ErvaringenSite

  Ervaringen ClevGuard

  Met de ontwikkelingen van de technologie, die ook steeds toegankelijker wordt voor kinderen, is het belangrijk om als ouders in de gaten te houden waarmee je kinderen zich bezighouden. Dit is niet altijd even gemakkelijk omdat kinderen via verschillende kanalen in contact zijn met de buitenwereld. Om ouders een handje te helpen hierbij zijn er verschillende applicaties ontwikkeld.

  Een van de applicaties die het mogelijk maakt om na te gaan waarmee kinderen zich bezighouden op hun smartphone, hun IPad of hun laptop is ClevGuard. Dit bedrijf maakt het mogelijk dat ouders zicht hebben in elke handeling die hun kinderen plegen en kan daarnaast ook gebruikt worden door werkgevers of door partners die elkaar misschien niet vertrouwen. Ga via ervaringensite.be na hoe anderen deze software hebben ervaren, en evalueer als het iets is wat jij ook graag zou willen gebruiken.

  Over ClevGuard
  Ervaring en expertise staan bij ClevGuard centraal om de klant van dienst te kunnen zijn als het gaat om internet beveiliging voornamelijk voor kinderen. Het bedrijf richt zich op het traceren van smartphones en monitoren van computers. Belangrijk is dat de klant ClevGuard kan vertrouwen en daarom mag de klant ook altijd ideeën uitwisselen. Het streven van ClevGuard is dat zij nummer één worden op het gebied van ouderlijk toezicht. Verder staan zij voor eenheid, vertrouwen en eenvoud.

  Producten en diensten van ClevGuard
  Met ClevGuard is het mogelijk om de KidsGuard Pro te downloaden voor zowel Android als IPhone ‘s. Hiermee kunnen meer dan 30 files gemonitord worden zoals WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook en nog vele anderen. Ook kan de real-time locatie getraceerd worden met de ingebouwde GPS of Wi-Fi locatie traceeroptie. Verder is het ook mogelijk om toegang te krijgen tot files van de telefoon van een andere zoals contacten, in- en uitkomende gesprekken, sms berichten, foto’s, video’s en ga zo maar door. Deze applicatie kan binnen vijf minuten geïnstalleerd worden.

  Het is ook mogelijk om de KidsGuard voor WhatsApp te gebruiken. Deze geeft ingang tot WhatsApp berichten, inclusief spraakberichten, gebruikte emoji’s, foto’s, video’s, documenten enzovoorts. Verder kunnen ouders ook de gesprekken via WhatsApp beluisteren en recorden en de statussen bekijken.

  Naast bescherming voor de kinderen biedt ClevGuard ook de mogelijkheid aan werkgevers om toegang te hebben tot de monitors van hun werknemers. Hierdoor hebben werkgevers een beeld van de websites die bezocht worden tijdens werkuren en kunnen zij daardoor de productiviteit van hun personeel nagaan. Verder wordt ClevGuard ook aangeboden aan koppels die twijfelen aan de loyaliteit van hun partners. Met de Anti Spyware applicatie kan er dan ook nagegaan worden wanneer iemand jouw aan het bespioneren is.

  Complimenten, klachten en tips voor ClevGuard
  Heb je als ouder ervaring met de diensten van ClevGuard. Vertel andere ouders dan hoe jij dit hebt aangepakt en ervaren. Heeft het daadwerkelijk bijgedragen aan het toezicht houden op jouw kinderen en daarbij ook aan hun opvoeding? Of konden zij toch stiekem de voor hun onbestemde of verboden websites bezoeken? Andere ouders kunnen met deze informatie erachter komen als ClevGuard ook bruikbaar is voor hen

  Automatisch vergoeden van laadkosten & Diensten

  ClevGuard
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ClevGuard

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ClevGuard een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ClevGuard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ClevGuard actief?

  ClevGuard is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ClevGuard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.