ErvaringenSite

  Ervaringen Fleurop-Interflora

  Ben je nog op zoek naar bloemen van uitstekende kwaliteit die je gewoon thuis geleverd krijgt? Kijk eens bij Fleurop-Interflora. Wat klanten vinden van dit bedrijf lees je op ErvaringenSite.
  Heb je zelf ervaring met dit bedrijf? Laat dan een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het maken van een keuze.

  Over Fleurop-Interflora

  Fleurop-Interflora is een gekende service die over heel de wereld bloemen levert. Fleurop-Interflora wordt vertegenwoordigd in 150 landen, zo'n 50 000 bloemenwinkels zijn aangesloten bij hen. Deze bloemenwinkels worden geselecteerd op basis van hun vaardigheden. Het bedrijf garandeert bloemen en planten van uitstekende kwaliteit, vergezeld van een onberispelijke service. Fleurop-Interflora werd in 1927 opgericht in België. Daarna zijn ze steeds blijven groeien en uitbreiden waardoor ze tegenwoordig over heel de wereld bloemen kunnen leveren. Fleurop-Interflora behandelt jaarlijks meer dan 25 miljoen bestellingen. Als klant kan je je bestelling snel en gemakkelijk doorgeven op de website. Als je voor 13 uur je bloemen bestelt wordt die dezelfde dag nog geleverd!


  Je bloemen bestellen bij Fleurop? Dat gebeurt zo!

  Diensten van Fleurop-Interflora

  Bij Fleurop-Interflora kan je terecht voor bloemen en planten die je aan huis kan laten leveren door bloemisten. Ze garanderen bloemen van kwaliteit die zorgvuldig werden samengesteld en die ook op een snelle en vriendelijke manier wordt geleverd door de Fleurop-Interflora florist. Je kan gemakkelijk bloemen online via de website bestellen. Je kiest zelf het bedrag. Bij je bestelling kan je nog enkele extra's toevoegen zoals een vaas, chocolade, een beertje, … Bij informatie over de levering kan je ook een gewenst tijdstip opgeven, de bloemist zal dan proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

  Klachten of vragen voor Fleurop-Interflora

  Heb je vragen of een klacht over Fleurop-Interflora? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon en e-mail. Fleurop-Interflora heeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat vaak gestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Fleurop-Interflora? Heb je er snel een prachtig boeket gevonden? Hoe was de levering? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Fleurop-Interflora. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestellen te plaatsen bij Fleurop-Interflora? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Fleurop-Interflora
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Blomen besteld via site

  Wij bestellen bloemen voor een speciale verjaardag van zus. 27-09-2021 aangeven voor aflevering voor de bloemen. Ook gevraagd er een kaartje bij te voegen.
  Bloemen zijn 24-09-21 bij zus afgeleverd zonder kaartje.ze moest zelf naar bloemist bellen van wie de bloemen waren. Voor kns eerste en tevens laatste keer bij Fleurop.

  Door: Bvwijk25-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Rouw biedemeier

  Ik had 9/2 een rouw-biedemeier besteld met 2 linten. Dat je niet precies aan bloemen krijgt wat er op de site staat is enigzins te verwachten.
  Je mag wél verwachten dat de tekst op de linten letterlijk overgenomen kan worden.
  Dit was niet het geval. De naam van de overledene was vergeten.
  Heel schrijnend, slordig en dom!

  Door: Anja13-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Fleurop-Interflora

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fleurop-Interflora een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Fleurop-Interflora. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fleurop-Interflora actief?

  Fleurop-Interflora is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fleurop-Interflora gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.