House of Nutrition Reviews

: 2
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten? Schrijf een review

R
Raes
In het begin was ik een beetje onzeker om bij hen te kopen omdat er geen reviews waren op Trustpilot. Maar goed, ik heb het toch maar gedaan omdat ik het product dat ik zocht nergens anders in Belg...Lees verder
I
Ines
Echt waanzinnig hoe snel mijn bestelling geleverd werd! 's Morgens besteld en 's avonds al geleverd. En dan nog eens van die premium kwaliteit producten die je nergens anders vindt.Lees verder

Reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eiwitpoeder

  In het begin was ik een beetje onzeker om bij hen te kopen omdat er geen reviews waren op Trustpilot. Maar goed, ik heb het toch maar gedaan omdat ik het product dat ik zocht nergens anders in België kon vinden. Gisteren heb ik mijn bestelling geplaatst en vandaag kreeg ik het pakketje al in Brussel, waar ik woon. Ze hebben zelfs een cadeautje toegevoegd. Dus, ik ben echt blij. Ik begrijp niet waarom niemand nog een review heeft achtergelaten over hen op Trustpilot. Ik geef hen zeker 5 sterren! Ik zal zeker nog eens bij hen bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle levering

  Echt waanzinnig hoe snel mijn bestelling geleverd werd! 's Morgens besteld en 's avonds al geleverd. En dan nog eens van die premium kwaliteit producten die je nergens anders vindt.


Anderen bekeken ook