ErvaringenSite

  Ervaringen Jouw Mening

  Geef je graag je mening en wil je daar graag iets voor terug? Kijk een sop Jouw mening, het is een online platform waar je gratis mee kan doen aan onderzoeken en enquêtes, in ruil voor je inspanningen word je beloond met punten die je kan inruilen voor cadeaubonnen bij heel wat bedrijven. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Jouw mening lees je hier op ErvaringenSite.
  Heb je zelf ervaring met Jouw mening? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het beslissen of ze hieraan willen deelnemen of niet.

  Over Jouw Mening

  Jouw Mening is een onderdeel van Research Now, een van de grootste online enquêtefirma's ter wereld. Research Now werd in 1999 in de Verenigde Staten opgericht. Jouw mening is een online platform waar je enquêtes en vragenlijsten kan invullen, in ruil hiervoor krijg je punten die je kan inruilen voor cadeaubonnen. Per jaar beloont Jouw mening miljoenen mensen omdat ze hun mening delen. Ze willen hun leden een eenvoudige en leuke manier bieden om beloningen te verdienen. Je krijgt krediet/ punten voor iedere enquête die je invult, zodra je 10 euro verdiend hebt kan je die inruilen voor een cadeaubon. De bonnen kan je inruilen bij iTunes, Decathlon, Bol.com, Zalando en meer.


  Hoe werken testbureau's eigenlijk? Ontdek het hier!

  Diensten van Jouw Mening

  Bij Jouw Mening kan je enquêtes invullen en daarvoor word je beloond. Heel wat bedrijven vertrouwen op marktonderzoek om te begrijpen wat mensen denken, doen en willen. Jouw mening maakt een groot verschil, daarom zorgt Jouw mening voor de enquêtes en jij zorgt voor de antwoorden. Samen vorm je de motor voor veranderingen bij bedrijven, producten, diensten en merken wereldwijd. Jouw mening beloont je dan met cadeaubonnen voor de tijd en moeite die je steekt in het beantwoorden van de marktonderzoeken. Als je wil starten bij Jouw mening moet je je gewoon registreren en dan krijg je per e-mail een uitnodiging om gratis online enquêtes in te vullen.

  Klachten of vragen voor Jouw Mening

  Heb je vragen of een klacht over Jouw Mening? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier. Jouw Mening heeft ook een FAQ met heel wat vaak gestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Jouw Mening? Heb je er al heel wat teruggekregen voor je inspanningen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Jouw Mening. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je aan te sluiten bij Jouw Mening? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Jouw Mening
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Jouw mening.be

  Na een account gemaakt te hebben , en 17 euro verzameld te hebben , wou ik dat bedrag inwisselen tegen een bon , er kwam een foutmelding en op 26 sept kreeg ik mail van de support dat ze het zouden onderzoeken binnen de 5 dagen .. wat dus niet gebeurd is. Nu gisteren 10 okt stuur ik opnieuw naar hen dat ik nog steeds geen beloning kan opnemen , ik krijg vandaag antw , volgens hen heb ik meer dan 1 account bij hen wat absoluut niet klopt en zou ik dus geen nauwkeurige info verstrekt hebben bij de enquêtes en ze schorsen mijn account .. netjes... Heb een mail gestuurd dat ze hun 17 euro mogen houden , bende oplichters zijn het . Ik weet dat ik maar 1 account heb gemaakt .. maar inlichtingen over de desbetreffende account of het vermeende mail adres waarmee dit dan zou aangemaakt zijn , hebben ze ook niet gegeven . Zeer teleurgesteld ben ik . Nu ja ik ben nog met andere panels waar ik wel eerlijk mijn beloningen krijg .

  Door: Amalia vandepoel11-10-2019
  Marie jeanbe20-07-2021

  Inloggen lukt ni. Puntensaldo 19.2.1946 9170 postcode

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Jouw Mening

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jouw Mening een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Jouw Mening. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jouw Mening actief?

  Jouw Mening is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jouw Mening gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.