eVitamins

Alle reviews

eVitamins

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

eVitamins

Waar kun je het beste terecht als je op zoek bent naar voedingssupplementen? Welke online shop biedt je producten die het beste resultaat bieden? Hoe behandelen deze websites hun klanten als zij niet tevreden zijn over de aangeboden producten? Het zijn allemaal onderwerpen waar je graag antwoord op wilt hebben voordat je een bestelling gaat plaatsen. Gelukkig zijn er klanten die hun ervaringen graag delen om andere consumenten op de voor- en nadelen van het online winkelen te wijzen. Zij delen die ervaring in reviews op onze website, zodat jij geheel vrijblijvend gebruik kunt maken van de informatie die zij je ter beschikking stellen. Het veilig en zeker online winkelen word je op deze manier erg makkelijk gemaakt.

Over eVitamins
eVitamins is een Amerikaanse online shop waar klanten terecht kunnen voor voedingssupplementen en aanverwante artikelen. Vanuit de hoofdvestiging in Michigan worden alle bestellingen verwerkt en naar bestemmingen wereldwijd verzonden. Je kunt voor vragen over producten telefonisch contact opnemen met de medewerkers van deze site maar door het tijdsverschil is het sturen van een e-mail eenvoudiger. Om een bestelling te betalen kun je bij eVitamins gebruik maken van onder andere een creditcard of PayPal account. Bestelde producten worden binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden en de kosten voor het bezorgen hangen af van het gewicht van de producten die je besteld hebt.

De producten van eVitamins
Je kunt bij eVitamins terecht voor een ruim aanbod aan diverse supplementen. Er worden onder ander producten verkocht van Amazing Grass, Doctor's Best, Hyland's en Nordic Naturals. Zo biedt deze online shop je onder andere mineralen, aminozuren en vitaminen van deze merken net zoals supplementen in de vorm van antioxidanten en collageen. Verder zijn er producten verkrijgbaar voor de verzorging van huid en haar net zoals make-up en aromatherapieën. Het assortiment bestaat verder nog uit dranken en snacks, snoepjes en noten. De meest populaire producten die eVitamins verkoopt zien duidelijk op de homepagina te zien. Mocht je een bestelling thuis ontvangen hebben en er toch niet tevreden mee zijn dan heb je 30 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Reviews over eVitamins
Als jij de supplementen uit deze online shop gebruikt dan heb je daar vast een goede reden voor. Deel deze met andere consumenten en plaats een review over eVitamins op onze website. Je maakt het op die manier voor ons mogelijk om een duidelijk beeld van de werkwijze van deze Amerikaanse webshop te laten zien. Ga in jouw beoordeling bijvoorbeeld in op de duur van de bezorging, de hulp bij klachten en vooral de manier waarop je producten terug kunt sturen. Dit zijn belangrijke onderwerpen voor klanten aangezien deze webwinkel zich aan de andere kant van de wereld bevindt. Jouw ervaring met deze shop zal het voor anderen een stuk makkelijker maken om een gedegen keuze te maken. Aangezien het delen en lezen van reviews een steeds belangrijker deel vormt van de manier waarop we online shoppen mag jouw review zeker niet ontbreken. En helemaal niet als je jezelf er nu op betrapt dat je zulke reviews ook regelmatig leest.