DAZN

Alle reviews

DAZN

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

DAZN

Tijdens de lockdown lekker languit op de bank genieten van uw favoriete sportevenementen op uw Samsung Smart-tv of in de kamer gewoon relax vanuit uw comfortabele bed genieten. Dat kan gewoon met een abonnement van één van de leveranciers die het live streamen aanbieden. Sommige aanbiedingen vereisen speciale antennes, ingebouwde boxen en schotels antennes. Echter, er zijn heel makkelijke opties als gewoon een app downloaden en genieten van live wedstrijden. Wilt u weten waar u terecht kunt voor live streamen van exclusieve sportwedstrijden kunt genieten? Laat ErvaringenSite u daarbij van dienst zijn. In de reviews vertellen personen hun ervaring met de leveranciers van livestreamen. Check it out! En houd ons op de hoogte van uw eigen ervaring.

Over DAZN
DAZN Media Netherlands B.V. is gevestigd in Amsterdam op 03 augustus 2015. DAZN is onderdeel van het Britse mediabedrijf Perform Group en biedt directe live en on-demand sportstreamingservice aan, die sportfans de controle en flexibiliteit geeft om hun sport op hun manier te bekijken. Voor de aansluiting aan DAZN is er geen kabel schotelantenne nodig. Gewoon eenvoudig de DAZN-app downloaden, waarna de abonnee toegang heeft tot de sportwedstrijden en documentaires op meerdere apparaten thuis of onderweg. DAZN is naast Brazilië, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Canada, Italië, de Verenigde Staten en Japan vanaf 1 december 2020 ook de beschikbaar in meer dan 200 landen en gebieden met een nieuw wereldwijd streamingplatform.

Producten en diensten van DAZN
Met DAZN bent u deel van boksen, het streamen van live vechtavonden, dagelijkse boksshows, exclusief boksen, visuele shows, klassieke gevechten, documentaires en meer. Na de opties 'Verkennen' en 'Ontdek DAZN' te hebben geactiveerd zijn al de programma’s van DAZN beschikbaar voor de abonnee op de aangesloten apparaten, waaronder smart-tv's, settopboxen,mobiel, computers, streaming-sticks, smartphones, tablets en pc's gameconsoles. De mobiele apparaten, waarmee de DAZN-programma’s kunnen worden bekeken zijn de iPhone, iPad, Android-smartphones, tablets, Amazon Fire-tablet. Voor de TV & streaming apparaten geldt dat Amazon Fire TV en Stick, Android-tv, Apple-tv, Google Chromecast - LG Smart-tv, Smartcast, Panasonic Smart-tv, Samsung Smart-tv en Sony Smart-tv.  Met de spelconsoles Playstation 4, pro - PlayStation 5, XBox One X, XBox One XS, XBox One, One S, XBox Series, X Exclusief boksen kunt u evengoed ook deelnemen aan DAZN.

Verzending, garantie & betaling bij DAZN
Betalen bij DAZN kan met credit cxard (visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Card), PayPa, liTunesRok Pay, Google Play Billing en Amazon In App payment. Elke abonnee maakt recht op een opzegtermijn van dertig (30) dagen.

Complimenten, klachten en tips voor DAZN
Met DAZN service live streamen on demand, waar u ook bent! Annuleren kan op elk moment. Bij vragen, onduidelijkheden en klachten kan men e-mailen naar help@dazn.com.

Hebt u al een abonnement lopen bij DAZN? Hoe is de ontvangst? Is het makkelijk streamen en kunt u zonder vertragingen en storingen genieten van de sportactiviteiten en wedstrijden? Graag vernemen wij van u hier op evaringensite.be. U hebt toegang tot de reviews, waar al de ervaringen van de personen met DAZN staan vermeld.

Nog geen fan van DAZN? Voor de essentiële informatie over het functioneren en de dienstverlening van DAZN, klikt u simpelweg op reviews en laat u informeren.