Mandarin Blueprint Reviews

: 17
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
Malak
Na vele keren proberen, is het me eindelijk gelukt om Mandarijn te leren met behulp van dit programma! De basis methode is fantastisch en de extra video's en hulp bij vragen maken deze cursus ...Lees verder
L
Lien
Ik wil echt het MB Team bedanken voor het ontwikkelen van deze methode. Het helpt me echt om sneller te leren en te onthouden wat ik heb geleerd. Het is super handig om Chinees te leren zonder stre...Lees verder
M
M. Legrand
Deze methode is echt zo goed als ze beweren te zijn. Ik heb al verschillende bekende methoden geprobeerd om Chinees te leren, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Het maakt het leren ...Lees verder
M
Manon
Ik heb altijd moeite gehad met Mandarijns op school, maar sinds ik de mnemonische geheugenpaleismethode van dit programma heb geprobeerd, maak ik eindelijk vorderingen. Ik heb me aangemeld voor een...Lees verder
N
nathan
De lessen van dit programma zijn echt goed opgebouwd en gaan stap voor stap. De korte video's en extra materialen (links, apps, enz.) hebben me enorm geholpen tijdens het leren. De opzet en vo...Lees verder

Alle reviews (17)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leer Chinees leren

  Na vele keren proberen, is het me eindelijk gelukt om Mandarijn te leren met behulp van dit programma! De basis methode is fantastisch en de extra video's en hulp bij vragen maken deze cursus echt top! Ik wou dat ik dit eerder had ontdekt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Revolutionaire leermethode Chinees

  Ik wil echt het MB Team bedanken voor het ontwikkelen van deze methode. Het helpt me echt om sneller te leren en te onthouden wat ik heb geleerd. Het is super handig om Chinees te leren zonder stress, gewoon op mijn eigen tempo. Vooral omdat ik moeder ben van een drukke peuter die me soms geen rust gunt. Haha.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Chinese learning method

  Deze methode is echt zo goed als ze beweren te zijn. Ik heb al verschillende bekende methoden geprobeerd om Chinees te leren, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Het maakt het leren van spreken, lezen, schrijven en luisteren echt gemakkelijk en plezierig! Ze hebben echt al het beste van de huidige onderwijsmethoden toegepast en er is zoveel aandacht voor detail dat er geen enkel hiaat in de instructie is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ImmersieMandarijn leren

  Ik heb altijd moeite gehad met Mandarijns op school, maar sinds ik de mnemonische geheugenpaleismethode van dit programma heb geprobeerd, maak ik eindelijk vorderingen. Ik heb me aangemeld voor een lifetime abonnement en heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ik kijk er naar uit om mijn reis naar vloeiend Mandarijn voort te zetten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop cursussen Chinees

  De lessen van dit programma zijn echt goed opgebouwd en gaan stap voor stap. De korte video's en extra materialen (links, apps, enz.) hebben me enorm geholpen tijdens het leren. De opzet en volgorde van de lessen hebben mijn vooruitgang echt bevorderd. Ik kreeg zelfs complimenten van enkele moedertaalsprekers over mijn uitspraak! Alleen waren sommige e-mails die ik kreeg niet relevant op basis van mijn interacties - dat was best lastig, maar blijkbaar hebben anderen hier ook last van. Over het algemeen ben ik echt tevreden over de waarde van de cursussen, zeker gezien de prijs. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die Mandarijn wil leren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leerhulpmiddel voor Mandarijn.

  De cursus heeft me echt geholpen met het leren van personages en taalvaardigheden. Maar niet alleen dat, het heeft me zelfs geholpen met persoonlijke uitdagingen, zoals het volhouden van een dieet en een bewegingsroutine. Ik vind dit echt de beste cursus die ik tot nu toe heb gevolgd. Luke en Phil zijn zo behulpzaam, ondersteunend en deskundig in alles wat ze doen. Echt bedankt voor jullie harde werk en toewijding.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Best teaching duo

  Luke en Phil zijn geweldige leerkrachten! Ze maken leren leuk en interessant en je kan echt merken dat ze om hun studenten geven. Ik ben toevallig op de cursus op Youtube gestoten en heb sinds inschrijving niet meer achterom gekeken. Het voelt alsof ik op een super coole hogesnelheidstrein naar vloeiendheid zit!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cursus uitspraak

  Deze taalcursus was echt fantastisch! Het heeft zoveel dingen behandeld waar ik mee in de knoop zat, zelfs na andere introducties tot pinyin. De vergelijking en contrast met Engelse klanken heeft me echt heel erg geholpen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Efficient and enjoyable learning experience

  "Hoe heb ik dat personage kunnen onthouden?!" en toen moest ik lachen om de echte reden, bijvoorbeeld omdat ik dacht aan die grappige situatie die ik in mijn hoofd had gecreëerd om het karakter te onthouden. Dit is hun Hanzi-film-methode. Het is ook belangrijk hoe ze de e-mailinhoud aanpakken, waardoor je betrokken en gemotiveerd blijft om te blijven leren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed doordacht leerplatform

