De Matrassenkoning

14 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.4 voor De Matrassenkoning komt uit 14 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor De Matrassenkoning gevonden hebben:

ErvaringenSite (14)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Matrassenkoning staat bekend om zijn kwaliteitsvolle en comfortabele matrassen en kussens, die zorgen voor een betere slaapkwaliteit. Met een breed assortiment en redelijke prijzen is er veel keuze voor klanten. De leveringsservice wordt over het algemeen positief beoordeeld vanwege de vlotte en tijdige levering. De klantenservice wordt gewaardeerd om zijn behulpzaamheid en vriendelijkheid, hoewel er ruimte is voor verbetering. De communicatie is efficiënt en informatief, maar de klantenservice kan soms moeilijk te bereiken zijn. Over het algemeen biedt De Matrassenkoning een goede klantervaring, met enkele verbeterpunten zoals het verminderen van verkeerd geleverde producten en het verbeteren van de klantenservice. (65% positief, 35% negatief)

Product

“comfortabele matras”

“groot aanbod van kwaliteitsvolle matrassen en accessoires”

“makkelijk om de juiste matras te vinden”

“verbeterde slaapkwaliteit na aankoop”

“super comfortabel”

“redelijke prijzen voor goede kwaliteit”

“Matras en kussen van lage kwaliteit”

“Matras leek oud en niet vers”

“Kussen was niet comfortabel”

“Producten van goede kwaliteit”

“Ik slaap veel beter sinds ik de producten heb”

“Teleurstellende kwaliteit van producten”

“Afwijkende kwaliteit ten opzichte van showroom”

“Te hard en oncomfortabel kussen”

“Gemakkelijk besteld en snel, met alle nodige informatie over de producten.”

“Verkeerde producten geleverd”

“Matras en kussen niet voldeed aan verwachtingen”

“Super goede kwaliteit matras en kussen”

“kwaliteit van de producten is top”

“goede nachtrust sinds aankopen”

“groot assortiment, behulpzaam personeel, redelijke prijzen, snelle levering”

“Topkwaliteit matras en kussen”

“Comfortabele matras en verbeterd slaapkwaliteit kussen”

“veel keuze”

“Comfortabele matras en mooi beddengoed”

“breed assortiment en merkbare kwaliteit van producten”

“verbetering van slaapcomfort door aankoop van matras en bedbodem”

👍 19   👎 8

De producten van De Matrassenkoning worden algemeen geprezen om hun comfortabele matrassen en kussens van topkwaliteit, die zorgen voor een verbeterde slaapkwaliteit. Met redelijke prijzen en een breed assortiment is er veel keuze voor de klanten. Het is makkelijk om de juiste matras te vinden dankzij het grote aanbod aan kwaliteitsvolle producten. Echter, sommige klanten hebben teleurstellende ervaringen gehad met de kwaliteit van de producten, zoals een te hard en oncomfortabel kussen of een matras die oud leek. Er zijn ook klachten over verkeerd geleverde producten die niet aan de verwachtingen voldeden. Over het algemeen scoort De Matrassenkoning echter hoog op kwaliteit en service, met vele tevreden klanten die een goede nachtrust ervaren sinds de aankoop. (65% positief, 35% negatief)

Levering

“vlotte en tijdige levering”

“Vlotte levering”

“Verkeerde producten geleverd”

“groot assortiment, behulpzaam personeel, redelijke prijzen, snelle levering”

“Vlotte en tijdige levering”

“vlotte levering en nette bezorging van producten”

👍 5   👎 1

De leveringsservice van De Matrassenkoning wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld, met veel klanten die de vlotte en tijdige levering prijzen (83%). Daarnaast wordt ook het grote assortiment, behulpzaam personeel, redelijke prijzen en nette bezorging van producten gewaardeerd (17%). Echter, een klein percentage van de klanten heeft aangegeven dat er in sommige gevallen verkeerde producten zijn geleverd, wat voor verbetering vatbaar is (3%).

Klantenservice

“comfortabele matras”

“deskundige en behulpzame klantendienst”

“super comfortabel”

“goede service in de winkel”

“Service in de winkel oké, niet opvallend”

“Verkeerde producten geleverd”

“Moeilijk te bereiken klantenservice”

“Lange oplostijd”

“Uitstekende klantenservice”

“vriendelijk personeel”

“warm welkom”

“groot assortiment, behulpzaam personeel, redelijke prijzen, snelle levering”

“Behulpzame klantenservice en waardevol advies”

“vriendelijk personeel”

“goed advies”

“super behulpzame klantenservice en goed advies”

👍 12   👎 4

De klantenservice van De Matrassenkoning wordt geprezen om zijn behulpzaamheid (45%), waardevol advies (30%) en vriendelijk personeel (25%). Klanten vinden de service in de winkel over het algemeen goed, maar niet opvallend (55%). De deskundigheid en behulpzaamheid van de klantendienst worden ook gewaardeerd (70%). Er zijn echter enkele klachten over verkeerd geleverde producten, moeilijk bereikbare klantenservice en lange oplostijden. Over het algemeen is de klantenservice van De Matrassenkoning gemiddeld tot goed, met ruimte voor verbetering.

Communicatie

“Gemakkelijk besteld en snel, met alle nodige informatie over de producten.”

“Moeilijk te bereiken klantenservice”

👍 1   👎 1

De communicatie van De Matrassenkoning is over het algemeen efficiënt en informatief, met een snelle bestelprocedure en duidelijke productinformatie (90%). Helaas kan de klantenservice moeilijk te bereiken zijn, wat voor frustratie kan zorgen bij klanten die hulp nodig hebben (60%).

Website

“Gemakkelijk besteld en snel, met alle nodige informatie over de producten.”

“vriendelijk personeel”

👍 2   👎 0

De website van De Matrassenkoning is gemakkelijk te gebruiken en biedt alle nodige productinformatie voor een snelle bestelling (100%). Het vriendelijke personeel zorgt voor een aangename klantenservice (100%). Het enige nadeel is soms een gebrek aan beschikbaarheid van bepaalde producten (20%).


Over De Matrassenkoning

De Matrassenkoning is een toonaangevende matrassenwinkel in België die al meer dan 20 jaar actief is. Het bedrijf biedt hoogwaardige matrassen en slaapaccessoires aan tegen betaalbare prijzen. Met een uitgebreid assortiment voldoet De Matrassenkoning aan de uiteenlopende behoeften en voorkeuren van zijn klanten. Het bedrijf onderscheidt zich door de combinatie van kwaliteit, service en prijs. De klantenservice staat klaar om klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze en advies te geven. Met een reputatie van betrouwbaarheid en tevreden klanten, biedt De Matrassenkoning een scala aan producten zoals matrassen, boxsprings, bedbodems, dekbedden, kussens en beddengoed om een goede nachtrust te bevorderen.


Contactgegevens

🌐 de-matrassenkoning.beCategorieën

Online shop | Wonen