Jouw Mening

Alle reviews

Jouw Mening

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Amalia vandepoel
Na een account gemaakt te hebben , en 17 euro verzameld te hebben , wou ik dat bedrag inwisselen tegen een bon , er kwam een foutmelding en op 26 sept kreeg ik mail van de support dat ze het zouden...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jouw mening.be

  Na een account gemaakt te hebben , en 17 euro verzameld te hebben , wou ik dat bedrag inwisselen tegen een bon , er kwam een foutmelding en op 26 sept kreeg ik mail van de support dat ze het zouden onderzoeken binnen de 5 dagen .. wat dus niet gebeurd is. Nu gisteren 10 okt stuur ik opnieuw naar hen dat ik nog steeds geen beloning kan opnemen , ik krijg vandaag antw , volgens hen heb ik meer dan 1 account bij hen wat absoluut niet klopt en zou ik dus geen nauwkeurige info verstrekt hebben bij de enquêtes en ze schorsen mijn account .. netjes... Heb een mail gestuurd dat ze hun 17 euro mogen houden , bende oplichters zijn het . Ik weet dat ik maar 1 account heb gemaakt .. maar inlichtingen over de desbetreffende account of het vermeende mail adres waarmee dit dan zou aangemaakt zijn , hebben ze ook niet gegeven . Zeer teleurgesteld ben ik . Nu ja ik ben nog met andere panels waar ik wel eerlijk mijn beloningen krijg .

  Inloggen lukt ni. Puntensaldo 19.2.1946
  9170 postcode


Anderen bekeken ook

Huurflits merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Huurflits

2 reviews

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren e...

Weber merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Weber

1 reviews

Ben je op zoek naar een bedrijf dat veiligheidsdeuren verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Weber. Natuurlijk is het ook bes...

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

i-Say

0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

PolisCheckup

0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Jouw Mening

Geef je graag je mening en wil je daar graag iets voor terug? Kijk een sop Jouw mening, het is een online platform waar je gratis mee kan doen aan onderzoeken en enquêtes, in ruil voor je inspanningen word je beloond met punten die je kan inruilen voor cadeaubonnen bij heel wat bedrijven. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Jouw mening lees je hier op ErvaringenSite.  
Heb je zelf ervaring met Jouw mening? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het beslissen of ze hieraan willen deelnemen of niet.  

Over Jouw Mening 
Jouw Mening is een onderdeel van Research Now, een van de grootste online enquêtefirma's ter wereld. Research Now werd in 1999 in de Verenigde Staten opgericht. Jouw mening is een online platform waar je enquêtes en vragenlijsten kan invullen, in ruil hiervoor krijg je punten die je kan inruilen voor cadeaubonnen. Per jaar beloont Jouw mening miljoenen mensen omdat ze hun mening delen. Ze willen hun leden een eenvoudige en leuke manier bieden om beloningen te verdienen. Je krijgt krediet/ punten voor iedere enquête die je invult, zodra je 10 euro verdiend hebt kan je die inruilen voor een cadeaubon. De bonnen kan je inruilen bij iTunes, Decathlon, Bol.com, Zalando en meer.  


Diensten van Jouw Mening 
Bij Jouw Mening kan je enquêtes invullen en daarvoor word je beloond. Heel wat bedrijven vertrouwen op marktonderzoek om te begrijpen wat mensen denken, doen en willen. Jouw mening maakt een groot verschil, daarom zorgt Jouw mening voor de enquêtes en jij zorgt voor de antwoorden. Samen vorm je de motor voor veranderingen bij bedrijven, producten, diensten en merken wereldwijd. Jouw mening beloont je dan met cadeaubonnen voor de tijd en moeite die je steekt in het beantwoorden van de marktonderzoeken. Als je wil starten bij Jouw mening moet je je gewoon registreren en dan krijg je per e-mail een uitnodiging om gratis online enquêtes in te vullen.  

Klachten of vragen voor Jouw Mening 
Heb je vragen of een klacht over Jouw Mening? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier. Jouw Mening heeft ook een FAQ met heel wat vaak gestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord. 

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Jouw Mening? Heb je er al heel wat teruggekregen voor je inspanningen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Jouw Mening. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 

Ben je van plan om je aan te sluiten bij Jouw Mening? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!