32% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

S
Saidi
Dit systeem is echt fantastisch! Het helpt me echt om tijd te besparen. Ik kan berichten instellen of acties uitvoeren op basis van wat ik nodig heb. Daardoor kan ik aan meerdere taken tegelijk wer...Lees verder
N
Nolan Jansen
De chatbot software heeft veel handige functies waarmee we onze chatbot helemaal kunnen aanpassen, vooral op het gebied van automatische antwoorden. Wat ik het leukste vind aan deze software is de ...Lees verder
A
A. Van Acker
Gisteren heb ik een terugbetaling aangevraagd omdat ik niet tevreden was met mijn abonnement. En geloof het of niet, maar na amper 4 uur had ik mijn geld al terug op mijn rekening staan. Het ging e...Lees verder
M
Maes
Ik heb deze software gekocht omdat ik het een leuk concept vond, maar er zijn zoveel problemen mee! Telkens als ik iets aanpas, breekt er iets anders (op zichzelf). Als je een te ingewikkelde flow ...Lees verder
S
Sander Goffin
De chatbot lijkt echt cool enzo, maar serieus, het werkt voor geen meter. Ik heb al die tutorials zitten volgen, maar sommige van die basisdingen werken gewoon niet. Ik heb al contact proberen opne...Lees verder

Alle reviews (19)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bought for Business

  Dit systeem is echt fantastisch! Het helpt me echt om tijd te besparen. Ik kan berichten instellen of acties uitvoeren op basis van wat ik nodig heb. Daardoor kan ik aan meerdere taken tegelijk werken terwijl de bot zijn werk goed doet. Het helpt me ook om informatie te organiseren en contact te leggen met de juiste persoon die ik zoek. Een perfecte prestatie voor mij en het is makkelijk om de handleiding te begrijpen. Bedankt om mijn kleine onderneming te helpen draaien als een geheel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van chatbot software

  De chatbot software heeft veel handige functies waarmee we onze chatbot helemaal kunnen aanpassen, vooral op het gebied van automatische antwoorden. Wat ik het leukste vind aan deze software is de visuele flow builder. Daarnaast hebben ze ook veel sjablonen die we makkelijk kunnen hergebruiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  A refund for my subscription

  Gisteren heb ik een terugbetaling aangevraagd omdat ik niet tevreden was met mijn abonnement. En geloof het of niet, maar na amper 4 uur had ik mijn geld al terug op mijn rekening staan. Het ging echt supersnel en makkelijk, dus ik ben echt blij met de service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cool idee, slechte uitvoering

  Ik heb deze software gekocht omdat ik het een leuk concept vond, maar er zijn zoveel problemen mee! Telkens als ik iets aanpas, breekt er iets anders (op zichzelf). Als je een te ingewikkelde flow maakt, werken sommige delen gewoon niet meer (zonder waarschuwing tot je contact opneemt met de klantenservice). En over de klantenservice gesproken, ze zijn echt nutteloos! Ik ben al twee weken bezig met hun team over een probleem, maar nog steeds geen oplossing in zicht. Echt frustrerend en totaal niet behulpzaam.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super cool chatbot

  De chatbot lijkt echt cool enzo, maar serieus, het werkt voor geen meter. Ik heb al die tutorials zitten volgen, maar sommige van die basisdingen werken gewoon niet. Ik heb al contact proberen opnemen met hun klantenservice, maar nog geen antwoord gekregen. En dan kan ik nog niet eens met hen chatten, ahja (lol). Als ze mijn problemen kunnen oplossen, wil ik wel overwegen om mijn beoordeling aan te passen, hè.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Moeilijk te begrijpen

  Verschrikkelijk. Echt zonde van mijn tijd. Blijf alsjeblieft weg van dat platform. Het is enorm verwarrend en helemaal niet makkelijk om te gebruiken. En dan heb ik het nog niet eens over de klantenservice, die is gewoonweg onbestaande.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Chatbot tool

  De chatbot tool is echt slecht, je kan er enkel basisberekeningen mee doen, blijft herhalen en verspilt tijd door het proberen te achterhalen. De support is een lachertje, geeft geen antwoorden en is onmogelijk te gebruiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Klantenservice probleem

  Ik zou ze echt niet aanbevelen, weet je. Als het mogelijk was, zou ik ze helemaal geen sterren geven. Ze blijven maar geld van je kaart afschrijven zodra ze die informatie hebben, echt irritant. Ik probeer al een hele poos mijn abonnement op te zeggen, maar telkens als ik probeer in te loggen, zeggen ze dat ik geen account heb. En als klap op de vuurpijl hebben ze ook nog eens geen klantendienst. Als ik hen een e-mail stuur, sturen ze me gewoon een link naar hun "help" sectie, die eigenlijk helemaal niet nuttig is omdat je moet inloggen om iets te kunnen doen. Echt zielig, ik geef het een dikke 0 op 10, dus nee, ik zou ze zeker niet aanbevelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foutieve Pro-abonnementskosten

