ErvaringenSite

  Ervaringen BenFit

  Veel mensen zijn intensief met hun voeding en dieet bezig en zoeken dagelijks naar de beste producten. Maar waar vind je die en hoe kom je te weten of de aanbieders ervan wel goede service leveren? Je kunt dat soort dingen heel makkelijk te weten komen door reviews van klanten te lezen. Zij zijn het die je exact kunnen vertellen wat je te wachten staat en hoe het gesteld staat met de kwaliteit van de producten die verkocht worden. Lees daarom de reviews op onze website als je op zoek bent naar onafhankelijke meningen van andere consumenten. Het is tegenwoordig dé manier om meer te weten te komen over wat online shops te bieden hebben. We hopen dat al deze informatie je helpt om op een plezierige manier online te kunnen winkelen.

  Over BenFit

  Toen Benjamin Jakob als fanatiek sporter in 2006 de wereld van fitness en voeding ontdekte kwam langzaam aan het idee voor deze online shop tot leven. Ondanks dat hij al jaren basketbal speelde en atletiek beoefende was het een uitgebalanceerd dieet dat hij bij het fitness nodig had om extra spiermassa en gewicht op te bouwen. Zo ontstond BenFit, de website die speciale voeding verkoopt voor klanten die daar naar op zoek zijn. Het bedrijf achter de website is gevestigd in Duitsland en de webshop is alleen in het Engels, Duits en Frans beschikbaar. Voor vragen over de aangeboden producten kun je schriftelijk contact opnemen met de klantenservice die op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar is.

  Het Ziekenhuis Dieet

  De producten van BenFit

  BenFit verkoopt voedingsmiddelen die je helpen een gezond dieet te volgen. Je kunt er winkelen als je op zoek bent naar producten die veel proteïne bevatten zoals toast, bagels en proteïnerepen. Ook zijn er glutenvrije artikelen te bestellen. Zo biedt BenFit onder andere glutenvrije cheesecake en chocolade. Verder zijn er vegan pizzabodems en koekjes te vinden in het assortiment van deze online aanbieder. Je kunt hier zelfs een abonnement op bepaalde producten nemen. Dit betekent dat je totdat je weer opzegt elke 2, 4 of zes weken een nieuwe voorraad van je favoriete artikelen opgestuurd krijgt. Alle producten zijn te bestellen en betalen met onder andere ApplePay, Klarna, creditcard en PayPal. De geplaatste bestellingen worden op de dag van bestellen verzonden en zijn naar België en Nederland tussen de 1 en 3 werkdagen onderweg.

  Reviews over BenFit

  Laat als klant van BenFit weten waarom jij juist bij deze online shop de producten die je nodig hebt aanschaft. Is het de kwaliteit van de producten? Of het gemak van het bestellen? Schrijf een review en plaats die op onze website zodat andere consumenten te weten komen waarom jij BenFit zo goed vindt. Heb je een minder positieve ervaring met deze online shop? Ook dat mag je van je afschrijven in een beoordeling. Graag zelfs, want alleen met eerlijke en openhartige reviews zijn wij in staat het echte beeld van BenFit te laten zien. Op die manier kunnen nieuwe klanten onmiddellijk zien wat de plus- en minpunten van deze online winkel zijn. Klanten die twijfelen over de kwaliteit van deze webshop zullen jouw ervaring zeker waarderen.

  BenFit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BenFit

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BenFit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BenFit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BenFit actief?

  BenFit is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BenFit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.