ErvaringenSite

    Ervaringen Weight Watchers

    Ben je ook benieuwd wat andere mensen van Weight Watchers vinden? Op deze pagina lees je meer over de ervaringen van andere mensen die van de diensten van dit bedrijf gebruik maakten. Door de ervaringen van andere gebruikers van Weight Watchters te lezen kunt u beter bepalen of u ook een product van dit bedrijf al wilt nemen.

    Over Weight Watchers

    Dit bedrijf is meer dan 40 jaar geleden actief geworden. Naar eigen zeggen heeft het bedrijf maar één doel: zorgen dat meer mensen gezond af kunnen vallen. Gezond afvallen is nodig omdat er steeds meer recepten en dieten op de markt komen die in het beste geval geen effect sorteren en in ergere gevallen zelfs schadelijk zijn.

    Gezond afvallen is de filosofie van Weight Watchers. Weight Watchers’ filosofie met betrekking tot gezond afvallen is bedacht door de New Yorkse Jean Nidetch. Zij ontdekte dat ze veel beter af kon vallen als ze gezond bleef eten en met haar vriendinnen over haar dieet praatte.

    Inmiddels heeft het bedrijf naar eigen zeggen miljoenen mensen geholpen met gezond afvallen. Het doel van Weight Watchers is dat het veranderen van normale patronen in combinatie met gezond eten een hele goede invloed op je gewicht kan hebben.

    Diensten Weight Watchers

    Dit bedrijf biedt producten en diensten aan die u helpen om af te vallen. Eten en drinken spelen natuurlijk een belangrijke rol bij afvallen. Daarom heeft het bedrijf een uitgebreide pagina met Voeding & Recepten. Op de pagina Voeding & Recepten vindt men gezonde recepten die helpen bij gezond afvallen.

    Naar gezond eten is bewegin natuurlijk ook erg belangrijk bij gezond afvallen. Veel mensen bewegen op de verkeerde manier. Door op de juiste manier te bewegen kan iedereen meer afvallen met minder moeite. Daarom heeft het bedrijf een speciale afdeling Gezond & Fit. Binnen het onderdeel Gezond & Fit vindt u informatie over gezond bewegen, gezond sporten in combinatie met gezond afvallen. Voor ieder onderdeel biedt Weight Watchers ook speciale cursussen bij u in de buurt aan.

    Op de website van Weight Watchers zijn ook succesverhalen van andere mensen te vinden. Succesverhalen afvallen zijn verhalen van mensen die eerder een cursus van Weight Watchers hebben gevolgd en daar goede ervaringen mee hebben opgedaan.

    Naast het aanbieden van cursussen bij u in de buurt biedt Weight Watchers ook zogenaamde afvalboeken aan. Afvalboeken zijn boeken waarin uitgelegd wordt hoe u gezond afvallen kunt.

    Klachten Weight Watchers

    Heeft u klachten over dit bedrijf? Dan kunt u uiteraard een klacht indienen. Telefonisch kan dit via een 0900-nummer. Wilt u liever niet bellen, dan zijn er diverse verschillende e-mailadressen beschikbaar waarop u uw klacht kenbaar kunt maken. Al deze e-mailadressen hebben betrekking op een specifiek onderdeel van het bedrijf. Ook is er een algemeen mailadres beschikbaar.

    Heeft u zelf al ervaring met dit bedrijf? Heeft u ooit een cursus van die bedrijf gevolgd, of heeft u ooit een zogenaamd afvalboek gekocht? Deelt u hieronder uw ervaringen. Zo kunnen andere mensen beter inschatten of dit bedrijf ervoor gaat zorgen dat hun afvalpoging een succes wordt!

    Snel afvallen maar wel verantwoord? Kan dat ook echt met weight watchers? Lees ervaringen en zie of u echt makkelijk, snel en goed kunt afvallen met dit (succes)concept

    Weight Watchers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    6,8
    65% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,4

    Service

    7,4

    Prijs

    5,4

    Leveren

    7,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Weight Watchers abonnement

