ErvaringenSite

  Ervaringen Marriott Bonvoy

  Gaat u vaak op reis en blijft u vaak in een hotel? Dan is een loyaliteit lidmaatschap weliets voor u. U kunt dan in aanmerking komen voor veel voordelen. Door een lidmaatschap account voor een loyaliteitsprogramma te joinen of door uw lidmaatschapskaart of het lidmaatschap accountnummer te gebruiken, dat u wordt toegewezen, kunt u voordelen van het loyaliteitsprogramma ontvangen en inwisselen. Bezoek ErvaringenSite en vind een hotel die u dit aanbiedt. Leest u de reviews en maak uw keus.

  Over Marriott Bonvoy
  Marriott is een hotel, die is opgericht in 1927 door J. Willard en Alice Marriott en wordt geleid door familie leiderschap. Marriott Bonvoy is een loyaliteitsprogramma van Marriott International, Inc sinds februari 2019. Het hoofdkantoor van Marriott International Inc. is gevestigd aan de 10400 Fernwood Road, Bethesda, Maryland 20817-1102, Verenigde Staten van Amerika. In Nederland heeft de Marriott 22 hotels waaronder eentje in Amsterdam aan de Stadhouderskade 12, 1054 ES en die telefonisch te bereiken is op +31 20 607 5555.

  Producten en diensten van Marriott Bonvoy
  De producten en diensten van Marriott Bonvoy omvat hun loyaliteitsprogramma. Het lidmaatschap van het loyaliteitsprogramma Marriott Bonvoy is gratis beschikbaar voor iedereen, die de wettelijke bevoegdheid heeft om akkoord te gaan met de programmaregels, die woont in een rechtsgebied dat deelname aan het loyaliteitsprogramma wettelijk toestaat en geldige en persoonlijke informatie kan verstrekken bij inschrijving voor het loyaliteitsprogramma. Iemand kan lid worden van het loyaliteitsprogramma Marriott Bonvoy door het invullen van de inschrijvingsaanvraag op de website van het loyaliteitsprogramma bij een deelnemende lokatie of via een ander inschrijvingskanaal. Het bedrijf kan zonder schriftelijke kennisgeving het lidmaatschap aan een aanvrager weigeren. Alle voordelen, voorzieningen, aanbiedingen, prijzen en diensten van het loyaliteitsprogramma Marriott Bonvoy zijn onderhevig aan de beschikbaarheid en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Leden krijgen toegang tot de telefoonnummers van de ledenservice voor reserveringen, klantenservice en aanvragen voor het inwisselen van beloningen en kunnen bonuspunten verdienen voor elk verblijf. Er kunnen punten, onder andere, worden verdiend voor geboekte reserveringen en op de kamerprijs. Leden kunnen een voorkeurtarief ontvangen wanneer ze kamers boeken via een Marriott Channel. Ook kan men voordelen halen via andere marketingprogramma’s. Er is een mobile app beschikbaar in verband met het loyaliteitsprogramma.

  Voorwaarden, garantie en klachten bij Marriott Bonvoy
  Het loyaliteitsprogramma kan geheel of gedeeltelijk beëindigd worden met een opzegtermijn van 6 maanden voor alle actieve loyaliteit leden en met een opzegtermijn van minder dan zes maanden in elk rechtsgebied indien dit door de toepasselijke wetgeving wordt vereist. Bij beëindiging van het programma worden alle niet ingewisselde punten verbeurd verklaard, zonder enige verplichting of aansprakelijkheid en worden geen claims voor verzilveringsprijzen of promotionele beloningen gehonoreerd na het verstrijken van de opzegtermijn. Voor vragen of klachten over het loyaliteitsprogramma Marriott Bonvoy kan er contact worden opgenomen met het telefoonnummer dat in hun account staat.

  Complimenten en tips voor Marriott Bonvoy
  Bent u lid van het loyaliteitsprogramma marrietbonvoy.com? Want vindt u van de voordelen die u worden aangeboden? Wat is uw ervaring met dit programma? Laat ons weten op onze site ervaringen.be. Schrijf uw review en informeer anderen over dit programma.

  Nog niet bekend met marriotbonvoy.com en zijn dienstverlening? Dan mag u op ervaringensite.be de reviews lezen. Deel hierna ook uw eigen ervaring door een review te plaatsen.

  Marriott Bonvoy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Marriott Bonvoy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Marriott Bonvoy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Marriott Bonvoy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Marriott Bonvoy actief?

  Marriott Bonvoy is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Marriott Bonvoy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.