke dating, Gay dating of dating voor alleenstaande ouders. eMatch geeft aan dat de site voor mensen is die op zoek zijn naar serieuze relaties. Dus, wie weet vindt u de ware liefde of ontstaat er een leuke klik met een andere single.

Producten en diensten van eMatch
Om gebruik te maken van eMatch kunt u zich inschrijven. Dit doet u door een account aan te maken met uw gebruikersnaam, wachtwoord en naar welke geslacht u op zoek bent. Verder nog de overige persoonsinformatie als geboortedatum, e-mailadres en geslacht. Als dit is geregeld, kunt u van start met uw profiel. Hier kunt u uw hobby’s, interesses en zelfs, waarnaar u op zoek bent, aangeven. Zo kan eMatch op zoek naar uw voorkeur. Om er voor te zorgen dat u de juiste match vindt, wordt uw profiel dus zo persoonlijk mogelijk gemaakt. eMatch biedt ook regionaal daten aan, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw partner niet overzee is. De optie regionaal bestaat uit plaatsen als Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Nijmegen, Tilburg, Almere, Apeldoorn, Groningen, Utrecht, Enschede of Rotterdam.

Verzending, garantie en betalen van eMatch
Uw date met eMatch in een veilige omgeving, waarin alle profielen dagelijks handmatig worden gecontroleerd. U bent dan verzekerd van serieuze en oprechte kandidaten. Verder kunt u via de site 2 typen lidmaatschappen aangaan, te weten het Standaard lidmaatschap en het premium lidmaatschap. De betaalmogelijkheden zijn iDEAL, Creditcard, PayPal en Bancontact.

Complimenten, klachten en tips voor eMatch
Mocht u nog vragen hebben of zijn bepaalde zaken onduidelijk voor u? Dan kunt u gerust contact maken met de klantenservice op info@ematch.online. 

Heeft u al een dating profiel via eMatch? Laat anderen dan weten hoe uw ervaring is met deze dating site. Hebt u uw ware liefde kunnen vinden? Hoe was de website geordend? Laat een review achter op ErvaringenSite.

Wilt u van start met daten, maar wilt u eerst goed ingelicht zijn? Lees dan de beoordeling van anderen hier.