ErvaringenSite

  Ervaringen Vitamin Shoppe

  Een gezonde levensstijl is belangrijk voor het welzijn van de mens. Het is daarom belangrijk te letten op je voeding, je gewicht maar ook je uiterlijke verzorging. Uiteraard is het soms nodig om naast het regelmatig gebruik van groenten en fruit, ook supplementen of vitaminen te gebruiken om bijvoorbeeld jouw weerstand een boost te geven. Bij The Vitamin Shoppe heb je keuze uit verschillende vitaminen en supplementen, maar daarnaast ook producten die helpen om het gewenst gewicht te verkrijgen of die ondersteunend zijn tijdens het sporten.

  Mocht je twijfels of vragen hebben om producten te kopen bij The Vitamin Shoppe, dan is het altijd raadzaam om een kijkje te nemen op onze website, waarbij nagegaan kan worden wat klanten hebben ervaren, zowel qua dienstverlening als hun meningen betreft de kwaliteit en bruikbaarheid van de producten. Zodoende kom je dus erachter als mensen daadwerkelijk zijn afgevallen, de gewenste spiermassa hebben kunnen opbouwen of de medicinale werking hebben ervaren van de vitaminen.

  Over The Vitamin Shop
  The Vitamin Shop is in 1977 opgericht door Jeffrey Horowitz. Het bedrijf is vanaf mei 2021 gestart met franchiseactiviteiten en richt zich voornamelijk op de verkoop van voedingssupplementen. Er worden meer dan 20.000 verschillende supplementen verkocht in zowel de retail winkels als via de online webshops. The Vitamin Shop heeft haar eigen productenlijn, zoals BodyTech, ProBioCare, Thrive en FitFactor. Daarnaast worden er ook producten van andere professionele en gespecialiseerde merken verkocht.

  Producten en diensten van The Vitamin Shoppe
  Het assortiment van The Vitamin Shoppe richt zich op doelgroepen zoals mannen, vrouwen, kinderen en zelfs ook huisdieren zoals honden en katten. De sportliefhebber kan terecht voor producten zoals eiwitrijke supplementen en poeders, gezonde snacks die vaak ook extra eiwitten of vitaminen bevatten, drankjes, zoals energiedrankjes en shakes, maar ook sportattributen zoals taille trimmers, springtouwtjes, cooler Bags en kniebeschermers.

  Er bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de zogenaamde ‘Healthy Awards’. Dit concept houdt in dat je bij elke aankoop punten krijgt, op basis van het uitgegeven bedrag. Als je voldoende punten hebt kunnen sparen kan je deze weer gebruiken om producten mee te kopen.

  Bij het online bestellen van producten kun je de optie automatische levering aanvinken. Hiermee kan je instellen dat jouw favoriete of meest gekochte producten regelmatig naar je worden toegestuurd. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over je voorraden. De frequentie van levering wordt ook zelf door de klant bepaald.

  The Vitamin Shoppe geeft aan het vertrouwen in hun producten te optimaliseren, door deze regelmatig te laten testen op zuiverheid en potentie, gedetailleerde productspecificaties en gedocumenteerd wetenschappelijk bewijs. Hierbij is het dan ook mogelijk om gekochte producten binnen 30 dagen te retourneren.

  Complimenten, klachten en tips voor The Vitamin Shoppe
  Heb je al gebruik gemaakt van de producten van The Vitamin Shoppe? Laat anderen dan weten wat jouw ervaring was. Was je tevreden met het resultaat of heb je juist klachten moeten indienen? Hierdoor kunnen andere klanten gericht kopen en weten zijn bijvoorbeeld ook wat de voor- en nadelen zijn van de producten.

  Het Ketogeen Dieet - De Basis

  Vitamin Shoppe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vitamin Shoppe

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vitamin Shoppe een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vitamin Shoppe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vitamin Shoppe actief?

  Vitamin Shoppe is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vitamin Shoppe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.