Snapdate

Alle reviews

Snapdate

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

RegioSexContact.nl merklogo voor beoordelingen van online dating

RegioSexContact.nl

0 reviews

Of je het nu casual dating, friends-with-benefits of sekscontact noemt, het blijft een feit dat steeds meer Nederlanders hun weg vinden naar online...

Suikerarrangement merklogo voor beoordelingen van online dating

Suikerarrangement

0 reviews

Traditioneel online daten is niet voor iedereen. Sommige mensen hebben het gewoon te druk om urenlang op een datingsite te zoeken naar iemand waarm...

Milf-Match merklogo voor beoordelingen van online dating

Milf-Match

0 reviews

Vandaag de dag zijn er honderden verschillende datingsites, die opties geven aan min of meer iedereen om een date te vinden, voor welke reden dan o...

Ashley Madison merklogo voor beoordelingen van online dating

Ashley Madison

2 reviews

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Ashley Madison is een datingsite waar singles en vrijgezellen elkaar kunnen treffen. Het is ook mogelijk vo...

Snapdate

Wil je leuk en gezellig online daten? Dan zijn er meer dan genoeg sites waar je terecht kunt om nieuwe contacten op te doen. Bij sommige sites sluit je een abonnement af terwijl andere eenmalige pakketten aanbieden waarmee je berichten kunt versturen. Voordat je een datingsite kiest is het wel verstandig om er meer over te weten te komen. Dat kun je doen door de reviews van andere gebruikers op onze website te lezen. Zij omschrijven daarin hun ervaringen met de diverse sites en de diensten die er geboden worden. Op die manier kun je uiteindelijk kiezen voor een datingsite die het beste bij jouw wensen en voorkeuren aansluit. Zo weet je zeker dat online daten ook echt leuk wordt.

Over Snapdate
Snapdate is een datingsite voor erotisch contact. Deze site is dan wel bedoeld voor Nederlandstalige gebruikers, het bedrijf GWA limited dat de site runt is gevestigd in Hong Kong. De klantenservice is echter wel in België te vinden en is telefonisch en schriftelijk bereikbaar voor vragen over lidmaatschappen en abonnementen. Op de site is er ook een uitgebreide rubriek met veel voorkomende vragen en antwoorden te vinden waar je gebruik van kunt maken. Ben je nu benieuwd naar de meningen en ervaringen van andere gebruikers van de erotische chat van Snapdate? Lees dan hun reviews en commentaren op onze website.

De producten en diensten van Snapdate
Net zoals bij vele andere datingsites is het maken van een profiel bij Snapdate gratis. Zodra je jouw voorkeuren hebt opgegeven en eventuele foto's geüpload hebt kun je op zoek naar contact met andere gebruikers. Het bekijken van andere profielen en het ontvangen van berichten is bij Snapdate ook gratis. Wil je berichten versturen naar gebruikers die je interesse wekken? Dan zul je een pakket met credits moeten kopen. Elk bericht dat je verstuurd kost een credit en hoe meer je er koopt hoe goedkoper de berichten uiteindelijk zijn. Het goedkoopste pakket voor 8 credits kost je 10 euro. Deze pakketten kun je via de site bestellen en betalen met veilige methodes zoals Bancontact, iDEAL, creditcard en bankoverschrijving. De credits die je koopt zijn maar 90 dagen geldig en daarna komen ze te vervallen.

Reviews en commentaren over Snapdate
Ben jij als klant van Snapdate blij met de mogelijkheden die deze site je te bieden heeft? Of heb je na aanschaf van een pakket met credits alleen maar slechte ervaringen? Hoe jij deze datingsite ook waardeert wij geven je alle ruimte om jouw ongezouten review op onze website te plaatsen. Niet alleen maak je het ons makkelijker om duidelijk te laten zien wat de werkwijze van deze site is, ook geef je nieuwe gebruikers gedetailleerd inzicht in de voor- en nadelen die Snapdate te bieden heeft. Niemand zit er per slot van rekening op te wachten om een datingsite te gebruiken die geen resultaten biedt en daarom is jouw beoordeling zo belangrijk voor anderen. Consumenten vertrouwen niet voor niets steeds meer op de commentaren en ervaringen van klanten zoals jij.