ErvaringenSite

  Ervaringen DAZN

  Tijdens de lockdown lekker languit op de bank genieten van uw favoriete sportevenementen op uw Samsung Smart-tv of in de kamer gewoon relax vanuit uw comfortabele bed genieten. Dat kan gewoon met een abonnement van één van de leveranciers die het live streamen aanbieden. Sommige aanbiedingen vereisen speciale antennes, ingebouwde boxen en schotels antennes. Echter, er zijn heel makkelijke opties als gewoon een app downloaden en genieten van live wedstrijden. Wilt u weten waar u terecht kunt voor live streamen van exclusieve sportwedstrijden kunt genieten? Laat ErvaringenSite u daarbij van dienst zijn. In de reviews vertellen personen hun ervaring met de leveranciers van livestreamen. Check it out! En houd ons op de hoogte van uw eigen ervaring.

  Over DAZN
  DAZN Media Netherlands B.V. is gevestigd in Amsterdam op 03 augustus 2015. DAZN is onderdeel van het Britse mediabedrijf Perform Group en biedt directe live en on-demand sportstreamingservice aan, die sportfans de controle en flexibiliteit geeft om hun sport op hun manier te bekijken. Voor de aansluiting aan DAZN is er geen kabel schotelantenne nodig. Gewoon eenvoudig de DAZN-app downloaden, waarna de abonnee toegang heeft tot de sportwedstrijden en documentaires op meerdere apparaten thuis of onderweg. DAZN is naast Brazilië, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Canada, Italië, de Verenigde Staten en Japan vanaf 1 december 2020 ook de beschikbaar in meer dan 200 landen en gebieden met een nieuw wereldwijd streamingplatform.

  Producten en diensten van DAZN
  Met DAZN bent u deel van boksen, het streamen van live vechtavonden, dagelijkse boksshows, exclusief boksen, visuele shows, klassieke gevechten, documentaires en meer. Na de opties 'Verkennen' en 'Ontdek DAZN' te hebben geactiveerd zijn al de programma’s van DAZN beschikbaar voor de abonnee op de aangesloten apparaten, waaronder smart-tv's, settopboxen,mobiel, computers, streaming-sticks, smartphones, tablets en pc's gameconsoles. De mobiele apparaten, waarmee de DAZN-programma’s kunnen worden bekeken zijn de iPhone, iPad, Android-smartphones, tablets, Amazon Fire-tablet. Voor de TV & streaming apparaten geldt dat Amazon Fire TV en Stick, Android-tv, Apple-tv, Google Chromecast - LG Smart-tv, Smartcast, Panasonic Smart-tv, Samsung Smart-tv en Sony Smart-tv. Met de spelconsoles Playstation 4, pro - PlayStation 5, XBox One X, XBox One XS, XBox One, One S, XBox Series, X Exclusief boksen kunt u evengoed ook deelnemen aan DAZN.

  Verzending, garantie & betaling bij DAZN
  Betalen bij DAZN kan met credit cxard (visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Card), PayPa, liTunesRok Pay, Google Play Billing en Amazon In App payment. Elke abonnee maakt recht op een opzegtermijn van dertig (30) dagen.

  Complimenten, klachten en tips voor DAZN
  Met DAZN service live streamen on demand, waar u ook bent! Annuleren kan op elk moment. Bij vragen, onduidelijkheden en klachten kan men e-mailen naar help@dazn.com.

  Hebt u al een abonnement lopen bij DAZN? Hoe is de ontvangst? Is het makkelijk streamen en kunt u zonder vertragingen en storingen genieten van de sportactiviteiten en wedstrijden? Graag vernemen wij van u hier op evaringensite.be. U hebt toegang tot de reviews, waar al de ervaringen van de personen met DAZN staan vermeld.

  Nog geen fan van DAZN? Voor de essentiële informatie over het functioneren en de dienstverlening van DAZN, klikt u simpelweg op reviews en laat u informeren.

  De Informatiehonger van technologiebedrijven en geheime diensten; Coen de Jong en Kees van der Pijl

  DAZN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DAZN

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DAZN een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over DAZN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DAZN actief?

  DAZN is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DAZN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.