AWeber

Alle reviews

AWeber

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Huurflits merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Huurflits

2 reviews

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren e...

Weber merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Weber

1 reviews

Ben je op zoek naar een bedrijf dat veiligheidsdeuren verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Weber. Natuurlijk is het ook bes...

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

i-Say

0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

PolisCheckup

0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

AWeber

Een bedrijf runnen is niet altijd gemakkelijk, maar je moet je best doen om meer klanten te bereiken. Marketing is een manier om het bedrijf te verbeteren. Dat is de reden waarom elke zakenman of bedrijf zijn marketing team heeft of op zijn minst een marketing plan om zijn bedrijf te laten groeien. Sinds het internet tijdperk is gekomen, is het promoten van je bedrijf toegankelijker geworden, je kunt klanten bereiken vanuit elke hoek van de aarde. Je ziet al snel in je reviews of je goed bezig bent.

Over AWeber
In 1998 richtte Tom Kulzer uit Philadelphia AWeber Communications op om kleine bedrijven over de hele wereld te helpen beter en effectiever te communiceren. De visie was ook om relaties op te bouwen met klanten en prospects door gebruik te maken van op toestemming gebaseerde e-mailmarketing. Tom's focus ligt op strategische planning, marktstrategie, bedrijfsontwikkeling en teambuilding. Zijn missie is het leveren van krachtige en eenvoudige e-mailmarketingsoftware voor kleine bedrijven die 90% van het werk voor je doet. Ze laten de laatste 10% over zodat je er plezier aan kunt beleven. AWeber is enthousiast om kleine bedrijven en ondernemers te helpen hun dromen na te jagen. AWeber bouwt graag geweldige producten die klanten helpen diepere relaties met hun doelgroepen te creëren, terwijl hun bedrijven groeien.

AWeber Diensten
Het bedrijf heeft veel verschillende opties van diensten; e-mail marketing, email automation, landing page builder, e-commerce, web push notifications en sign up form builder. Op dit moment kun je je AWeber via mobiele app aanpassen zodat je altijd en overal kunt controleren. E-mail marketing is waar AWeber je helpt bij het maken van opmerkelijke e-mails, je kunt een ontwerp maken en toevoegen aan de nieuwsbrief die je wil verzenden, je kunt promotie, coupon en kortingsaanbiedingen maken voor klanten. E-mail automatisering voor het maken van schema's wanneer e-mail promoties te sturen naar klanten. Je krijgt hierover rapporten en analyses bij het verzenden van e-mail marketing. Landing page builder gebruik je om je dienst te promoten, een product of digitale download te verkopen. Gebruik code-vrije sjablonen van AWeber en maak landingspagina's. Je kunt video's, polls, muziek en anderen toevoegen om uw promotiepagina meer in het oog te laten springen. Web push notificaties gebruik je om mensen aan te sporen je pagina meer te bezoeken. Gebruik een kort bericht om het publiek aan te trekken. Door op de notificatie te klikken zal AWeber ze doorverwijzen naar je website of landingspagina. Meld je overal en altijd aan via de app op je mobiele apparaat.

Complimenten, klachten en tips over AWeber
Je kunt AWeber gratis gebruiken voor e-mail marketing. Maar om alle soorten diensten te krijgen die AWeber heeft, moet je je maandelijks, per kwartaal of jaarlijks abonneren. Om te weten wat het verschil is tussen gratis en geabonneerde accounts, kijk je best op de website. Heb je vragen? Neem contact op met het bedrijf via live chat, e-mail, telefoon en sociale media. Lees feedback over klanttevredenheid en wat anderen van de diensten vinden, om jezelf te overtuigen dat de diensten effectief zijn wat je nodig hebt. Heb je zelf al ervaring op gedaan met AWeber, vertel het ons.