ErvaringenSite

  Ervaringen eMatch

  Keer op keer naar een café stappen om een date te ontmoeten en toch steeds weer tot de teleurstellende conclusie komen dat het toch niet de persoon is waar u mee verder wilt, is heel jammer van uw kostbare tijd. Online dating is misschien een betere optie. Diverse online datingsites stellen u in staat verschillende mensen te ontmoeten in uw eigen comfort. Wilt u meer weten over deze datingsites en wat de ervaringen zijn van personen hierbij? Hoe betrouwbaar ze zijn? En hoe groot de kans is dat u nu uw ware partner tegenkomt? Lees dan de reviews van anderen die al een ervaring hebben met de datingsite op ervaringenstie.be. Wij verzamelen de reviews van klanten, zodat u een beter beeld heeft van de gang van zaken bij deze dating platforms.

  Over eMatch

  eMatch.online is een site van Epic Internet B.V. De onderneming Epic Internet B.V. is opgericht op 23 september 2015 en gevestigd in Utrecht. Ze zijn actief in de branche Webportals. Tero Beheer B.V. is de eigenaar van Epic Internet B.V. eMatch is een online dating platform, die daten nog makkelijker maakt. U kunt via eMatch makkelijk contacten leggen met andere singels. Wat eMatch zo leuk maakt, is dat u specifiek kunt zoeken. Zo kunt u aangeven of u geïnteresseerd bent in Christelijke dating, Gay dating of dating voor alleenstaande ouders. eMatch geeft aan dat de site voor mensen is die op zoek zijn naar serieuze relaties. Dus, wie weet vindt u de ware liefde of ontstaat er een leuke klik met een andere single.

  Dating point; Hope she is not ugly!

  Producten en diensten van eMatch

  Om gebruik te maken van eMatch kunt u zich inschrijven. Dit doet u door een account aan te maken met uw gebruikersnaam, wachtwoord en naar welke geslacht u op zoek bent. Verder nog de overige persoonsinformatie als geboortedatum, e-mailadres en geslacht. Als dit is geregeld, kunt u van start met uw profiel. Hier kunt u uw hobby’s, interesses en zelfs, waarnaar u op zoek bent, aangeven. Zo kan eMatch op zoek naar uw voorkeur. Om er voor te zorgen dat u de juiste match vindt, wordt uw profiel dus zo persoonlijk mogelijk gemaakt. eMatch biedt ook regionaal daten aan, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw partner niet overzee is. De optie regionaal bestaat uit plaatsen als Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Nijmegen, Tilburg, Almere, Apeldoorn, Groningen, Utrecht, Enschede of Rotterdam.

  Verzending, garantie en betalen van eMatch

  Uw date met eMatch in een veilige omgeving, waarin alle profielen dagelijks handmatig worden gecontroleerd. U bent dan verzekerd van serieuze en oprechte kandidaten. Verder kunt u via de site 2 typen lidmaatschappen aangaan, te weten het Standaard lidmaatschap en het premium lidmaatschap. De betaalmogelijkheden zijn iDEAL, Creditcard, PayPal en Bancontact.

  Complimenten, klachten en tips voor eMatch

  Mocht u nog vragen hebben of zijn bepaalde zaken onduidelijk voor u? Dan kunt u gerust contact maken met de klantenservice op info@ematch.online.

  Heeft u al een dating profiel via eMatch? Laat anderen dan weten hoe uw ervaring is met deze dating site. Hebt u uw ware liefde kunnen vinden? Hoe was de website geordend? Laat een review achter op ErvaringenSite.

  Wilt u van start met daten, maar wilt u eerst goed ingelicht zijn? Lees dan de beoordeling van anderen hier.

  eMatch
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over eMatch

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is eMatch een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over eMatch. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is eMatch actief?

  eMatch is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van eMatch gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.