Jouw Mening Reviews

: 9
89% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

C
Camille
Kent er iemand nog andere toffe websites of apps zoals deze? Ik ben van plan om een forum op te starten boordevol handige tips over geld verdienen, gratis voeding en nog veel meer voor heel België ...Lees verder
N
N. Thiry
Ik vind het echt fijn dat Je Mening zoveel digitale cadeaubonnen aanbiedt als beloningen voor het invullen van enquêtes. Je kan zelf kiezen wanneer en waar je deze enquêtes invult, wat super handig...Lees verder
M
M. Lacroix
Onlangs heb ik een bestelling geplaatst via Jouw Mening en ik was echt blij verrast door hoe snel mijn bestelling werd verwerkt. De website was echt duidelijk en het bestellen ging vlotjes. De upda...Lees verder
M
Mathis
Echt een geweldige website! Altijd betrouwbaar en eerlijk. Ik heb al verschillende beloningen gekregen na het invullen van enquêtes en telkens verliep het vlot en zonder problemen. De beloningen wo...Lees verder
L
L. Collard
Ik vind het echt tof om enquêtes in te vullen op deze site. Echt een aanrader! Je moet er wel wat tijd insteken, maar het is de moeite waard. Je verdient snel genoeg punten om een cadeaubon te krij...Lees verder

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tips & Tricks voor geld besparen, gratis voeding en meer in BE en NL

  Kent er iemand nog andere toffe websites of apps zoals deze? Ik ben van plan om een forum op te starten boordevol handige tips over geld verdienen, gratis voeding en nog veel meer voor heel België en Nederland. Als jullie me hierbij kunnen helpen, zou ik dat echt super vinden. Alvast bedankt! Dit is een van de laatste dingen die ik wil regelen voor het forum live gaat, zodat iedereen waardevolle tips kan ontdekken en gezellig met elkaar kan kletsen. ;)


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  enquêtes invullen, beloningen, digitale cadeaubonnen

  Ik vind het echt fijn dat Je Mening zoveel digitale cadeaubonnen aanbiedt als beloningen voor het invullen van enquêtes. Je kan zelf kiezen wanneer en waar je deze enquêtes invult, wat super handig en flexibel is. Het beloningssysteem is eerlijk en duidelijk, en het gebruiken ervan gaat vlot en correct. Ik ben echt tevreden met de service van Je Mening en zal zeker blijven deelnemen aan hun enquêtes.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn recente aankoop

  Onlangs heb ik een bestelling geplaatst via Jouw Mening en ik was echt blij verrast door hoe snel mijn bestelling werd verwerkt. De website was echt duidelijk en het bestellen ging vlotjes. De updates over mijn bestelling waren ook duidelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van waar mijn pakketje zich bevond. Kortom, ik ben echt heel tevreden over de klantenservice die ik heb gekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beloningen na enquêtes

  Echt een geweldige website! Altijd betrouwbaar en eerlijk. Ik heb al verschillende beloningen gekregen na het invullen van enquêtes en telkens verliep het vlot en zonder problemen. De beloningen worden snel verstuurd na verificatie, dus geen gedoe met wachten. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuke manier om wat extra geld te verdienen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn aankoop - Leuke enquêtes invullen

  Ik vind het echt tof om enquêtes in te vullen op deze site. Echt een aanrader! Je moet er wel wat tijd insteken, maar het is de moeite waard. Je verdient snel genoeg punten om een cadeaubon te krijgen van verschillende winkels. Het is gewoon leuk om wat extra's bij te verdienen in je vrije tijd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onderzoeken invullen

  De site is echt leuk en simpel om te gebruiken voor het invullen van enquêtes. Ze updaten de site regelmatig en er zijn elke dag nieuwe uitdagingen om aan deel te nemen. De vergoedingen zijn zeker de moeite waard en kunnen snel oplopen tot een mooi bedrag. Het is geweldig om je eigen mening te delen en het voelt echt nuttig!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Enquêtes

  Doe mee aan leuke enquêtes en verdien snel wat extra centjes. Maar let op, in België moet je belasting betalen over dit inkomen, dus denk daar zeker aan voor je begint met invullen. Ik heb dit nagevraagd bij de juiste instanties en wil dit graag delen zodat anderen op de hoogte zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onduidelijke beloningen

  Ik heb al veel vragenlijsten ingevuld op deze website, maar tot nu toe heb ik nog geen beloning gekregen voor mijn moeite. De klantendienst is altijd vriendelijk en behulpzaam, maar de antwoorden zijn vaak standaard en niet altijd even nuttig. Het is frustrerend om telkens de beloning te missen na al die vragenlijsten in te vullen.

  Maar als ik dan eindelijk die vereiste 10 euro heb bereikt, dan wordt de betaling gelukkig snel uitgevoerd, wat wel een groot pluspunt is. Jammer genoeg maakt dit het gebrek aan beloningen voor mijn inspanningen niet goed.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Je krijgt je geld niet

  De website werkt goed, je kan altijd meedoen met de enquetes.
  Hoe hoger je niveau hoe meer vragenlijsten je kan invullen.
  Ondertussen ben ik al op niveau diamant.
  Elke keer als ik mijn punten eruit wil halen vragen ze om een verificatie via telefoonnummer, Terwijl dat ervoor niet was.
  Nu vragen ze dat elke keer weer dus krijg ik het bericht nooit aan dus zullen je punten allemaal daar in het systeem vast blijven zitten.
  Waardoor je jou geld niet krijgt
  Dus ik zou de website niet meer aanraden, de klantendienst trekt ook op niets. Ze antwoorden pas na een aantal dagen. En dan zijn ze nog steeds onbehulpzaam.


Anderen bekeken ook