ErvaringenSite

  Ervaringen Click Meeting

  Bent u een ondernemer en wilt u online evenementen organiseren voor uw team, klanten of potentiële klanten? Dan zijn webinars vaak de oplossing. Breng op een eenvoudige manier veel mensen samen, zonder gedoe met een locatie, genoeg plaatsen en andere voorzieningen. Dit kan dus voor een teammeeting zijn, maar ook voor een presentatie van een product, bedrijfsplan of een marketing strategie. Helaas kunt u lastig met meer dan 10 mensen video bellen, helemaal als het oploopt tot de 100. Daarom zijn hier veel bedrijven voor, die dit probleem oplossen, zodat u met vrijwel een oneindige hoeveelheid mensen in één meeting kunt zijn.

  Eén van deze bedrijven is Click Meeting. Maar, kunt u Click Meeting vertrouwen en werkt hun software echt zo goed als ze beweren? Dit zijn veel voorkomende vragen, omdat u waarschijnlijk niet voor niks een abonnement wilt afsluiten. Op deze pagina zullen al uw vragen en onzekerheden over Click Meeting verdwijnen, zodat u een verstandige en goed afgewogen keuze kunt maken over of u met Click Meeting wilt gaan werken!

  Over Click Meeting

  Click Meeting is een bedrijjf dat in 2011 is opgericht en het is in de loop der tijd gevormd tot een programma dat bedrijven, scholen en non-profit organisaties helpt met het organiseren van webinars, meetings en andereonlinebijeenkomsten. In een tijd van thuiswerken biedt Click Meeting perfecteoplossingen voor dit soort bijeenkomsten, omdat er helaas niet altijd fysiekevergaderingen of seminars mogelijk zijn, in tijden van Covid-19. Overigens schijnen meer mensen thuiswerken leuk te gaan vinden, wat voor Click Meeting positief is.

  Verder werkt Click Meeting met een relatiefjongteam, die gedreven is om het best mogelijke te bieden aan zijn klanten. En blijft Click Meeting zich elke dag verder ontwikkelen door de feedback van klanten, wat regelmatig veranderingen teweeg brengt.

  Producten van Click Meeting
  Click Meeting biedt meerdere soorten abonnementen aan, die gebaseerd zijn op jouwbenodigheden. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naarde hoeveelheid mensen die u wilt toespreken, wat voor soort online bijeenkomsten u wilt organiseren en hoeveel video u kunt opnemen. Het is dus belangrijk om te weten voor hoeveel mensen u wilt en moet spreken, voordat u een abonnement afsluit bij Click Meeting. De prijzenvariëren namelijk en zijn wellicht voor kleinere bedrijven minder aantrekkelijk bij weinig gebruik van de software.

  Voor vragen over het programma van Click Meeting, welk abonnement u moet kiezen of andere vragen over ClickMeeting zelf, kunt u altijd terecht bij hun klantenservice door het e-mailadress support@clickmeeting.com te mailen.

  Goederen en diensten (Economiepagina.com)

  Klachten, complimenten en ervaringen over Click Meeting

  Heeft u zelf ooit een abonnement bij Click Meeting gehad of heeft het bedrijf waarvoor u werkt dat, dan horen wij heel graag uw ervaringen met dit bedrijf. Werkte het programma goed? Liep het vaak vast of ging er vaak wat fout tijdens een vergadering of webinar? Was het voor de deelnemers makkelijk te betreden? Zou u zelf dit programma aanraden en gebruikt u het zelf nog? Laat ons alles weten wat u wilt delen, om de keuze van andere ondernemers makkelijker te maken!

  Kunt u dus makkelijk en veilig een abonnement afsluiten bij Click Meeting en zal het presteren naar uw verwachtignen? Lees alles op deze pagina! Wilt u meer van dit soort pagina's bekijken, neem dan een kijkje op onze website.

  Click Meeting
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Click Meeting

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Click Meeting een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Click Meeting. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Click Meeting actief?

  Click Meeting is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B, Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Click Meeting gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.