ErvaringenSite

  Ervaringen House of Nutrition

  Mensen die veel sporten zijn vaak op zoek naar voeding en supplementen om de resultaten die zij zoeken sneller en doeltreffender te behalen. Op het net zijn er de laatste jaren steeds meer aanbieders te vinden die sport- en dieetvoeding aanbieden. Maar net zoals dat je met sporten voorzichtig moet zijn is dat ook het geval met online shoppen. Is een onbekende online shop die dit soort producten verkoopt betrouwbaar? Kun je er zomaar vanuit gaan dat je kwaliteit geleverd krijgt en dat je correct behandeld wordt? Vanuit onze ervaring raden wij je aan om eerst reviews van klanten te lezen voor je een bestelling plaatst. Je vindt deze reviews geheel vrijblijvend op onze website om er je voordeel mee te kunnen doen.

  Over House of Nutrition

  House of Nutrition staat als Belgisch bedrijf geregistreerd in Beringen en gebruikt zijn website met dezelfde naam om sportvoeding en aanverwante artikelen te verkopen. Heb je vragen over het assortiment van Nutrition of over bestellingen en leveringen? Je kunt de klantenservice van de site van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bereiken. House of Nutrition biedt op de website niet alleen producten die je kan bestellen. Er zijn ook blogs en recepten te lezen. Deze artikelen bieden je inspiratie en tips om gezonder met je lichaam om te gaan. Wil je producten van House of Nutrition bestellen? De artikelen die je vandaag bestelt worden de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Het betalen van een bestelling kan op meerdere manieren, alle betaalmethodes die de site te bieden heeft zijn veilig en gewaarborgd.

  De producten van House of Nutrition

  Voor bekende en minder bekende merken dieet- en sportvoeding én sportkleding en accessoires kun je bij House of Nutrition terecht. Niet alleen verkoopt de site artikelen van merken zoals Adidas, UFC en USN ook heeft deze online shop meerdere eigen merken waaronder M Double You, MP3 Drinks en First Class Nutrition. Zo kun je hier onder andere eiwitten en proteïne bestellen net zoals aminozuren, creatine en producten om mee af te vallen of aan te komen. Bovendien biedt de site een rubriek waar je per sport kunt bekijken wat je nodig hebt om de meest passende producten te vinden. Hoe gaat House of Nutrition met retouraanvragen om? Je hebt bij deze online shop 14 dagen de tijd om producten die je toch niet wilt hebben terug te sturen.

  Reviews over House of Nutrition

  Vindt jij dat iedereen het recht heeft om te weten op welke manier online shops te werk gaan? Als dat zo is dan kun jij ons als klant van House of Nutrition behulpzaam zijn. Wij willen je namelijk de mogelijkheid bieden om jouw review over deze online shop op onze website te publiceren. Zo kunnen we samen aan andere consumenten laten zien wat hen te wachten staat als zij bij deze aanbieder gaan winkelen. Als je bereid bent jouw beoordeling met ons te delen dan vragen we je in te gaan op de plus- en minpunten die je bij House of Nutrition ervaren hebt. Aan de hand van jouw ervaring zullen nieuwe klanten te weten komen of House of Nutrition betrouwbaar is.

  House of Nutrition
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over House of Nutrition

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is House of Nutrition een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over House of Nutrition. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is House of Nutrition actief?

  House of Nutrition is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van House of Nutrition gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.