Lexa
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,6

U bent nu bij:

Totaal

8,6

Bestellen

9,2

Service

8,4

Prijs

7,2

Leveren

9,6
15 rating80 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

28-05-2016
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annemarieke

Lexa - zomer = daten

De zomer komt er weer aan hoor!
Ik heb me maar (weer) ingeschreven bij een datingsite. Want de zomer is de tijd om te daten!
Van vriendinnen hoorde ik goede verhalen over Lexa. Dat de profielen echt zijn en dat er mooie mannen op zijn. Hopelijk kom ik die dan ook tegen!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Ruben13-02-2018

De ervaring met lexa is negatief. Het is gewoon een bende oplichters, die jouw profiel zonder echte reden blokkeren en je niet terugbetalen. Communicatie is niet mogelijk. Dus wegblijven van deze site.02-11-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
8,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Wil en Liesbeth

Lexa - Relatie gelukt - en mislukt

Wij vonden elkaar ooit op Lexa. Het klikte al gauw in de berichtjes die wij elkaar stuurden en ook bij de eerste afspraakjes voelden we ons tot elkaar aangetrokken. Inmiddels zijn wij zelfs getrouwd! Helaas gaat het de laatste jaren minder en zijn we aanbeland om toch uit elkaar te gaan. Ik ga niet meer verder zoeken via Lexa, dat is toch te pijnlijk. Maar het bewijst wel dat je hier een relatie kunt vinden, maar ja, je hebt twee mensen nodig om die vervolgens in stand te houden en dat is ons (haar) dan toch niet gelukt...

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
26-10-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  8
 • Prijs

  6
 • Levering

  10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Willemien

Lexa - love your imperfections

Die reclame trok mij meteen
Dat is toch prachtig
Wat ik lelijk vind, vindt hij misschien wel juist mooi
En het was nog waar ook !!
Ik vind het niet leuk dat ik zo lang ben, maar toen kwam ik een jongen tegen op Lexa en die zocht juist een langere meid, omdat hij zelf bijna twee meter is.
Dat komt dus goed uit, want ik ben 1.86 en voor een vrouw is dat best lastig
Maar hij is meer dan alleen zijn lengte, want ook heel aardig en best knap
Dat is ook goed
Hoop dat we nog veel gaan daten en ik ben vast blij met Lexa

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Frank26-10-2015

Amen to that!!

Reactie op deze post:

Door: Josine26-10-2015

Laat mensen zelf besluiten. Fouten maken hoort bij het leven.

10-10-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  8
 • Prijs

  6
 • Levering

  10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joyce

Lexa - Goed voor het zelfvertrouwen haha.

Heel wat dates gehad met Lexa! Had gewoon ff snel een profieltje aangemaakt met een fotootje erop en toen kwamen de mails meteen al binnen! Goed voor het zelfvertrouwen haha. Maar meestal leidde het niet tot dates of iets, gewoon beetje mailtjes sturen. ook leuk. Wel toen een keertje afgesproken met ene Peter. En dat was echt zoo ongemakkelijk. In de mails hadden we best veel te klessen maar hij zag er ineens heel anders uit in het echie! Dus toen was de gepreksstof beetje op en voor hem ook daardoor denk ik. dus dat werd niks. Ook niet meer gemaild daarna. Wel jammer. Maar vnid het mailen zelf ook wel leuk en dan met verschillende mensren en dan soms misschien afspreken maar al die dates dat kost ook wel veel tijd en mailen kan altijd even tussendoor. Maar wel romantische en spannende mails ook soms, dat is weer eens wat anders dan dat collegiaale gebabbel op het werk hahaha. Maar goed natuurlijk hoop ik stiekem nog wel de waare jacob tegen te komen of iemand met wie het ook in het echt klikt. dat zou leuk zijn!!

Nou groetjes,
Joyce

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tweelingen

Lexa - de eerste de beste

Was Lexa niet een van de eerste online datingbureaus? Dat was voor mij tenminste reden genoeg om me bij dezen aan te melden, want anders is het zo lastig kiezen. En als het een gerenommeerd bedrijf is, dan is dat alleen maar voordelig. Verder vind ik de layout van de website ook heel prettig en de informatie en het proces enzo duidelijk.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • Bilove

  Bilove

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,8Lees ervaringen
 • Dating easy

  Dating easy

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 8,4Lees ervaringen
 • Alleenstaande Mama's

  Alleenstaande Mama's

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 8,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Lexa

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Lexa?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Lexa

Een beoordeling of review van Lexa
Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend bent met Lexa dan is het mogelijk om juist reacties en reviews van anderen te lezen op ErvaringenSite. Lexa is een van de bekendere datingsites van ons land. Je ziet regelmatig leuke commercials voorbijkomen op de televisie. Ze noemen zichzelf de nummer 1 datingsite van België. We laten het graag aan anderen over om hierover een oordeel te vellen. Jouw beoordelingen zien we daarom graag op ErvaringenSite. Je helpt er anderen mee om een goed beeld te krijgen van deze datingsite voor singles en vrijgezellen. Dating was nog nooit zo leuk?

Over Lexa
Lexa is een van de grootste datingsites van ons land. Ze helpt vrijgezellen en singles om via hun website of via hun app om te daten met anderen. Lexa is vier keer op rij uitgeroepen tot de meest betrouwbare website op het gebied van dating in België. In 2013 was het zelfs de beste datingsite van België. Ze doen dus zeker iets goed! 

Ze willen daarnaast ook de meest gebruikersvriendelijke website op het gebied van dating voor singles en vrijgezellen zijn. 

Het reclamefilmpje van Lexa België, leuk!


Naast België zijn er nog meerdere landen waar Lexa actief is. Duitsland, Portugal, Zwitserland, Spanje en bijvoorbeeld in Latijns Amerika en Azië zijn een paar gebieden en landen waar Lexa ook actief is. 

De diensten van Lexa
Natuurlijk is de belangrijkste dienst van Lexa: de datingsite. Via de website is het mogelijk voor singles om contact te leggen met andere vrijgezellen. Op die manier kan een eerste gesprek uitgroeien tot een warme band en mogelijk een leuke relatie. 

Daarnaast heeft Lexa verschillende apps. Hiermee is het mogelijk om op je smartphone of tablet de berichten te lezen of om die geweldige man of vrouw te vinden. Ontdek de mogelijkheden van een mooie en warme relatie via Lexa.Ook organiseert Lexa verschillende single events. Hierdoor is het nog gemakkelijker om in contact te komen met een leuke vrijgezelle man of vrouw. Volop genieten van een leuke avond met als bonus een relatie? Wie weet! 

Klachten over Lexa
Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Als het dan niet goed wordt opgelost dan kun je hier een klacht over indienen. Er is geen aparte pagina om je klachten in te dienen. Wel is het mogelijk om contact op te nemen met Lexa. Het is goed om te weten dat Lexa is aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk. Mocht je er samen niet uitkomen dan kun je hier altijd nog je klacht indienen. Een aparte geschillencommissie kan zich dan over de zaken gaan buigen. 

Lexa is ook aangesloten bij het keurmerk veilig daten. Hier kun je uiteindelijk ook nog terecht met je klacht. 
Je zou verwachten dat alle klachten (uiteindelijk) goed opgelost worden. Toch?

Wat vind jij van Lexa
Heb jij een persoonlijke ervaring met Lexa? Dan zien we graag jouw verhaal en ervaring terug op ErvaringenSite. Op die manier is het mogelijk voor anderen om sneller een goed beeld te krijgen van Lexa. Je helpt een ander dus! Plus je kunt je eigen beoordeling geven over Lexa. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!