ErvaringenSite

  Ervaringen i-Say

  Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? Hoe is het om dit regelmatig te doen? Zijn de waardebonnen makkelijk te besteden? Of heb je al een mening over dit bedrijf en wil je deze graag delen met aankomende “collega’s”? Laat dan gerust een review achter.

  Waar dienen enquêtes eigenlijk voor?

  Enquêtes zijn voor bedrijven een manier om feedback te krijgen over hun producten, om deze zo te kunnen verbeteren. Dit kan een product zijn wat nog niet op de markt is gebracht, maar het kan ook een bestaand product zijn, al dan niet verbeterd. Door middel van vragenlijsten geven consumenten hun mening en eventuele op- of aanmerkingen. Soms krijgen de testpersonen een of meerdere testproducten gratis opgestuurd om deze thuis te beoordelen. Maar niet alles gaat gepaard met proefmonsters, want het kan net zo goed over een abonnement of dienst gaan.  Hoe mensen opdringerige enquêteurs op straat tijdens het winkelen ervaren

  Van aan de deur naar online

  Vroeger kwamen enquêteurs nog wel eens aan de deur met de vraag of er iemand mee wilde doen. Tegenwoordig gaat ook dit allemaal online via een “community.” Als je interesse hebt om regelmatig online vragenlijsten in te vullen, kun je je opgeven voor zo’n gemeenschap. Dan regelt het marktonderzoeksbedrijf achter de website van de gemeenschap de rest.

  I-Say van Ipsos

  I-Say is zo’n online gemeenschap van mensen die bedrijven graag een handje helpen met het verbeteren van hun diensten en producten. Het is onderdeel van Ipsos, wat wereldwijd samenwerkt met allerlei bedrijven en merken. Om mee te doen aan het marktonderzoek, moet je je wel opgeven bij I-Say. Dit is overigens gratis en alle informatie over de consument (jij dus!) wordt enkel gebruikt voor de onderzoeksdoeleinden. Dit laatste staat volledig vermeld in hun Privacy Policy. Voel je met het doen van al die vragenlijsten overigens niet verplicht om aankopen te doen, want dat is helemaal niet nodig. Je test enkel producten en vult een aantal (wellicht interessante) vragenlijsten in. Met iedere enquête die je doet, spaar je punten. Deze punten zijn uiteindelijk in te ruilen voor waardebonnen, die weer vrij besteed kunnen worden.

  Meningen over enquêtes

  Dus draai je na het invullen van al die enquêtes via I-Say je hand er niet voor om om je mening hier ook nog even neer te zetten? Heel graag! Maar ook als je op zoek bent naar beoordelingen en ervaringen van mensen voor jou, zit je hier goed!

  Ook zo benieuwd hoe het is om mee te doen met een online enquête-gemeenschap? Hoe beoordelen deelnemers het? Wat is de ervaring met de waardebonnen?

  i-Say
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over i-Say

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is i-Say een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over i-Say. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is i-Say actief?

  i-Say is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van i-Say gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.