ErvaringenSite

  Ervaringen Admitad

  Als bedrijf wilt u natuurlijk zo veel mogelijk klanten bereiken om uw producten en diensten meer bekendheid te geven. Via het platform Admitad is dat mogelijk. Dit platform probeert bedrijven en uitgevers bij elkaar te brengen. Naast deze optie kunt u via het bedrijf ook geld verdienen. Wilt u weten hoe dit allemaal te werk gaat en of dit bedrijf is waar u naar op zoek bent? Lees dan de reviews van klanten die al een ervaring hebben met Admitad op ErvaringenSite. We verzamelen zoveel mogelijk de reviews van klanten, zodat u een overzichtelijk beeld krijgt over het bedrijf en zijn diensten.

  Over Admitad
  Admitad Affiliate is een wereldwijd netwerk dat adverteerders helpt online verkoop te stimuleren en biedt uitgevers de mogelijkheid om inkomsten te genereren. Het is een online bedrijf dat zowel adverteerders als uitgevers samen probeert te brengen op een platform, zodat ze elkaar makkelijker kunnen vinden. Naast het affiliatie netwerk biedt het bedrijf ook adverteerders marktplaats, interne startup-studio, advertentie beheersystemen en de Lety Shops service aan. Het bedrijf wilt zich vooral focussen op het stimuleren van de verkoop en het online verdienen. Admitad beschouwd 2009 als het jaar, waarin ze zijn begonnen met het bedrijf. In 2010 had het bedrijf haar eerste adverteerders uit een online gaming-segment. Door de jaren heen is het bedrijf blijven groeien en is zich gaan ontwikkelen tot het bedrijf dat het tot de dag van vandaag is. De Oprichter en CEO van het bedrijf is Alexander Bachm.

  Producten en diensten van Admitad
  Admitad werkt samen met verschillende advertentiebedrijven, zoals Adobe, Carter’s, Skillshare, Coursera, Gap, Shein, Onni, AliExpress, Romwe en nog vele andere. Enkele uitgevers waarmee ze samenwerken zijn Isale, Edrop, Couponcode, Business Insider en Anycodes. Dit zijn niet alle uitgevers als u wilt weten met welke uitgevers ze nog meer samenwerken neem dan gerust een kijkje op de site voor het gehele overzicht. Voor nieuwe medewerkers op het platform heeft Admitad een oriëntatieprogramma ontwikkeld. Het bedrijf geeft aan dat elke nieuwkomer een welkomstpakket krijgt en een training volg met een toegewezen leider. Deze leider legt het bedrijfscultuur uit en hoe het kantoor werkt. Het bedrijf heeft meerdere kantoren waar u terecht kan. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u Admitad op hun mailadres, welcome@admitad.com, bereiken.
  Via Admitad kunt u ook geld verdienen. Dit kan bijvoorbeeld door op sociale media links van producten te versturen of in de ‘comment’ sectie te plaatsen. Dit kan ook via chats of messengers. Als u uw eigen Youtube kanaal heeft, kunt u door het plaatsen van de link in uw bio of beschrijving ook geld verdienen. Het bedrijf biedt nog meerdere opties aan om geld te vergaren en die zijn op hun website te vinden. U kunt dan kiezen welke optie het best bij u past.

  Complimenten en tips voor Admitad
  Heeft u al geld kunnen verdienen met het bedrijf Admitad? Of bleek het juist een scam te zijn? Heeft u zich als adverteerder makkelijk kunnen linken met een uitgever of verliep het stroef? Laat uw ervaring met Admitad achter op ErvaringenSite. Vertel andere klanten wat u van het bedrijf vond. Zijn ze stippelijk? Hoe zijn de begeleiders? Voelde u zich welkom en heeft u er bovenal winst uit kunnen halen? Uw reactie op deze vragen kunnen toekomstige klanten wegwijs maken als ze met Admitad in zee zouden willen gaan of toch even verder moeten zoeken.

  Wenst u meer te weten over Admitad, of het een bedrijf is dat voldoet aan uw verwachtingen? Lees dan de reviews van eerdere klanten van Admitad op ErvaringenSite om uzelf te helpen een goed doordacht besluit te kunnen maken.

  Lokale Diensten Advertenties in Nederland [rondleiding LSA account + schermvoorbeelden]

  Admitad
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Admitad

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Admitad een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Admitad. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Admitad actief?

  Admitad is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Admitad gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.