ErvaringenSite

  Ervaringen Betaalde Enquêtes

  Het vinden van een geschikte baan kan een tijd in beslag nemen. Werkt u liever niet voltijds of hoort u tot de groep van personen die liever van huis uit werkt? En het enige waar u nu naar uitkijkt een baan is die u van huis uit kunt verrichten? Als het nu om typewerk gaat, of het bellen met klanten? U wilt u wel opgeven voor zo een baan, maar weet nog niet welke richting u zoeken moet? Dan is het werken met bedrijven die zich bezig houden met onderzoekingen een optie voor u. Deze bedrijven zijn vaak op zoek naar personen die de enquêtes voor hun invullen. Waar op te letten voor u in zee gaat met deze bedrijven? Daar kan ErvaringenSite u mee van dienst zijn. Op de pagina van ervaringensite.be vindt u bedrijven met bijbehorende reviews van ervaren klanten. Door het lezen van de reviews komt u meer over de bedrijven te weten. Zo weet u of het bedrijf dat u hebt gekozen, het juiste is voor u. Vergeet niet om ook uw eigen ervaring neer te pennen in de reviews op onze page!

  Over Betaalde Enquêtes
  Betaalde Enquêtes is een online bedrijf onder de naam RespondentenDatabase, waar personen zich kunnen inschrijven voor het online invullen van vragenlijsten. Dit, tegen een vergoeding. Betaalde Enquêtes is opgericht nadat bleek dat veel bedrijven behoefte hebben aan marktonderzoek. Ook het feit dat veel studenten die studieonderzoek doen binnen korte tijd genoeg respondenten moeten halen voor een snel verloop van zaken. Betaalde Enquêtes is sinds 2008, vanuit haar vestiging in Utrecht, online bezig met het binnenhalen van respondenten. Betaalde Enquêtes is gevestigd aan de Beekstraat 6.

  Producten en diensten van Betaalde Enquêtes
  Betaalde Enquêtes staat open voor om online vragenlijsten over bedrijven in te vullen. De respondenten die zich hebben ingeschreven via de website van Betaalde Enquêtes, ontvangen per e-mail (op uw pc) de vragenlijsten. Van hen wordt verwacht de opgestuurde vragenlijsten in te vullen. De indeling voor het invullen van de vragenlijsten maken de respondenten zelf. Bij deze dienstverlening speelt de opleiding, leeftijd en locatie van de respondent geen rol. Het enige dat is vereist is een apparaat om de vragenlijsten in te vullen en beschikbare internetverbinding.

  Garantie, betalingen & klachten bij Betaalde Enquêtes
  Hoe langer de vragenlijst, hoe meer credit de respondent ontvangt vanBetaalde Enquêtes. Deze ontvangen credits kunnen worden ingewisseld voor geld of worden opgegeven als donatie. Bij het inwisselen voor geld, wordt het geld door Betaalde Enquêtes na 5 werkdagen overgemaakt op de rekening van de respondent. Betaalde Enquêtes staat garant dat alle gegevens veilig worden bewaard en bewerkt door de Nederlandse AVG privacy wetgeving.

  Complimenten, klachten en tips voor Betaalde Enquêtes
  Het verlenen van een bijbaan en snel wat centen bij verdienen daar staat Betaalde Enquêtes voor. Werkt u bij Betaalde Enquêtes? Of hebt u al mee gedaan met het invullen van vragenlijsten? Plaats dan uw ervaring met het bedrijf in een review, die u plaats op de site van ervaringen.be.

  Wilt u meer weten over Betaalde Enquêtes en soortgelijke bedrijven? Bezoek ErvaringenSite.be voor het lezen van reviews over deze bedrijven en de ervaringen van de personen nauw betrokken bij de organisatie. Laat ook uw eigen relaas achter op onze pagina.

  5 De norm Producten en diensten

  Betaalde Enquêtes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Betaalde Enquêtes

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Betaalde Enquêtes een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Betaalde Enquêtes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Betaalde Enquêtes actief?

  Betaalde Enquêtes is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Betaalde Enquêtes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.