Gorillas

Alle reviews

Gorillas

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Gorillas

 

 

Op zoek naar een bezorgdienst voor je boodschappen? Bekijk dan de Belgische bezorgingsdienst Gorilla’s! Voor sommige mensen is de deur uitgaan om boodschappen te doen geen makkelijke taak. Soms is dat vanwege gezondheidsproblemen, gebrek aan tijd, maar soms ook uit gemak. Want wat is er nu lekkerder dan iemand anders er op uit sturen? Inmiddels zijn er al heel veel bedrijven die pakketjes en zelfs dagelijkse boodschappen verzorgen. Vaak is het een initiatief dat opgestart is door de winkel zelf: thuisbezorging. Maar nu kun je iemand erop uitsturen om boodschappen voor je te doen, of pakketjes op te halen. Wil je weten welke bezorgingsdienst te vertrouwen is, wie het snelst, het goedkoopst en het beste is? Bekijk hier de informatie over de Gorilla Fietskoeriers, en wat andere consumenten van deze dienst vinden. Wij van ErvaringenSite zijn natuurlijk ook benieuwd om uw review te lezen! 

Over Gorillas
Gorillas is een initiatief van de Belg frank Kampert. Als kind verdiende hij al een klein zakcentje bij door in de buurt zijn diensten als fietskoerier aan te bieden voor de buren. Eenmaal op de universiteit begon hij dit idee in een serieuzere vorm te gieten, met een bestel app en extra koeriers. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige business, waarmee ze iedereen (in een aangewezen gebied) beloven hun boodschappen binnen 10 minuten op het juiste adres bezorgd te krijgen. Het is een op de rijder gericht bedrijf. Gorillas heeft de visie dat, aangezien de bezorgers het grootste deel van de organisatie uitmaken, is de oprichting van een ondernemingsraad enorm gestimuleerd en hebben de bezorger, het magazijnpersoneel en het management een goed onderling contact om het werk zo efficiënt mogelijk te maken.

Producten en Diensten van Gorillas
Gorillas speelt in op de behoefte van mensen om hun goederen thuisbezorgd te krijgen. Ook het doen van de dagelijkse boodschappen wordt door veel mensen als een vervelend of onmogelijk klusje ervaren, en het liefst uitbesteed. Gorillas gaat er prat op hun producten het liefst te halen bij lokale ondernemers, en vers bij de boer. Alle bezorgers van Gorillas rijden op een e-bike. Bestellen bij Gorillas is dus ook goed voor de economie! Het bedrijf bezorgd in de volgende gebieden: Antwerpen, Eilandje, en in Brussel in Etterbeek, Ixelles en Uccle. 

Complimenten, Klachten en Tips over Gorillas
Gorillas lijkt een bedrijf van de toekomst te zijn; mensen die hun boodschappen bij lokale bedrijven bestellen en op een ecologische manier laten bezorgen. Heeft u wel eens iets besteld bij Gorillas? Of misschien heeft u als bezorger gewerkt, of in het magazijn? Alle informatie over dit redelijk nieuwe bedrijf is welkom! Dus laat uw review achter! Vertel wat u is overkomen, hiervan kunnen andere mensen weer hun leer uittrekken. Samen bouwen we aan een eerlijk vergelijkingsplatform waar iedereen terecht kan om de reviews te lezen die anderen hebben achtergelaten of laat zelf uw persoonlijke beoordeling over een van de bedrijven in onze gids achter. Wij vragen u alleen om eerlijk en respectvol te blijven. Alle beoordelingen die hieraan voldoen worden door ons geplaatst.