Vitamin Shoppe

Alle reviews

Vitamin Shoppe

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

Vitamin Shoppe

Een gezonde levensstijl is belangrijk voor het welzijn van de mens. Het is daarom belangrijk te letten op je voeding, je gewicht maar ook je uiterlijke verzorging. Uiteraard is het soms nodig om naast het regelmatig gebruik van groenten en fruit, ook supplementen of vitaminen te gebruiken om bijvoorbeeld jouw weerstand een boost te geven. Bij The Vitamin Shoppe heb je keuze uit verschillende vitaminen en supplementen, maar daarnaast ook producten die helpen om het gewenst gewicht te verkrijgen of die ondersteunend zijn tijdens het sporten.

Mocht je twijfels of vragen hebben om producten te kopen bij The Vitamin Shoppe, dan is het altijd raadzaam om een kijkje te nemen op onze website, waarbij nagegaan kan worden wat klanten hebben ervaren, zowel qua dienstverlening als hun meningen betreft de kwaliteit en bruikbaarheid van de producten. Zodoende kom je dus erachter als mensen daadwerkelijk zijn afgevallen, de gewenste spiermassa hebben kunnen opbouwen of de medicinale werking hebben ervaren van de vitaminen.

Over The Vitamin Shop
The Vitamin Shop is in 1977 opgericht door Jeffrey Horowitz. Het bedrijf is vanaf mei 2021 gestart met franchiseactiviteiten en richt zich voornamelijk op de verkoop van voedingssupplementen. Er worden meer dan 20.000 verschillende supplementen verkocht in zowel de retail winkels als via de online webshops. The Vitamin Shop heeft haar eigen productenlijn, zoals BodyTech, ProBioCare, Thrive en FitFactor. Daarnaast worden er ook producten van andere professionele en gespecialiseerde merken verkocht.

Producten en diensten van The Vitamin Shoppe
Het assortiment van The Vitamin Shoppe richt zich op doelgroepen zoals mannen, vrouwen, kinderen en zelfs ook huisdieren zoals honden en katten. De sportliefhebber kan terecht voor producten zoals eiwitrijke supplementen en poeders, gezonde snacks die vaak ook extra eiwitten of vitaminen bevatten, drankjes, zoals energiedrankjes en shakes, maar ook sportattributen zoals taille trimmers, springtouwtjes, cooler Bags en kniebeschermers.

Er bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de zogenaamde ‘Healthy Awards’. Dit concept houdt in dat je bij elke aankoop punten krijgt, op basis van het uitgegeven bedrag. Als je voldoende punten hebt kunnen sparen kan je deze weer gebruiken om producten mee te kopen.

Bij het online bestellen van producten kun je de optie automatische levering aanvinken. Hiermee kan je instellen dat jouw favoriete of meest gekochte producten regelmatig naar je worden toegestuurd. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over je voorraden. De frequentie van levering wordt ook zelf door de klant bepaald.

The Vitamin Shoppe geeft aan het vertrouwen in hun producten te optimaliseren, door deze regelmatig te laten testen op zuiverheid en potentie, gedetailleerde productspecificaties en gedocumenteerd wetenschappelijk bewijs. Hierbij is het dan ook mogelijk om gekochte producten binnen 30 dagen te retourneren.

Complimenten, klachten en tips voor The Vitamin Shoppe
Heb je al gebruik gemaakt van de producten van The Vitamin Shoppe? Laat anderen dan weten wat jouw ervaring was. Was je tevreden met het resultaat of heb je juist klachten moeten indienen? Hierdoor kunnen andere klanten gericht kopen en weten zijn bijvoorbeeld ook wat de voor- en nadelen zijn van de producten.