Timfit

Alle reviews

Timfit

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DrDetoxBox merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
DrDetoxBox
0 reviews

Voel je je de laatste tijd niet zo energiek of heb je last van je stoelgang? Dan is een detox misschien juist net wat je nodig hebt! Aan de hand va...

Afvallen met Nederland merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Afvallen met Nederland
0 reviews

Steeds meer jongeren in Nederland zijn te zwaar en kampen met overgewicht. Dezelfde trend kan je zien bij volwassen Nederlanders, bijna de helft va...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Jasper Alblas
0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

FitChef merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
FitChef
0 reviews

Ben je op zoek naar een online platform dat je helpt fit te worden en te blijven? Neem gerust eens een kijkje bij Fitchef, want wie weet is dit net...

Timfit

Het is haast moeilijker om af te vallen dan aan te komen. Met een gezonder levensstijl starten is best een uitdaging en een nieuw avontuur. Vandaag starten met uw dieetplan en over een week al opgegeven! Wilt u wel serieus starten met het lijnen? Wilt u op een makkelijk manier afvallen? Geen zorgen! Bij ErvaringenSite bent u terecht voor reviews, die u heel goed op weg kunnen helpen om uw keus te kunnen maken. ErvaringenSite biedt u dieetbedrijven, zoals TimFit, die samen met u het afvallen mogelijk wenst te maken. U kunt hier de reviews lezen, om zo meer informatie te verkrijgen over deze categorie bedrijven.

Over TimFit
TimFit is een bedrijf dat u een helpende hand aanbiedt bij uw afvalproces. Het bedrijf TimFit is opgericht op 1 maart 2012 en wenst u afslankproducten aan te bieden, die een wetenschappelijk basis hebben op de markt. Verder is het bedrijf gevestigd in Nederland te Siriusdreef17. TimFit biedt haar diensten online aan via haar website, waar de bestelmogelijkheden gemakkelijker en sneller zijn.

Producten en diensten van TimFit
Bij TimFit bent u terecht voor verschillende afslankmethodes, die eenvoudig, voedzaam en lekker zijn. Het effectief afvallen gaat niet altijd even gemakkelijk, maar daar tracht TimFit u met zijn producten een handje bij te helpen. Bij TimFit bent u terecht voor producten, die weinig suiker, 2 keer zoveel eiwitten en 3 keer zo veel vezels, dan normale maaltijdvervangers bezitten. Het meest aangeboden afslankproduct van TimFit is de TimFit SX-5 maaltijdvervanger. Deze TimFit maaltijden zijn niet alleen snel om in te nemen, maar zitten ook boordevol gezonde voedingsstoffen. Ze zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, ongezonde suikers en e-nummers.

Als klant kunt u verder een keus maken uit vijf verschillende smaken zoals Aardbei, Vanille, Banaan, Chocolade en Cappuccino. Ook biedt TimFit u de mogelijkheid een compleet afslankpakket aan te schaffen. De diensten krijgt u aangeboden op de website van het bedrijf. Dus bestel en wacht u gerust uw levering af. Het bedrijf levert uw producten binnen Nederland en België gratis tot aan huis!

Complimenten, klachten en tips voor TimFit
Het bedrijf TimFit biedt u handige afslankproducten. Klanttevredenheid zegt ze zeer op prijs te stellen. Daarom staat de klantenservice bij ontevredenheid of vragen voor u open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur op de telefoonnummers 020 808 5391 (NL) of 03 80 80 551 (BE). U heeft naast belmogelijkheden eveneens de mogelijkheid om ook gewoon een mail te zenden via info@timfit.com.

Heeft u al kennis gemaakt met TimFit? Hebben de producten het effect dat het bedrijf beoogt of pretendeert te bieden? Is de klantenservice daadwerkelijk zo vriendelijk als het bedrijf aangeeft? Laat uw ervaring weten in een review, die u kunt plaatsen op onze website. Toekomstige klanten willen graag weten wat u van het bedrijf, de producten en de klantenservice vond. Middels uw review kunnen zij op de site van ErvaringenSite wegwijs gemaakt worden. Wenst u zelf graag meer te weten te komen over bedrijven zoals TimFit? Bekijk dan de reviews hier op ErvaringenSite.