De Matrassenkoning

14 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.4 voor De Matrassenkoning komt uit 14 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor De Matrassenkoning gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van De Matrassenkoning is gemakkelijk te gebruiken en biedt alle nodige productinformatie voor een snelle bestelling (100%). Het vriendelijke personeel zorgt voor een aangename klantenservice (100%). Het enige nadeel is soms een gebrek aan beschikbaarheid van bepaalde producten (20%).

“Gemakkelijk besteld en snel, met alle nodige informatie over de producten.”

“vriendelijk personeel”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

fien - 4 maanden geleden

  • Gemakkelijk besteld en snel, met alle nodige informatie over de producten.

K. Timmermans - 5 maanden geleden

  • vriendelijk personeel
  • warm welkom
  • kwaliteit van de producten is top
  • goede nachtrust sinds aankopen