Marriott Bonvoy

Alle reviews

Marriott Bonvoy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Marriott Bonvoy

Gaat u vaak op reis en blijft u vaak in een hotel? Dan is een loyaliteit lidmaatschap weliets voor u. U kunt dan in aanmerking komen voor veel voordelen. Door een lidmaatschap account voor een loyaliteitsprogramma te joinen of door uw lidmaatschapskaart of het lidmaatschap accountnummer te gebruiken, dat u wordt toegewezen, kunt u voordelen van het loyaliteitsprogramma ontvangen en inwisselen. Bezoek ErvaringenSite en vind een hotel die u dit aanbiedt. Leest u de reviews en maak uw keus. 

Over Marriott Bonvoy
Marriott is een hotel, die is opgericht in 1927 door J. Willard en Alice Marriott en wordt geleid door familie leiderschap. Marriott Bonvoy is een loyaliteitsprogramma van Marriott International, Inc sinds februari 2019. Het hoofdkantoor van Marriott International Inc. is gevestigd aan de 10400 Fernwood Road, Bethesda, Maryland 20817-1102, Verenigde Staten van Amerika. In Nederland heeft de Marriott 22 hotels waaronder eentje in Amsterdam aan de Stadhouderskade 12, 1054 ES en die telefonisch te bereiken is op +31 20 607 5555. 

Producten en diensten van Marriott Bonvoy
De producten en diensten van Marriott Bonvoy omvat hun loyaliteitsprogramma. Het lidmaatschap van het loyaliteitsprogramma Marriott Bonvoy is gratis beschikbaar voor iedereen, die de wettelijke bevoegdheid heeft om akkoord te gaan met de programmaregels,  die woont in een rechtsgebied dat deelname aan het loyaliteitsprogramma wettelijk toestaat en geldige en persoonlijke informatie kan verstrekken bij inschrijving voor het loyaliteitsprogramma. Iemand kan lid worden van het loyaliteitsprogramma Marriott Bonvoy door het invullen van de inschrijvingsaanvraag op de website van het loyaliteitsprogramma bij een deelnemende lokatie of via een ander inschrijvingskanaal. Het bedrijf kan zonder schriftelijke kennisgeving het lidmaatschap aan een aanvrager weigeren. Alle voordelen, voorzieningen, aanbiedingen, prijzen en diensten van het loyaliteitsprogramma Marriott Bonvoy zijn onderhevig aan de beschikbaarheid en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Leden krijgen toegang tot de telefoonnummers van de ledenservice voor reserveringen, klantenservice en aanvragen voor het inwisselen van beloningen en kunnen bonuspunten verdienen voor elk verblijf. Er kunnen punten, onder andere, worden verdiend voor geboekte reserveringen en op de kamerprijs. Leden kunnen een voorkeurtarief ontvangen wanneer ze kamers boeken via een Marriott Channel.  Ook kan men voordelen halen via andere marketingprogramma’s. Er is een mobile app beschikbaar in verband met het loyaliteitsprogramma.

Voorwaarden, garantie en klachten bij Marriott Bonvoy
Het loyaliteitsprogramma kan geheel of gedeeltelijk beëindigd worden met een opzegtermijn van 6 maanden voor alle actieve loyaliteit leden en met een opzegtermijn van minder dan zes maanden in elk rechtsgebied indien dit door de toepasselijke wetgeving wordt vereist. Bij beëindiging van het programma worden alle niet ingewisselde punten verbeurd verklaard, zonder enige verplichting of aansprakelijkheid en worden geen claims voor verzilveringsprijzen of promotionele beloningen gehonoreerd na het verstrijken van de opzegtermijn. Voor vragen of klachten over het loyaliteitsprogramma Marriott Bonvoy kan er contact worden opgenomen met het telefoonnummer dat in hun account staat.

Complimenten en tips voor Marriott Bonvoy
Bent u lid van het loyaliteitsprogramma marrietbonvoy.com? Want vindt u van de voordelen die u worden aangeboden? Wat is uw ervaring met dit programma? Laat ons weten op onze site ervaringen.be. Schrijf uw review en informeer anderen over dit programma.

Nog niet bekend met marriotbonvoy.com en zijn dienstverlening? Dan mag u op ErvaringenSite de reviews lezen. Deel hierna ook uw eigen ervaring door een review te plaatsen.