ErvaringenSite

  Ervaringen Elfsight

  Om zoveel mogelijk bezoekers naar jouw website te trekken zul je ervoor moeten zorgen dat jouw site er goed uitziet en zonder problemen functioneert. Je kunt daarvoor natuurlijk gebruik maken van de producten en applicaties die je geleverd krijgt bij het programma dat je gebruikt om jouw website te ontwerpen. Er zijn echter ook externe sites die dit soort producten en widgets aanbieden. Of ze voor jouw site iets kunnen betekenen weet je pas echt als je de reviews over dit soort aanbieders van andere klanten gelezen hebt. Zij beschrijven hun ervaringen met de diverse producten en de resultaten van het gebruik. Ook vertellen zij je meer over de verschillende voor- en nadelen van het gebruik van de producten. Je vindt deze reviews overigens geheel vrijblijvend op onze website zodat je er makkelijk gebruik van kunt maken.

  Over Elfsight

  Elfsight is een website die wordt beheerd door het Russische bedrijf SA Iusupov AA. Via de website worden widgets voor websites op de martk gebracht. De website is in meerdere talen te gebruiken waaronder het Engels, Frans en Duits. Via het helpcentrum van de site kunnen klanten contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice. Je kunt naast het downloaden van widgets ook van de site gebruik maken als je blogs wilt lezen over nieuwe applicaties en websiteontwikkeling. Je koopt de aangeboden widgets overigens niet per stuk maar je betaalt een maandelijks bedrag om van de diverse producten op de site van Elfsight gebruik te kunnen maken. Dit abonnement is op elk gewenst moment aan te passen of op te zeggen.

  Wasco diensten | Wisselbox

  De producten van Elfsight

  De site van Elfsight biedt een groot assortiment aan widgets en applicaties die compatibel zijn met een de meest bekende platforms. Zo kun je van de producten van deze aanbieder gebruik maken als jouw website gebouwd is met Shopify, Webflow, WordPress, Squarespace of BigCommerce. Zoals reeds kort omschreven betaal je per maand een vast bedrag. De hoogte van het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest. De aangeboden widgets zijn onderverdeeld in diverse categorieën om je het zoeken makkelijk te maken. Zo zijn er widgets voor sociale media, weer andere zijn geschikt voor e-commerce websites en dan zijn er ook nog widgets die je kunt gebruiken om speciale formulieren op je eigen website te laten zien. Ook evenementenkalenders, fotogalerijen en knoppen voor betaalmethodes behoren tot de mogelijkheden.

  Reviews over Elfsight

  Maak jij voor jouw website gebruik van de producten van Elfsight? Wij willen graag van je horen waarom je ze gebruikt en hoe je ze waardeert. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de installatie? Hoe zien ze eruit op je site? Welke reacties krijg je van gebruikers? Het zijn allemaal vragen waar nieuwe klanten van Elfsight graag antwoord op krijgen voordat zij van deze producten gebruik willen maken. Help ons om deze consumenten te informeren door een review over Elfsight op onze website te plaatsen. Op die manier kunnen we gezamenlijk laten zien welke ervaring jij en anderen al hebben met deze producten. Het wordt voor nieuwe klanten op die manier een stuk makkelijker om een beslissing te nemen. Wacht dus niet langer en neem de moeite jouw beoordeling te publiceren.

  Elfsight
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Elfsight

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Elfsight een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Elfsight. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Elfsight actief?

  Elfsight is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Elfsight gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.