ErvaringenSite

  Ervaringen Sensilab

  Ben jij op zoek naar een webshop om jouw vitamines, mineralen en andere voedingssupplementen op te bestellen? Maar heb je nog geen geschikt bedrijf kunnen vinden? Een voorbeeld van zo'n bedrijf is Sensilab. Sensilab is online aanbieder van vitamines en mineralen en voedingssuplementen voor o.a. gewichtsverlies, schoonheid en gezondheid. Ben jij benieuwd naar dit bedrijf en wil jij graag meer weten over Sensilab? Dan ben je bij ErvaringenSite aan het goede adres. Op deze pagina hebben wij namelijk reviews en beoordelingen over Sensilab voor jou op een rijtje gezet, zodat jij uiteindelijk makkelijker kunt beslissen of je ook bij Sensilab wilt bestellen of toch nog ever verder wilt kijken. Bovendien vind je op ErvaringenSitereviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren. Heb jij zelf wel eens voedingssuplementen op de website van Sensilab besteld? Vergeet dan niet om jouw review over Sensilab op deze pagina achter te laten.

  Over Sensilab

  Sensilab is opgericht in 2005 door Marko Dolžan, Bojan Ščukovt and Branko Belčič. In 2012 werd de eerste versie van de webshop gelanceerd en in 2014 is Sensilab actief in maar liefst 35 landen. Vandaag de dag heeft het bedrijf ruim 500 producten voor 40 markten ontwikkeld. De missie van Sensilab is om mensen hun gezondheid terug te geven en om ze te helpen zich goed te voelen.

  Bij het ontwikkelen van de producten heeft Sensilab gekeken naar tradionele kennis van mensen die dicht bij de natuur leven aangevuld met wetenschappelijke onderzoeken. Sensilab houdt zich aan de strengste farmaceutische normen en daarom bevatten de producten van Sensilab alleen veilige en effectieve natuurlijke stoffen.

  Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte gehouden worden van updates? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief. Bij vragen voor Sensilab kun je de veelgestelde vragan pagina raadplegen. Daarnaast kun je ook contact opnemen met de klantenservice door een e-mail te sturen naar support@sensilab.com.

  Gezond Dieet | Tips Video Bekijk Hem Hier !!!

  De producten van Sensilab

  Sensilab biedt op haar webshop producten aan voor gewichtsverlies. Denk aan producten als vetverbrander, carbblocker en speciale theeën. Heb jij vaak last van stress? Dan kun je bij Sensilab terecht voor natuurlijke, kalmerende producten zoals relax thee en kurkuma en vitamine D3 capsules.

  Sensilab heeft ook producten die jou kunnen helpen met het behouden van een jeugdige uitstraling. Denk aan oogserums, collageen shots en anti-ageing supplementen. Daarnaast vind je producten speciaal ontwikkeld voor het hart, het geheugen, de spijsvertering, de lever en de hormonale balans.

  Bovendien heeft Sensilab diverse vitaminen en mineralen waarmee je kunt voldoen aan de dagelijkse behoefte van je lichaam. Van magnesium capsules tot aan zink, ijzersupplementen en multivitamines.

  Geaccepteerde betalingsopties Sensilab

  Op de webshop van Sensilab kun je je bestelling afrekenen met een creditcard (Eurocard/Mastercard, Visa etc.). Daarnaast is het ook mogelijk om te betalen middels PayPal.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Sensilab

  Heb jij wel eens producten van Sensilab geprobeerd? Dan zouden wij het erg waarderen als jij jouw ervaring met deze webshop op deze pagina achterlaat. Hoe tevreden was jij bijvoorbeeld met jouw vitamines van Sensilab? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Sensilab ervaren?

  Sensilab
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sensilab

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sensilab een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sensilab. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sensilab actief?

  Sensilab is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sensilab gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.