Seniorengeluk

Alle reviews

Seniorengeluk

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

V
Van Haren
Beste van Stienen. Jammer om te horen dat jouw ervaring slecht is. Die van mij is juist perfect! Het was de ideale manier om toch weer in het liefdesleven te stappen en zo weer door te gaan met het...Lees verder
M
Mw. de Vries
Ik ben hier zo gelukkig mee. Ouderen worden nog altijd vergeten in deze maatschappij die alleen nog maar om de jongeren lijkt te draaien. Gelukkig zijn er initiatieven als deze. Ik ben zowaar weer ...Lees verder
M
Minie P
Ik dacht een leuk iemand gevonden te hebben, maar dat had ik dus goed mis. Had met hem afgesproken op het station, maar vervolgens kwam hij niet opdagen. Geen kontakt meer gehad. Begin er ook niet ...Lees verder
V
van Stienen
Vind het doodeng om online te daten - je wordt overal gewaarschuwd voor oplichters die senioren als ideale slachtoffers zien. Bij Seniorengeluk kwam ik ook een pagina hierover tegen en ben daar toc...Lees verder

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Perfect om weer te gaan daten

  Beste van Stienen. Jammer om te horen dat jouw ervaring slecht is. Die van mij is juist perfect! Het was de ideale manier om toch weer in het liefdesleven te stappen en zo weer door te gaan met het leven mét een levensgezel. Na het overlijden van mijn vrouw wist ik niet meer wat ik moest doen en zo, nu 10 jaar later, heb ik het nu toch weer opgepakt en achter me kunnen laten. Dit was voor mij de perfecte manier om weer aan het daten te slaan. De meeste op deze site zijn toch wel gewoon vriendelijk en hebben veelal dezelfde soort verhalen meegemaakt als ik. Dus ik zou het niet te snel opgeven!
  Mvg, Dhr Van Haren.

  Waaaat? ik ben juist heel blij met kpn. Nooit down zoals ziggo enzo. Geen afvoerputje zoals telfort, maar altijd goede service. Hoe kwam jij zo dat je geen internet meer had? Heb je kpn gebeld en hebben ze het niet direct opgelost? Want dat zou slecht van ze zijn, zo ken ik ze helemaal niet!

  Ik geraak niet op site , vroeger wel , help help aub

  Ik geraak niet binnen senioren geluk


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gelukkig in de liefde - wederom

  Ik ben hier zo gelukkig mee. Ouderen worden nog altijd vergeten in deze maatschappij die alleen nog maar om de jongeren lijkt te draaien. Gelukkig zijn er initiatieven als deze. Ik ben zowaar weer aan het daten geslagen! Had het nooit durven dromen, maar ik heb inmiddels zelfs een man gevonden die erg leuk lijkt. En zo voel ik me weer jonger en meer thuis in deze wereld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Senioren (on)geluk

  Ik dacht een leuk iemand gevonden te hebben, maar dat had ik dus goed mis. Had met hem afgesproken op het station, maar vervolgens kwam hij niet opdagen. Geen kontakt meer gehad. Begin er ook niet meer aan.

  Oh, dat had ik niet verwacht, wat goed zeg! Dacht altijd dat opzeggen bij zo'n loterij-abonnement ongeveer onmogelijk was.

  Wel stom dat je nog wel steeds reclame krijgt, kun je dat niet ook stoppen?

  Nou gemakkelijk telefonisch opzeggen?? Per direct kun je opzeggen, uiteraard moet er geen batch voor een incasso klaarstaan. Eergisteren is juli afgeschreven, dus dan denk je op tijd te zijn voor augustus. Nou vergeet het maar, ik moet een extra trekking betalen en dan ook nog eind augustus. Ze zeggen je betaald vooruit, maar hij staat al klaar ( een maand van te voren?). Ben er helemaal klaar mee, goed doel .....nou echt niet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bang voor oplichters

  Vind het doodeng om online te daten - je wordt overal gewaarschuwd voor oplichters die senioren als ideale slachtoffers zien. Bij Seniorengeluk kwam ik ook een pagina hierover tegen en ben daar toch een beetje van geschrokken. Daarom zie ik toch af van het online daten. Bedankt, dus!

