Restilen

Alle reviews

Restilen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

Restilen

Heeft u de laatste last van stress en vermoeidheid? Heeft u al meerder producten geprobeerd en heeft tot nu toe nog niets geholpen? Wellicht dat het de moeite waard is om op de webwinkel van Restilen een kijkje te nemen. Ze claimen een voedingssupplement te verkopen dat stress, angst en nervositeit laat verdwijnen. Volgens het bedrijf gaat u zich door het gebruik van het voedingssupplement opgelucht voelen en kunt u beginnen met volledig te leven. Dit klinkt voor iedereen natuurlijk erg goed, maar soms is het goed om bepaalde uitspraken op internet tegen het licht te houden. Hier op ErvaringenSite helpen wij u hierbij. U leest op onze site reviews met daarin meningen en ervaringen van mensen die u zijn voorgegaan. De informatie die zij met u delen stelt u in staat om een reëel beeld van het bedrijf te krijgen en haar producten.

Over Restilen
Het bedrijf Restilen richt zich op de verkoop van een voedingssupplementmet dezelfde naam Restilen. Het voedingssupplement is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en ondersteunt de werking van het zenuwstelsel. Helpt met het omgaan van stress en de negatieve effecten daarvan. Restilen wordt verkocht in een pot met zestig capsules, waarvan aangeraden wordt om er twee per dag in te nemen. De extracten in de capsules hebben een adaptogeen effect. Ze verminderen het gevoel van vermoeidheid en stress. En hebben zo een verbeterend effect op het algemeen welzijn. Het product richt zich op iedereen die last heeft van angst, nervositeit of stress en daar iets aan wil doen. Het bedrijf Restilen is een onderdeel van Key Player Limited, een bedrijf uit de Verenigde Arabische Emiraten dat zich enkel en alleen richt op de verkoop van producten via postorder. Wanneer u het product Restilen besteld worden deze na 2 werkdagen bezorgd. U kunt ervoor kiezen om pas te betalen bij levering of direct online bij de bestelling. Wanneer u voor de laatste optie kiest, betaalt u minder. U heeft na levering tien kalenderdagen om de producten te retourneren indien u dit wenst.

Producten en diensten Restilen
Kijkend naar het product Restilen, dan zijn er elf hoofdingrediënten aan te wijzen in het voedingssupplement. Zo zit er onder andere Ashwagandha-wortel extract in dat ondersteunt in periodes van verhoogde spanning en stress. Dit extract werkt als een adaptogeen en verhoogt de weerstand van het lichaam tegen stress. Daarnaast zit er in de capsule ook Chinese theebladeren-extract. Dit extract ondersteunt in het leervermogen en concentratie. Het extract van Saffraan Stigma helpt bij een positieve stemming te houden en ondersteunt emotioneel evenwicht. Tevens zou dit extract die slaaptijd verkorten en de kwaliteit verbeteren. In het voedingssupplement van Restilen zit ook een sap concentraat van de Cantaloupe meloen en magnesium. Ook deze toevoegingen zijn gericht op stress en vermoeidheid vermindering en ondersteuning van uw welzijn. Daarnaast stimuleert het uw endogene antioxidanten afweersysteem. Ook zijn er vitamines toegevoegd aan het supplement, waaronder B1, B2, B3, B5, B6 en B12. De complete mix is dusdanig samengesteld dat wanneer u de capsules tweemaal daags inneemt u na 6 weken resultaat zult merken. U kunt het product kopen per stuk, per drie of zes dozen tegelijk en hierbij geldt hoe meer u er per keer besteld hoe minder u per stuk betaald.

Mening, Ervaringen, review Restilen
Bent u bekend met het bedrijf Restilen en haar producten? Dan willen wij u vragen om hier op onze site een review achter te laten, met daarin uw mening en ervaringen met betrekking tot het bedrijf. Gebruikt u de supplementen misschien iedere dag? Dan zijn wij benieuwd naar uw bevindingen? Of heeft u wellicht in het verleden de supplementen gebruikt en was u juist niet tevreden over de resultaten? Ook dan horen wij het graag natuurlijk. Uw bijdrage aan onze site stelt mensen in staat een eerlijk en betrouwbaar beeld te krijgen van Restilen en haar producten.