    Wat een afzetters, gewoonweg schandalig! Wanneer ik mijn abonnement wou afzeggen, werd er via mijn profiel op de site een mailadres doorverwezen (alle andere zaken zijn met een eenvoudige knop te regelen, maar natuurlijk moet dit wel via mail verlopen...). Ik stuurde deze mail ruim meerdere dagen voor de start van volgende maand, maar Weightwatchers besloot pas te antwoorden enkele dagen na die startdatum waarin zij meedeelden dat ik deze maand ook nog moet betalen omdat ik te laat opgezegd had. Hierop stuur ik dat ik op tijd opgezegd had, waarop ik een zeer korte mail terug kreeg waarin staat dat ik fout ben en later heb gemaild (dus ze beweren dan ook nog eens dat ik lieg..). Wanneer ik hen hierop een screenschot stuur van mijn mail van opzegging, krijg ik (weer vele dagen later) een mail terug waarin zij zeggen dat ik naar de mail van de WW shop gestuurd heb en niet naar het correcte mailadres. Hierdoor moet die extra maand dus aangerekend worden... Dus niet alleen gooien ze een tweede BELACHELIJK excuus naar mij, maar ik heb letterlijk het mailadres gebruikt gehad waarop ik via hun site moest klikken?! Dit is gewoon een pure scam die misbruik wilt maken van iedereen via hun "gezondheidsmethode", gewoon pure afzetters!

    Door: Anoniem07-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    afzetters !

    in februari abonnement opgezegd, in juli nog steeds geld van mijn rekening (5 x ongeveer 23 euro = 115 euro !!) na meerdere emails eindelijk antwoord gekregen dat ik zogezegd het verkeerde emailadres gebruikte terwijl dit emailadres nog gebruikt wordt door hen. Nooit bericht gekregen dat deze emails niet doorgingen dus ze konden me tijdiger waarschuwen ! Echte krapuleuze praktijken. Nadat hen vroeg om te compenseren krijg ik totaal weer geen antwoord meer.... echt eerlijk zijn ze dus niet hé !

    Door: Ann Emonts-gast25-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    paar kilo afgevallen

    paar kilo afgevallen met de producten van Weight watchers, goed te doen en toch lekker eten

    Door: Lisa Koois09-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Afvallen met weight watchers

    Werkt gewoon heel goed, bij mij wel. meest Professionele afvalsysteem

    Door: Trudy05-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    enige programma dat werkt, vooral de meetings

    Het enige programma dat werkt voor mij. En zo duur vind ik het ook eigenlijk helemaal niet. Mijn sportschool is duurder, maar daar ga ik veel minder naartoe. De meetings helpen voor mij heel erg om het vol te houden, al vind ik de weegmomenten altijd wel pittig. Helaas kom ik toch weer aan als ik stop met Weight Watchers, ik ben gewoon echt een snoeperd. Voor mij gezondheid blijf ik dus gewoon maar Weight Watchers doen.

    Door: Mirjanna 25-05-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    regelmatig wat afvallen gaat makkelijk

    Anders dan dan andere programma's. Hiermee val je niet in een lange periode steeds een beetje af en dat dat dan blijft. Weight Watchers is toegankelijker: af en toe volg je het dieet en dan kun je er weer even tegenaan. Heel handig voor na de feestdagen of als je ongemerkt toch weer wat bent aangekomen. Ik doe het regelmatig, heb namelijk last van het yoyo-effect. En als ik weer ontevreden ben geworden met mijn figuur, dan doe ik gewoon een tijdje Weight Watchers en dan is het weer beter. Erg makkelijk. Wel prijzig, maar het zijn ook goede spullen dus ergens is dat wel logisch.

    Door: Renée Koopman01-02-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    af en toe een weightwatchers en paar kilo eraf

    Af en toe doe ik weer even een weightwatchers en dan is er weer een paar kilo af
    Nu na de kerst en oud en nieuw weer even een weekje er tegenaan

    werkt altijd

    Door: Carola van der Laan04-01-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bestelling nog steeds niet ontvangen

    Ik heb enkele weken terug een bestelling geplaatst van ongeveer € 91.95 en tot op heden heb ik nog niets ontvangen.
    Al verschillende mails gestuurd, maar geen respons terug gekregen.
    Als je probeert te bellen, pakt er niemand op.
    En dan heb ik een halfjaarlijks abonnement genomen en dan bestel ik de fitbit via hun webshop en je krijgt niets toegestuurd. Dit is zeer klant ontvriendelijk.
    En dit noem ik mensen bestelen!!!!!!!
    Ik wil hier graag verdere stappen met ondernemen.
    Iemand meer info hoe is dit het beste afhandel?

