ErvaringenSite

  Ervaringen PanelClix

  Vraagt u zich af of PanelClix wel een betrouwbare website is? Of bent u op zoek naar een betrouwbaar platform voor marktonderzoek? Dan kunt u op deze pagina de ervaringen lezen van andere bezoekers die weleens gebruik hebben gemaakt van PanelClix. In het kort, PanelClix is een website waar respondenten beloningen krijgen voor het invullen van enquêtes. Voor elk ingevulde enquête krijgt u punten, deze punten kunt u vervolgens inwisselen voor coupons of geld. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over PanelClix en antwoorden op de meest gestelde vragen.

  Over PanelClix
  PanelClix is opgericht in 1999 door het bedrijf iFlavours BV, een online forum voor retailers en onderzoekers. Het doel van PanelClix is om een internationaal platform te creëren waarin doorsnee consumenten hun mening kunnen delen door het invullen van vragenlijsten. PanelClix doet dit in opdracht van verschillende organisaties zoals de overheid, universiteiten, multinationals en onderzoeksbureaus. Als lid van de Marktonderzoeksassociatie (MOA) in Nederland en de Europese Esomar, is PanelClix een erkend bedrijf dat professioneel onderzoek verricht naar consumentengedrag. PanelClix is ook lid van Fair Data, wat betekent dat zij de algemene voorwaarden volgen voor het beschermen en waarborgen van de privacy van haar respondenten.

  Diensten van PanelClix
  PanelClix biedt 2 soorten diensten aan, voor marktonderzoekers en voor respondenten.

  Markonderzoeker
  Marktonderzoekers kunnen via PanelClix in contact komen met respondenten die bereidt zijn mee te werken aan marktonderzoek. PanelClix bestaat uit een gevarieerde groep respondenten dat demografisch representatief is aan de populatie van de Benelux. Hiermee zorgt PanelClix er voor dat onderzoekers een hoge respons krijgen van de optimale steekproef. Onderzoekers moeten wel voor een eigen online enquête zorgen. Het is ook mogelijk om via PanelClix respondenten te werven voor meer kwalitatief onderzoek zoals een interview. PanelClix houdt ook bij welke enquêtes de respondenten hebben ingevuld, wat handig is voor een onderzoek naar de verandering van mening van respondenten.

  Respondent

  PanelClix biedt ook een dienst aan voor respondenten. Via PanelClix kunnen respondenten Clix verdienen, die ze vervolgens kunnen inwisselen voor coupons of geld. Respondenten verdienen Clixdoor het invullen van enquêtes, u kunt tussen de 70 en 100 Clix verdienen voor het invullen van een enquête dat ongeveer 7 à 10 minuten duurt, met de start-wisselkoers is dat €0.70 tot €1,00 waard. Het is ook mogelijk om Clix te verdienen door aankopen te doen op bepaalde websites, over te stappen van provider (energie, internet) of nieuwe leden te werven. Tenslotte kunt u meer Clix winnen door gokspelletjes te spelen op de PanelClix-website. Het spaarprogramma van PanelClix werkt zo dat hoe meer Clix u heeft, hoe meer één Clix waard is. Relatief gezien krijgt u meer geld per Clix als u 2000 Clix inwisselt dan wanneer u 1000 Clix inwisselt.

  Uw mening over PanelClix
  Heeft u recent gebruik gemaakt van één van de diensten van PanelClix? Dan willen wij u graag uitnodigen om hierover een review te schrijven op de ErvaringenSite. Hiermee helpt u onze bedoekers met wat ze kunnen verwachten bij het gebruiken van PanelClix.

  Uitgelicht! maandag 7 september 2020 - Paul Visser over invloed van online diensten in coronatijd

  PanelClix
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PanelClix

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PanelClix een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PanelClix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PanelClix actief?

  PanelClix is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PanelClix gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.