Gaybuddy

Alle reviews

Gaybuddy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating
50plusdating
5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

50liefde.nl merklogo voor beoordelingen van online dating
50liefde.nl
8 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op ErvaringenSite kun je vele reviews van verschillende bedri...

Nieuwerelatie merklogo voor beoordelingen van online dating
Nieuwerelatie
3 reviews

Ontdek wat anderen van nieuwerelatie.be vinden. Nieuwerelatie.be is een website waar u contact kunt leggen met anderen. Het is een datingsite voor ...

Gaybuddy

Websites die chatservices bieden zijn er in overvloed aanwezig en velen van hen richten zich op een bepaalde doelgroep. Zo zijn er datingsites voor alleenstaanden of getrouwden en voor hetero's of homoseksuelen. Bij sommige betaal je voor een abonnement en bij andere sites betaal je per verzonden bericht. Maar welke betaalwijze een site ook gebruikt waar het om gaat is dat je resultaat wilt, vooral als je meer dan een one-night stand zoekt. Laat andere gebruikers van zulke datingsites jou helpen. Dat doen zij door een beoordeling over een datingservice op onze website te publiceren. Je vindt hier precies alle info die je nodig hebt om erachter te komen wat de diverse afspraakjes websites te bieden hebben. Aan de hand daarvan kun je een site kiezen die het beste bij je past en waar je het resultaat zult krijgen dat je verwacht.

Over Gaybuddy
Gaybuddy is een chatservice voor mannen die elkaar berichten willen versturen om elkaar beter te leren kennen. De site is eigendom van het bedrijf GWA Limited in Hong Kong. Voor vragen over de site kun je alleen schriftelijk per e-mail contact opnemen met de medewerkers van de chatservice.

De service die Gaybuddy verleent
Op deze website kun je als man een profiel aanmaken om daarmee andere mannen te kunnen contacteren. Lid worden van de site is gratis en zodra je account klaar is krijg je alle andere leden te zien. Je hebt ook de mogelijkheid om specifiek op zoek te gaan naar een match. Elk profiel bevat een foto en korte beschrijving van de desbetreffende persoon en je kunt direct laten weten dat je die persoon leuk vindt door een flirt of knipoog te sturen. Natuurlijk kun je ook de stoute schoenen aantrekken en een zelfgeschreven bericht versturen. Om berichten te kunnen versturen zul je credits moeten kopen, Gaybuddy biedt je diverse pakketten met verschillende prijzen. Deze pakketten kun je veilig betalen met iDeal of Mr. Cash en de betaling zal niet als Gaybuddy op je bankoverzicht verschijnen. Zodra je lid wordt van deze site is dat voor onbepaalde tijd maar je kunt jouw abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Eventuele klachten over de dienstverlening door GWA Limited dienen schriftelijk per e-mail ingediend te worden, het bedrijf zal binnen 10 dagen proberen de klacht op te lossen. Je wordt het hier als gebruiker schriftelijk van op de hoogte gehouden.

Reviews over Gaybuddy
Heb jij bij Gaybuddy ook gevonden wat je zocht? Eindelijk die leuke one-night stand gehad waar je al zolang naar op zoek was? Of ben je inmiddels helemaal verliefd en heb je het met je nieuwe partner al over samenwonen? Maar het kan natuurlijk ook dat je al langer lid bent en dat je de site behoorlijk vindt tegenvallen. Welke ervaring jij ook hebt met Gaybuddy, we hopen dat jij hem in de vorm van een review op onze website met anderen wilt delen. Op die manier geef jij nieuwe gebruikers de kans meer te weten te komen over de service en de slagingskansen bij deze online datingservice.