  Ik ben al meer dan 5 jaar klant bij dit bedrijf. In maart van dit jaar heb ik ontdekt dat er zonder mijn medeweten een nieuw Pro-abonnement was gestart op een van mijn Facebook-pagina's. Het bedrijf heeft hierover geen melding gemaakt. Het duurde echter meer dan 6 maanden voordat ik dit ontdekte. Nu weigert het bedrijf het bedrag terug te betalen. Ik was vroeger een grote fan van dit bedrijf, maar je zou verwachten dat ze dit probleem zouden oplossen en dat ze regelmatig je account controleren als je met hen in zee gaat en een kaart op bestand hebt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Miskoop software

  Gebruik deze software maar beter niet, hoor. Als je je Facebook-pagina belangrijk vindt en berichten wil blijven ontvangen, blijf dan gewoon Messenger gebruiken, want uiteindelijk zal deze software Messenger doen ophouden met werken. Het bedrijf geeft niet veel om jou en zegt gewoon dat je hulp moet zoeken bij Meta, maar eigenlijk was het hun software die alles in de eerste plaats heeft laten crashen. Dus vermijd het ten allen tijde!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een Software Service

  Het is begrijpelijk dat de service de pro-functies uitschakelt wanneer een abonnement verloopt of er een betalingsprobleem is, maar dit is de eerste keer dat ik een software service gebruik die pro-functies blijft uitschakelen, zelfs nadat de betaling is hersteld! Mijn winkel Seek Shine (fb365177) werd afgelopen juli 2022 uitgeschakeld vanwege een probleem met mijn kaart, maar ik heb het onmiddellijk opgelost. Hoe moest ik weten dat ik al mijn trefwoorden en flow's opnieuw moest inschakelen? Dit is een zeer slechte gebruikerservaring! Wat betreft mijn andere winkel CLN (fb141662582646965), ik heb onlangs gecontroleerd en deze bleek om de een of andere reden op 22 december te zijn verlopen. Het staat nog steeds op het PRO-plan met alle trefwoorden en flow's uitgeschakeld. Dat betekent dat ik meer dan 10 maanden $200+ heb betaald voor Seek Shine en meer dan 5 maanden $500+ per maand voor CLN, terwijl GEEN van de PRO-functies is ingeschakeld. Dat is absoluut belachelijk. Geef mij alsjeblieft een terugbetaling voor deze maanden, want ik heb in feite het PRO-plan (totaal $4500) betaald voor NIETS! Uw softwarepraktijk is grenzend aan frauduleus. Als u de pro-functies automatisch uitschakelt wanneer het abonnement wordt stopgezet, moet u ze ook automatisch weer inschakelen wanneer het abonnement wordt hervat!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  klantenservice

  De klantenservice bij Manychat was echt teleurstellend. Ik had hulp nodig als klant, maar kreeg alleen trage en ondoeltreffende ondersteuning. Ze stuurden me gewoon door naar lange artikelen om te lezen, maar ik kreeg nooit een duidelijk antwoord op mijn probleem. Ik hoop echt dat ze in de toekomst verbeteren, want mijn ervaring met hen was gewoon één grote frustratie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Facturering na annulering

  Manychat heeft me toch gefactureerd enkele dagen nadat ik mijn abonnement had geannuleerd. Ik begrijp echt niet waarom ze dat hebben gedaan! Het lijkt erop dat ze me zijn vergeten. Ze stuurden me een bericht waarin stond dat het abonnement niet onmiddellijk wordt geannuleerd. De status van mijn abonnement zou 'In afwachting van annulering' zijn en het abonnement zou pas aan het einde van de factureringsperiode volledig worden geannuleerd. Maar toch hebben ze me in rekening gebracht. Gelukkig zeggen ze dat ik niet opnieuw zal worden gefactureerd en dat ik, als ik van gedachten verander, terug kan gaan naar Pro tijdens de 'In afwachting van annulering'-status. Maar eerst moet ik mijn Pro-abonnement annuleren als ik mijn bot permanent wil uitschakelen. Ik hoop maar dat dit zal helpen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  communicatieplatform

  Na acht dagen wachten op een antwoord op ons support ticket, zijn we nog steeds in het duister. Het gebrek aan respons van de klantensupport maakt het echt moeilijk voor ons bedrijf om het platform te blijven gebruiken. We hebben dringend een groei in het supportteam nodig.


Anderen bekeken ook