Puritans Pride

Alle reviews

Puritans Pride

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Fitnessmerken.nl
0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Body & Fit
0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

24Pharma merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
24Pharma
0 reviews

Bent u weleens ziek geweest en afgevraagd of het mogelijk was om medicijnen te laten bezorgen? Of bent u benieuwd of online drogisterijen wel betro...

Fitnessapparaat.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Fitnessapparaat.nl
0 reviews

Zin om fit te worden? Dan ben je zeker niet alleen! Steeds meer Nederlanders en Belgen vinden hun weg naar een fitte levensstijl. Dat begint meesta...

Puritans Pride

 

 

Bij een gezond leven hoort gezond eten en voldoende bewegen. Maar het is vaak moeilijk om in de gaten te houden of je wel voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt. Een voorbeeld van voedingssupplementen zijn mineralen, vitamines, antioxidanten en kruiden. Vaak zijn deze voedingssupplementen zonder voorschrift te kopen bij drogisterijen, sportscholen, apotheken en op het internet. Puritans Pride is een van die aanbieders, en daarom ook op onze site opgenomen. Uit onderzoek is gebleken dat in Nederland alleen al bijna 40% van de bevolking iets aan voedingssupplementen tot zich neemt. Toch is dit niet altijd aan te raden, behalve als je een tekort ergens aan hebt, door bijvoorbeeld overbelasting van het lichaam, op medische indicatie of wanneer we ouder worden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gebalanceerd dieet, en de beschermende werking van deze producten is nog niet bewezen. Lees altijd aandachtig de bijsluiter, en houdt en aan de aangegeven dagelijkse dosis. En lees op ErvaringenSite wat onze bezoekers van de producten van Puritans Pride vinden.

Over Puritans Pride
In 1977 werd Vitamin World opgericht door de Amerikaanse Arthur Rudolph. Het bedrijf hield hoofdkantoor in  New York. Vitamin World was een dochteronderneming van NBTY Inc., wat producten produceerde en verkocht onder de labels "Holland and Barrett" en "Puritan's Pride". Het bedrijf heeft vandaag de dag winkels in Nederland, Engeland en Noord-Amerika. 
In het begin van 2018 werd het bedrijf voor 28 miljoen dollar verkocht aan Feihe International, marktleider in de productie en distributie van babyvoeding China.
Puritan's Pride is vooral  een gerenommeerd en populair merk van vitamines en supplementen, maar ook de moedermaatschappij van verschillende andere merken die verschillende producten aanbieden, zoals aromatherapie, natuurlijke dierenbenodigdheden en bodybuilding-supplementen. Op de website van Puritan's Pride worden soms ook producten van deze andere bedrijven te koop aangeboden. Tegenwoordig is de site vergelijkbaar met een enorme marktplaats voor voedingssupplementen.

Producten en Diensten van Puritans Pride
Zoals al genoemd wordt de webshop van Puritans Pride ook wel de marktplaats van alle voedingssupplementen genoemd. Je vindt hier dan ook van alles! De voedingssupplementen zijn handig in verschillende secties ondergebracht; goed voor hart en bloedvaten, ter bevordering het immuunsysteem, nagels & haren, botten, gewrichten, producten die helpen bij het afslanken of goed zijn voor de spieropbouw, om veroudering tegen te gaan, supplementen om het libido fris te houden en speciale producten voor hem en haar. Daarnaast zijn er ook producten te koop die helpen bij het in slaap vallen, ontspannen, de concentratie etc. Afhankelijk van het land worden op de webshop ook verschillende zelftesten aangeboden, zoals bijvoorbeeld voor geslachtsziekten, bloeddruk en tegenwoordig natuurlijk verschillende PCR-zelftesten voor COVID-19. 

Complimenten, Klachten en Tips over Puritans Pride
Heeft u ervaring met het gebruik van voedingssupplementen? Helpt het echt, of is het bijgeloof? Waar koopt u uw producten meestal? Heeft u ervaring met het bestellen van producten bij Puritans Pride? Wij horen graag van u wat uw ervaringen zijn met dit bedrijf. Laat daarom uw persoonlijke beoordeling bij ons achter! ErvaringenSite doet zijn best om zoveel mogelijk bedrijven in deze vergelijkingssite op te nemen, zodat u uw persoonlijke reviews kunt achterlaten bij alle bedrijven waar u shopervaring mee heeft.