FloraQueen Reviews

: 12
58% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

I
Ines
Onlangs heb ik bloemen laten bezorgen bij mijn vriendin in Spanje, allemaal vanuit Nederland. Ik was best wel zenuwachtig, maar gelukkig verliep alles vlekkeloos. De bloemen werden net op tijd bezo...Lees verder
E
Elias
Wauw, ik was echt verrast hoe snel mijn bestelling geleverd werd! Het was super handig om 's avonds laat te bestellen en de volgende ochtend al mijn spulletjes te ontvangen. De bloemen die ik ...Lees verder
S
sara
De bestelling ging goed en het product is aangekomen zoals beloofd. Maar voor mensen die geen Engels spreken, was het moeilijk om hulp te krijgen bij problemen, omdat de klantendienst enkel in het ...Lees verder
W
W. Maréchal
Vandaag kreeg ik een geweldig boeket bloemen cadeau! Ik wil echt mijn oprechte dank uitspreken voor dit prachtig geschenk. Het boeket is echt prachtig en ik ben er ontzettend blij mee! Ik geniet er...Lees verder
A
amy
Ik weet niet zeker of ik dat lint met tekst echt heb gekocht voor een extra $20.00 toen ik die bloemen bestelde. Ik moest geen lintje zien bij het boeket dat aankwam en dat vond ik niet zo fijn. Mi...Lees verder

Alle reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bloemen verstuurd van Nederland naar Spanje

  Onlangs heb ik bloemen laten bezorgen bij mijn vriendin in Spanje, allemaal vanuit Nederland. Ik was best wel zenuwachtig, maar gelukkig verliep alles vlekkeloos. De bloemen werden net op tijd bezorgd en het boeket was precies zoals op de foto. Ik moet zeggen, deze website is echt top, veel beter dan bijvoorbeeld Fleurop. Op die andere site geraakte ik nooit verder, maar hier was het echt geweldig.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  uur 's avonds op donderdag, om 10 uur 's ochtends op vrijdag geleverd

  Wauw, ik was echt verrast hoe snel mijn bestelling geleverd werd! Het was super handig om 's avonds laat te bestellen en de volgende ochtend al mijn spulletjes te ontvangen. De bloemen die ik had besteld waren ook echt van topkwaliteit. Ik ben echt blij met mijn aankoop en ga zeker nog eens bestellen bij dit bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bloemen naar Australië

  De bestelling ging goed en het product is aangekomen zoals beloofd. Maar voor mensen die geen Engels spreken, was het moeilijk om hulp te krijgen bij problemen, omdat de klantendienst enkel in het Engels beschikbaar was. Ik heb een bloemenboeket besteld om naar Australië te laten verzenden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prachtig boeket bloemen voor mijn zus

  Vandaag kreeg ik een geweldig boeket bloemen cadeau! Ik wil echt mijn oprechte dank uitspreken voor dit prachtig geschenk. Het boeket is echt prachtig en ik ben er ontzettend blij mee! Ik geniet er enorm van en voel me heel gelukkig. Nogmaals hartelijk bedankt voor dit mooie gebaar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn gekochte lint met tekst

  Ik weet niet zeker of ik dat lint met tekst echt heb gekocht voor een extra $20.00 toen ik die bloemen bestelde. Ik moest geen lintje zien bij het boeket dat aankwam en dat vond ik niet zo fijn. Misschien denk ik wel twee keer na voordat ik nog eens bloemen bestel via deze service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mala experiencia de entrega

  Mijn leveringservaring was vreselijk. Ze vertelden me dat mijn bestelling onderweg was, maar de persoon die het moest ontvangen heeft het nooit gekregen. Vanaf het moment dat ik de verzendmelding kreeg tot aan de vermeende levering duurde het 15 uur. Ik ben erg teleurgesteld in de service en hoop dat ik het betaalde bedrag terugkrijg, wat zeker niet laag was. Ik heb geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice, maar niemand neemt de telefoon op. Ik zal niet stoppen tot ik een volledige terugbetaling krijg.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie bloemen bezorgd buiten Arnhem

  Ik was eerst wat twijfelachtig over de levering buiten Arnhem, maar de communicatie stelde me gerust. De ontvanger van de bloemen heeft nog niet gereageerd, maar ik ben toch een tevreden klant. Bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bloemen bezorgd aan mijn geliefde

  Ik was echt blij met de service! De bloemen werden perfect geleverd en hebben de dag van mijn geliefde helemaal gemaakt. Ik kijk er echt naar uit om hier opnieuw te bestellen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Orchidee met bloemen en bladeren die vielen

  Ik was een beetje teleurgesteld toen ik mijn orchidee ontving. Eén van de bloemen was gebroken en er lagen bloemblaadjes en bladeren in de doos. Daarnaast was de aarde uit de pot gemorst. Al bij al was ik niet helemaal blij met de staat waarin de plant geleverd werd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bloemen bezorgd

  Ondanks de slechte beoordelingen, heb ik toch besloten om een boeket bloemen te bestellen. Helaas werden de bloemen niet op tijd bezorgd. Na contact op te nemen met de klantenservice, vertelden ze me dat de bezorgdienst al twee keer langs was geweest, maar niemand thuis had aangetroffen (buren genoeg). Gelukkig werden de bloemen de volgende avond bezorgd en het wachten was het waard. Het boeket was echt prachtig en ik ben heel tevreden over de kwaliteit!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Teleurstellend bloemenbezorging

  Ik kocht bloemen voor een speciale gelegenheid en man, ik was zo teleurgesteld. Ze zouden op een bepaalde dag geleverd worden, maar kwamen gewoon niet opdagen. Dat bedrijf heeft echt een slechte naam en ik voel me echt bedrogen. Het is gewoon niet oké om te betalen voor een service die niet wordt geleverd. Ik ben nu bezig om mijn geld terug te vragen, en dat is echt niet min.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bloemen niet geleverd

  Ja, ik heb bloemen besteld en die zijn niet geleverd. Maar ik moest wel betalen. Ik heb al 4 dagen geleden een klacht naar de klantendienst gestuurd en heb nog steeds geen antwoord gekregen.


Anderen bekeken ook