    Door: Karen18-01-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Mw.

    Weightwatchers reageerd totaal niet op email. Al tientallen keren een mail gestuurd naar diverse emailadressen, zonder resultaat. Zij hebben mij een verkeerde factuur gestuurd waardoor ik deze niet bij de zorgverzekeraar kan indienen. Ondanks hun eigen fout zij zei blijkbaar niet in staat om deze fout te herstellen. Bij telefonisch contact wordt vriendelijk mij verhaal aangeluosterd om er vervolgens helemaal niets mee te doen. Dit heb ik werkelijk nog bij geen enkel bedrijf meegemaakt en vind dit zeer klantonvriendelijk. Mij zullen ze nooit meer als klant terug zien en ik zal ervoor zorgen dat ik dat iedereen vertel die dit horen wilt.

    Door: Linda 27-11-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Als Oprah zo kan afvallen, kan ik dat ook!

    Lees net dat Oprah zo is afgevallen door Weight Watchers en dat ze zelfs in de raad van bestuur komt!

    Ik ben nog altijd fan van Oprah, dus nu heb ik een nieuwe manier gevonden om eindelijk af te vallen! Samen lukt het vast!

    Door: Georgine20-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    YES eindelijk die kilo's eraf

    Was al langer bezig met afvallen, maar die laatste kilo's gingen extra moeilijk. Maar nu met Weight Watchers zijn die laatse 3 kilo ook weg, eindelijk! Blij mee!

    Door: Vanessa14-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Heerlijke producten maar helaas

    Weight Watchers laat je afvallen met hun producten. Maar die vind ik dus heel erg lekker. Te lekker, zo blijkt, want ik kan dus geen maat houden (daarom het probleem....) en eet maar door. 'Ook hiervan. Jammer, geen succes. Op naar de volgende methode.

    Door: Josie30-09-2015
    Berna04-01-2016

    hahahaha wat sufffffff!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9

    werkt niet

    jammer, heb het geprobeerd, maar het werkt niet voor mij. vind het ook moeilijk volhouden. en het is te duur. misschien toch maar weer vasten ofzo... :(

    Door: nee29-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    wel handig maar ook duur

    af en toe als ik wat wil afvallen doe ik ff een weight watchers dieetje, en dat werkt meestal wel een beetje, hoewel het effect elke keer minder is. en het is ook best duur eigenlijk. ik hou het langer in ieder geval niet vol dus dan maar zo, maar misschien moet ik toch iets anders gaan proberen

    Door: Sanne10-08-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Ik kom er niet van af

    Kan iemand mij vertellen wat voor schema zij hebben aangehouden bij weight watchers? Want ik heb het nu 3 maanden geprobeerd maar er gebeurd niet veel. Wat doe ik fout? Ik ga op zoek naar iets anders dan.

    Door: Dirk-Jan Kuiper21-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Weight watchers werkt!

    Begonnen met weight watchers en werkt best wel. Misschien niet zo snel als je wil maar je valt af en ook nog op een normale manier zodat je het vol kan houden. Voor mij was trouwens de activity tracker echt een uitkomst. Ik kon zien hoeveel ik deed en het motiveerde mij om juist nog meer te gaan doen. Dat is wel een aanrader!

    Door: Yaniek k.16-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Combi pas werkt!

    Met de combi pas cursussen gevolgd en aan de hand daar van 10,5 kilo afgevallen in 2 maanden. De recepten die ze geven zijn echt heel handig zodat je weet wat je wel en niet kunt eten. Voor mij was het het geld meer dan waard!

    Door: Sandra de Booij16-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Blij met de repen

    Blij met de repen. Ik eet ze elke dag en ze helpen!

    Door: Elco IJsselstijn14-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    aan en af

    Het was makkelijk om in een korte tijd een paar kilo kwijt te raken met WeightWatchers, maar helaas had ik het al gauw er weer aan zitten. plus ietsje meer zelfs :(...

    Door: lieveheersbeestje04-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    WeightWatchers is top!

    WeightWatchers heeft mij echt geholpen met het kwijt raken van 10 kilo! Ik heb goede begeleiding gekregen en met behulp van de app was het allemaal nog makkelijker en leuker om te bewegen en bij te houden wat ik at.

    Door: Elize26-06-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Weight Watchers

    Uw beoordeling