ErvaringenSite

  Ervaringen Puritans Pride

  Bij een gezond leven hoort gezond eten en voldoende bewegen. Maar het is vaak moeilijk om in de gaten te houden of je wel voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt. Een voorbeeld van voedingssupplementen zijn mineralen, vitamines, antioxidanten en kruiden. Vaak zijn deze voedingssupplementen zonder voorschrift te kopen bij drogisterijen, sportscholen, apotheken en op het internet. Puritans Pride is een van die aanbieders, en daarom ook op onze site opgenomen. Uit onderzoek is gebleken dat in Nederland alleen al bijna 40% van de bevolking iets aan voedingssupplementen tot zich neemt. Toch is dit niet altijd aan te raden, behalve als je een tekort ergens aan hebt, door bijvoorbeeld overbelasting van het lichaam, op medische indicatie of wanneer we ouder worden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gebalanceerd dieet, en de beschermende werking van deze producten is nog niet bewezen. Lees altijd aandachtig de bijsluiter, en houdt en aan de aangegeven dagelijkse dosis. En lees op ErvaringenSite.be wat onze bezoekers van de producten van Puritans Pride vinden.

  Over Puritans Pride
  In 1977 werd Vitamin World opgericht door de Amerikaanse Arthur Rudolph. Het bedrijf hield hoofdkantoor in New York. Vitamin World was een dochteronderneming van NBTY Inc., wat producten produceerde en verkocht onder de labels "Holland and Barrett" en "Puritan's Pride". Het bedrijf heeft vandaag de dag winkels in Nederland, Engeland en Noord-Amerika.
  In het begin van 2018 werd het bedrijf voor 28 miljoen dollar verkocht aan Feihe International, marktleider in de productie en distributie van babyvoeding China.
  Puritan's Pride is vooral een gerenommeerd en populair merk van vitamines en supplementen, maar ook de moedermaatschappij van verschillende andere merken die verschillende producten aanbieden, zoals aromatherapie, natuurlijke dierenbenodigdheden en bodybuilding-supplementen. Op de website van Puritan's Pride worden soms ook producten van deze andere bedrijven te koop aangeboden. Tegenwoordig is de site vergelijkbaar met een enorme marktplaats voor voedingssupplementen.

  Producten en Diensten van Puritans Pride
  Zoals al genoemd wordt de webshop van Puritans Pride ook wel de marktplaats van alle voedingssupplementen genoemd. Je vindt hier dan ook van alles! De voedingssupplementen zijn handig in verschillende secties ondergebracht; goed voor hart en bloedvaten, ter bevordering het immuunsysteem, nagels & haren, botten, gewrichten, producten die helpen bij het afslanken of goed zijn voor de spieropbouw, om veroudering tegen te gaan, supplementen om het libido fris te houden en speciale producten voor hem en haar. Daarnaast zijn er ook producten te koop die helpen bij het in slaap vallen, ontspannen, de concentratie etc. Afhankelijk van het land worden op de webshop ook verschillende zelftesten aangeboden, zoals bijvoorbeeld voor geslachtsziekten, bloeddruk en tegenwoordig natuurlijk verschillende PCR-zelftesten voor COVID-19.

  Complimenten, Klachten en Tips over Puritans Pride
  Heeft u ervaring met het gebruik van voedingssupplementen? Helpt het echt, of is het bijgeloof? Waar koopt u uw producten meestal? Heeft u ervaring met het bestellen van producten bij Puritans Pride? Wij horen graag van u wat uw ervaringen zijn met dit bedrijf. Laat daarom uw persoonlijke beoordeling bij ons achter! ErvaringenSite.be doet zijn best om zoveel mogelijk bedrijven in deze vergelijkingssite op te nemen, zodat u uw persoonlijke reviews kunt achterlaten bij alle bedrijven waar u shopervaring mee heeft.

  Hoe werkt een Koolhydraatarm dieet?

  Puritans Pride
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Puritans Pride

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Puritans Pride een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Puritans Pride. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Puritans Pride actief?

  Puritans Pride is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Puritans Pride gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.