  Ik vind het ook doodeng om online te daten en was ergens ingeschreven (niet Seniorengeluk hoor) gedurende 1 week en heb alles vandaag stopgezet nadat ik een vreselijk ellendige ervaring van
  iemand vernam. Dit kan helaas elke vrouw en/of man gebeuren maar ik vind het jammer dat zo het correct online daten onmogelijk gemaakt wordt voor eerlijke oprechte mensen die wel serieus zijn.
  En denk niet dat het je niet overkomt want het kan iedereen overkomen denk ik maar ik zoek dat risico niet op dus internet daten was voor mij een 7 dagen ervaring and that's all.


Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating

50plusdating

5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating

Alleenstaande Mama's

3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating

Lexa

5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Pepper merklogo voor beoordelingen van online dating

Pepper

11 reviews

Een beoordeling of review van Pepper Lees hier wat anderen van Pepper vinden. Pepper is een van de grotere datingsites van ons land. Het is intere...

Seniorengeluk

Ongekend! Ontdek ook wat anderen vinden van Seniorengeluk.be. Seniorengeluk.be is een dating site voor ouderen. Het is een senioren dating site en het wordt ook wel een 50 + dating site of 50 plus dating site genoemd. Doordat de site zich op een specifieke doelgroep richt is het voor veel senioren veel gemakkelijk om de juiste match te vinden. Een senior persoon zoekt vaak niet naar een groen blaadje, maar naar een persoon met volop levenservaring. Het is volop genieten van de mogelijkheden om te genieten van misschien wel een nieuwe relatie via Seniorengeluk.be. Wilt u weten wat anderen van deze site vinden? Lees dan de ervaringen, reviews en beoordelingen op ErvaringenSite. Op die manier is het mogelijk voor u om een goed beeld te krijgen van deze website.  

Over seniorengeluk.be
Seniorengeluk.be is een site welke bedoeld is om senioren van 50 jaar plus welke een serieuze relatie zoeken of vriendschap te helpen. Het is gemakkelijk om op basis van de interesses, voorkeuren en eigenschappen een match te vinden. Misschien krijgt uw leven wel een nieuwe draai dankzij uw bezoek aan Seniorengeluk.be. 
SeniorenGeluk.beis een site van Amazing Bits B.V.. Ze zijn gevestigd in België en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer KvK-nummer: 09170750.  

Diensten van seniorengeluk.be
Seniorengeluk.be is een website welke senioren en mensen van 50 jaar en ouder samenbrengt. Ze helpen mensen om een relatie, vriendschap of leuke tijd te krijgen. Het gaat om serieuze mensen voor een serieuze relatie. 
Klachten, tips en complimenten over en voor seniorengeluk.be
Bent u ontevreden over Seniorengeluk.be? Dan is het goed om uw klachten kenbaar te maken. Dit kan via de site Seniorengeluk.be, per post en natuurlijk ook per email. Op de site van Seniorengeluk.be is helaas niet weer te vinden hoe de klachten worden afgehandeld. U mag uiteraard een reactie van hun verwachten. 

Uw mening over seniorengeluk.be  
Bent u een klant of klant geweest van Seniorengeluk.be? Dan is het goed om uw reactie op Belgiëreveiw achter te laten. Op die manier kunt u anderen helpen om een goed beeld te krijgen van Seniorengeluk.be. Anderen kunnen sneller beslissen of het wel of niet verstandig is om gebruik te maken van de website. 

 

Ervaringen & reviews lezen over de datingsite seniorengeluk.be? Hoe leuk is het en hoe goed doen is de site? Lees het op ErvaringenSite