Fleurop-Interflora

Alle reviews

Fleurop-Interflora

33% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Lucrèce Wittevrongel
De bloemenmand voor mijn man zijn verjaardag is een week te laat geleverd, na veel heen- en weer gemail. Gebrekkige opvolging van dit order - onsamenhangende uitleg van Portugal - en "excuses ...Lees verder
B
Bvwijk
Wij bestellen bloemen voor een speciale verjaardag van zus. 27-09-2021 aangeven voor aflevering voor de bloemen. Ook gevraagd er een kaartje bij te voegen. Bloemen zijn 24-09-21 bij zus afgelever...Lees verder
A
Anja
Ik had 9/2 een rouw-biedemeier besteld met 2 linten. Dat je niet precies aan bloemen krijgt wat er op de site staat is enigzins te verwachten. Je mag wél verwachten dat de tekst op de linten lett...Lees verder

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  BLOEMENMAND PAS GELEVERD NA EEN WEEK

  De bloemenmand voor mijn man zijn verjaardag is een week te laat geleverd, na veel heen- en weer gemail. Gebrekkige opvolging van dit order - onsamenhangende uitleg van Portugal - en "excuses voor het ongemak". U krijgt 10% bij een VOLGENDE bestelling - moet wel binnen de zes maanden zijn.
  Zeer negatieve ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blomen besteld via site

  Wij bestellen bloemen voor een speciale verjaardag van zus. 27-09-2021 aangeven voor aflevering voor de bloemen. Ook gevraagd er een kaartje bij te voegen.
  Bloemen zijn 24-09-21 bij zus afgeleverd zonder kaartje.ze moest zelf naar bloemist bellen van wie de bloemen waren. Voor kns eerste en tevens laatste keer bij Fleurop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rouw biedemeier

  Ik had 9/2 een rouw-biedemeier besteld met 2 linten. Dat je niet precies aan bloemen krijgt wat er op de site staat is enigzins te verwachten.
  Je mag wél verwachten dat de tekst op de linten letterlijk overgenomen kan worden.
  Dit was niet het geval. De naam van de overledene was vergeten.
  Heel schrijnend, slordig en dom!


Anderen bekeken ook

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Christine Le Duc

9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

Manfield merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Manfield

4 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Manfield? U kunt online kleding en schoenen kopen bij Manfield.  Manfield richt zich hierbij voora...

Sarenza merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Sarenza

7 reviews

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten van Sarenza? Lees dan gauw verder. Sarenza is een webshop waar je online schoenen kan kopen. Met een u...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Flinndal

4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

Fleurop-Interflora

Ben je nog op zoek naar bloemen van uitstekende kwaliteit die je gewoon thuis geleverd krijgt? Kijk eens bij Fleurop-Interflora. Wat klanten vinden van dit bedrijf lees je op ErvaringenSite
Heb je zelf ervaring met dit bedrijf? Laat dan een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het maken van een keuze.  

Over Fleurop-Interflora 
Fleurop-Interflora is een gekende service die over heel de wereld bloemen levert. Fleurop-Interflora wordt vertegenwoordigd in 150 landen, zo'n 50 000 bloemenwinkels zijn aangesloten bij hen. Deze bloemenwinkels worden geselecteerd op basis van hun vaardigheden. Het bedrijf garandeert bloemen en planten van uitstekende kwaliteit, vergezeld van een onberispelijke service. Fleurop-Interflora werd in 1927 opgericht in België. Daarna zijn ze steeds blijven groeien en uitbreiden waardoor ze tegenwoordig over heel de wereld bloemen kunnen leveren. Fleurop-Interflora behandelt jaarlijks meer dan 25 miljoen bestellingen. Als klant kan je je bestelling snel en gemakkelijk doorgeven op de website. Als je voor 13 uur je bloemen bestelt wordt die dezelfde dag nog geleverd!  


Diensten van Fleurop-Interflora 
Bij Fleurop-Interflora kan je terecht voor bloemen en planten die je aan huis kan laten leveren door bloemisten. Ze garanderen bloemen van kwaliteit die zorgvuldig werden samengesteld en die ook op een snelle en vriendelijke manier wordt geleverd door de Fleurop-Interflora florist. Je kan gemakkelijk bloemen online via de website bestellen. Je kiest zelf het bedrag. Bij je bestelling kan je nog enkele extra's toevoegen zoals een vaas, chocolade, een beertje, … Bij informatie over de levering kan je ook een gewenst tijdstip opgeven, de bloemist zal dan proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.  

Klachten of vragen voor Fleurop-Interflora 
Heb je vragen of een klacht over Fleurop-Interflora? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon en e-mail. Fleurop-Interflora heeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat vaak gestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord. 

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Fleurop-Interflora? Heb je er snel een prachtig boeket gevonden? Hoe was de levering? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Fleurop-Interflora. Zo help je hen bij het maken van een beslissing! 

Ben je van plan om een bestellen te plaatsen bij Fleurop-Interflora? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!