  Da's echt een goed systeem. Het doet goed werk bij het overwinnen van veel van de obstakels waarmee mandarijnstudenten te maken krijgen, zoals het onthouden van karakters, en het bedenkt een slimme manier om die uitdagingen aan te pakken. Het zorgt ervoor dat je soepel van de ene fase van het leren naar de andere kunt gaan. Door de focus op "bottom-up" leren krijg je een diepgaand begrip van elk onderdeel. En het maakt handig gebruik van onze natuurlijke neigingen en denkprocessen om het leerproces zo efficiënt mogelijk te maken. Het is ook flexibel, met tips voor het behouden van motivatie en een klantenservice- en vraagsysteem waar veel grote bedrijven nog iets van kunnen leren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuk en gestructureerd leerplatform

  Wauw, ik ben echt super blij met deze cursus! Je merkt gewoon dat er veel werk en energie in gestoken is. Het is precies wat ik nodig heb, want ik hou ervan om een goede structuur te hebben als ik leer. Ik weet dat er nog veel te leren valt, maar het geeft me een gerust gevoel om te weten dat ik een plan kan volgen. Het is me gelukt om de cursus in ongeveer een week af te ronden. Nu op naar het vervolg! Duimen maar voor mij!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mandarijn karakters leren

  Ik kan geen Mandarijn lezen of schrijven, maar ik kan wel eenvoudige gesprekken voeren in Mandarijn en Kantonees. Deze cursus heeft me echt geholpen om de karakters op een zeer systematische manier te leren. Ik ben zo verrast dat ik kan lezen zonder pinyin. Ik kan niet wachten om de leessectie te bereiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Methode

  Voor de cursus wist ik echt niet hoe ik rekwisieten moest maken van de verschillende karakterelementen. Het leren van nieuwe karakters was echt een hele klus. Maar dankzij deze cursus heb ik geleerd hoe ik de karakters kan opsplitsen in begin- en eindmedeklinkers en verschillende "types" mensen kan gebruiken als acteurs voor deze "types" medeklinkers. Na enkele karakters van de cursus te leren, besefte ik dat dit echt wel de juiste aanpak is. Het vergt nog steeds wat moeite en denkwerk om nieuwe karakters te leren, maar ik heb nu een bewezen methode die het proces zoveel makkelijker maakt. Het motiveert me enorm om te weten dat er een duidelijk pad is en als ik dat gewoon volg, zal ik mijn doel zeker bereiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leer China Foundations

  Dank je wel voor de geweldige en leuke start om deze mooie taal te leren! Het leukste moment voor mij was bijna aan het einde van de cursus, toen je me echt verraste met hoe MAKKELIJK het is om nummers van 1 tot 99 en specifieke datums te spellen. Ik denk dat het opzettelijk van jouw kant was, maar het was zo leuk. Het opbouwen van het pinyin systeem leek langzaam te gaan, tot alle kleine stapjes plotseling samenkwamen als de Grote Muur! Ik was zo blij dat ik willekeurige nummers en datums kon maken en ze meteen correct kon uitspreken. De vreugde maakte al het harde werk tot dat moment de moeite waard. Het was vol energie, opwindend om van 0 naar 100 te gaan, zij het voor een korte tijd voordat we verder gingen met karakters, enzovoort. Ik kan alleen maar hopen dat je nog meer leuke verrassingen voor me in petto hebt, het is een geweldige manier om te beginnen, nogmaals bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leer Chinees sneller

  Het speciale aan deze methode is dat ik door middel van herinneringen een link kan leggen met de karakters, waardoor ik ze kan herkennen en begrijpen. Geen enkel ander leerplatform biedt deze optie.<br><br>De karakters die ik op andere manieren leer, blijven niet plakken! En als ze dat wel doen, gaat het heel traag.<br><br>Dankzij deze methode blijven de karakters voor altijd in mijn geheugen gegrift omdat ik elke dag het SRS doe.<br><br>Zij hebben al het zware werk gedaan, zodat jij je kunt focussen op de meest voorkomende karakters!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mandarin Blueprint-cursus

  In het begin was ik niet zeker over dit systeem, omdat ik al 2 jaar worstelde met de uitspraak. Maar ik bleef gewoon volhouden en uiteindelijk was ik enorm dankbaar omdat MB me de uitspraak op een zeer eenvoudige manier had geleerd met behulp van de filmmethode. Dit systeem werkt echt voor mensen die moeite hebben met het leren van talen, zoals ik. Het is een geweldige cursus en ik ben erg blij dat ik het eens heb geprobeerd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van taalcursussen

  Het is echt de moeite waard.


Anderen bekeken ook