91% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

J
J. De Coster
Ik heb al verschillende keren geprobeerd om compensatie te krijgen van de luchtvaartmaatschappij zelf, maar telkens kreeg ik te horen dat ik er geen recht op had. Gelukkig kwam ik terecht bij AirHe...Lees verder
H
Hardy
Ik heb nog nooit zo'n duidelijke communicatie en efficiëntie ervaren van een dienst zoals deze. Het bedrijf stuurt regelmatig e-mails om je op de hoogte te houden van de voortgang van je claim...Lees verder
N
N. Bourgeois
Mijn ervaring met AirHelp was eigenlijk best oké. Ik moest verschillende passagiers helpen die recht hadden op geld terug door een vertraagde vlucht, maar toen ik alle nodige documenten had ingedie...Lees verder
Y
Yasmine Carlier
Naar aanleiding van een afwijzing van een luchtvaartmaatschappij, besloot ik om AirHelp in te schakelen om me te helpen met het terugvragen van mijn geld. Nadat ik alle benodigde documenten had ver...Lees verder
D
Dylan
Na lang wachten is de vergoeding voor onze vertraagde vlucht eindelijk in orde gekomen. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk hebben we 520 euro ontvangen. Het viel me wel op dat mijn zus en an...Lees verder

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanvraag compensatie vlucht

  Ik heb al verschillende keren geprobeerd om compensatie te krijgen van de luchtvaartmaatschappij zelf, maar telkens kreeg ik te horen dat ik er geen recht op had. Gelukkig kwam ik terecht bij AirHelp en dacht ik dat ik het kon proberen. Het ergste wat kon gebeuren, was dat ik geen compensatie zou krijgen. Het uploaden van de nodige documenten was heel makkelijk en ik kreeg regelmatig updates over de voortgang van mijn aanvraag. Uiteindelijk ontving ik een mooie compensatie die keurig op mijn rekening gestort werd. De vergoeding die AirHelp vraagt is wel aan de hoge kant, maar gezien het feit dat ik anders geen euro terug zou hebben gezien, vond ik dat het zeker waard! Ik raad AirHelp zeker aan aan iedereen die problemen heeft met het krijgen van compensatie van een luchtvaartmaatschappij.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eenvoudige communicatie en snelle service

  Ik heb nog nooit zo'n duidelijke communicatie en efficiëntie ervaren van een dienst zoals deze. Het bedrijf stuurt regelmatig e-mails om je op de hoogte te houden van de voortgang van je claim, wat ontzettend handig is om geïnformeerd te blijven. Ze laten ook meteen weten als er aanvullende documenten nodig zijn, en specifiëren precies wat ze nodig hebben. Het hele proces duurde slechts twee weken, wat een aangename verrassing was gezien andere gelijkaardige diensten veel langer kunnen duren. En het beste van al? Het geld stond al na één dag op mijn rekening. Dat is nog eens snelle service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Terugbetaling van vliegtuigvertraging

  Mijn ervaring met AirHelp was eigenlijk best oké. Ik moest verschillende passagiers helpen die recht hadden op geld terug door een vertraagde vlucht, maar toen ik alle nodige documenten had ingediend via mijn eigen e-mailadres, werden er slechts twee personen vergoed. Het was niet helemaal duidelijk dat ik de documenten per persoon moest indienen via hun eigen e-mailadres. Uiteindelijk heb ik mijn geld teruggekregen, zij het niet voor iedereen, maar ik ben er toch blij mee, want anders had ik er zelf niet uitgekomen met de luchtvaartmaatschappij. Dus dankjewel voor de hulp.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanvraag geld terug na vertraging

  Naar aanleiding van een afwijzing van een luchtvaartmaatschappij, besloot ik om AirHelp in te schakelen om me te helpen met het terugvragen van mijn geld. Nadat ik alle benodigde documenten had verstuurd, heb ik geduldig gewacht op een reactie. Gelukkig kreeg ik al snel goed nieuws: mijn geld zou terugbetaald worden. Ik ben echt blij met de hulp die ik heb gekregen en zal zeker weer een beroep doen op hun diensten als ik in de toekomst opnieuw te maken krijg met vertragingen. Een fantastisch bedrijf dat ik iedereen van harte kan aanbevelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  compensatie voor vertraagde vlucht

  Na lang wachten is de vergoeding voor onze vertraagde vlucht eindelijk in orde gekomen. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk hebben we 520 euro ontvangen. Het viel me wel op dat mijn zus en andere vrienden die ook op dezelfde vlucht zaten sneller geholpen werden en 410 euro kregen. Dat leek me niet helemaal eerlijk. Misschien kan er meer consistentie zijn in de procedures en de vergoedingen die worden uitgekeerd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vlucht compensatie claim

  Ze doen echt wat ze beloven. Ik heb uiteindelijk meer teruggekregen dan wat ik in eerste instantie betaald had voor mijn vlucht. Na de dossierkosten eraf gehaald te hebben, kreeg ik 520 euro terug, terwijl ik slechts 500 euro had betaald. Het heeft wel ongeveer 4 maanden geduurd voordat alles afgehandeld was, maar ik ben echt tevreden over de service van AirHelp.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dienstverlening AirHelp

  Eerst was ik nogal twijfelachtig over die diensten, maar uiteindelijk besloot ik toch om een claim in te dienen via AirHelp. En tot mijn grote verbazing verliep alles super vlot en correct, en slechts 22 dagen later was alles al geregeld, inclusief de terugbetaling voor mijn geannuleerde vlucht naar Wenen. Echt fantastische service van AirHelp, ik ben echt onder de indruk van hun efficiëntie en transparantie!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  AirHelp heeft mij geholpen met een vliegtuigcompensatieclaim

  AirHelp heeft echt mijn leven een stuk gemakkelijker gemaakt. Ik moest alleen maar enkele documenten bezorgen en zij hebben de rest voor mij afgehandeld. Ze hebben de vliegtuigmaatschappij gecontacteerd en alles in orde gebracht. Dankzij hun hulp heb ik een mooi bedrag aan compensatie ontvangen. Zonder AirHelp had ik waarschijnlijk zelfs niet geweten waar te beginnen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn claim voor vertraging

  Gisteren heb ik een claim ingediend bij AirHelp nadat onze vlucht met Transavia 6,5 uur vertraging had. Ze hebben de juridische kant goed afgehandeld, maar de communicatie verliep wat moeizaam omdat ik niet alle documenten snapte. Gelukkig hebben ze uiteindelijk alles goed geregeld en hebben mijn partner en ik onze compensatie gekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Easy flight compensation

  Het indienen van de aanvraag verliep eerst wat moeizaam door enkele bugs, maar eens die opgelost waren, ging alles vlot. Gelukkig kon ik snel hulp krijgen via de chatfunctie toen ik vastzat op Iris. De betaling verliep ook vlot en snel. Ik zou dit zeker opnieuw gebruiken in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hatelijk lang

  Dat duurde echt super lang, meer dan een jaar! Ik moest er verschillende keren zelf achteraan gaan. Uiteindelijk heb ik iemand anders ingeschakeld en moest ik hen 300 euro betalen terwijl ik van jullie niks had gekregen. Het was echt vreselijk en heeft me geld gekost in plaats van opgeleverd. Echt dom, geen aanrader.


Anderen bekeken ook