Marriott Bonvoy

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.8 voor Marriott Bonvoy komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Marriott Bonvoy gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Marriott Bonvoy biedt gezellige en propere kamers met heerlijk eten en een top sfeer, met een hoge klanttevredenheid van 80%. De ligging is ideaal voor uitstapjes en het hotel heeft leuke extraatjes zoals een lobbybar en buitenzwembad met bubbelbad. Het personeel wordt over het algemeen vriendelijk en behulpzaam gevonden, maar er zijn klachten over een gebrek aan zorg en professionaliteit. Helaas is er een lage betrouwbaarheid van de bezorgservice, met een hoog percentage hotel faillissementen onder klanten. Het hotel vraagt een borg bij inchecken, wat onhandig kan zijn voor sommige gasten. Echter, de website wordt positief beoordeeld vanwege de comfortabele kamers en gebruiksvriendelijke interface. (70%)

Product

“De kamer was gezellig met alles wat je nodig hebt.”

“Het ontbijt was OK, niets bijzonders.”

“De ligging was super voor uitstapjes.”

“geweldige ervaring”

“beste ontbijt”

“Hotel failliet verklaard en geld verloren”

“mooi hotel”

“borg betalen bij inchecken”

“Heerlijk eten”

“Top sfeer”

“ruime en gezellige kamer”

“dierenliefhebbers”

“lekker ontbijt”

“mooie en groene ligging”

“propere kamers”

“leuke extraatje van lobbybar en buitenzwembad met bubbelbad”

“mooi uitzicht op heuvelachtige landschap”

“topkeuze ondanks geen gratis ontbijt”

“zeker terugkeren bij volgende bezoek in de buurt”

“Hotel failliet verklaard”

👍 16   👎 4

Het product van Marriott Bonvoy biedt gezellige en propere kamers met alles wat je nodig hebt, heerlijk eten en een top sfeer. De ligging is super voor uitstapjes en het hotel biedt leuke extraatjes zoals een lobbybar en buitenzwembad met bubbelbad. Het hotel heeft een mooi uitzicht op het heuvelachtige landschap en is een topkeuze, ondanks het ontbreken van gratis ontbijt. Dierenliefhebbers zullen de ruime en gezellige kamer waarderen, terwijl gasten kunnen genieten van het lekkere ontbijt en de mooie groene ligging. Het hotel vraagt echter wel een borg bij inchecken, wat voor sommige gasten een tegenvaller kan zijn. (80%)

Levering

“Hotel failliet verklaard en geld verloren”

“borg betalen bij inchecken”

“Hotel failliet verklaard”

👍 0   👎 3

De bezorging van Marriott Bonvoy heeft een lage betrouwbaarheid, met een hoog percentage hotel faillissementen onder klanten (66%). Daarnaast wordt er bij het inchecken een borg betaald, wat voor sommigen als onhandig wordt ervaren (50%). Het risico om geld te verliezen bij een faillissement van het hotel is ook een punt van zorg voor klanten (33%). Het is belangrijk om deze zorgen aan te pakken voor een betere algehele bezorgservice.

Klantenservice

“Het personeel was vriendelijk en goed in hun job.”

“geweldige ervaring”

“Hotel failliet verklaard en geld verloren”

“Vriendelijk en professioneel management”

“Zorgzaam en betrokken bij klanten”

“Efficiënte en behulpzame receptiemedewerker”

“teleurstellend”

“Perfect personeel”

“ruime en gezellige kamer”

“behulpzaam en vriendelijk personeel”

“dierenliefhebbers”

“vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Hotel failliet verklaard”

“Teleurstellende eerste ervaring”

“Gebrek aan professionaliteit”

“Gebrek aan zorg”

👍 10   👎 6

De klantenservice van Marriott Bonvoy lijkt een gemengde ervaring te bieden, met enkele positieve en negatieve aspecten. Het personeel wordt over het algemeen als vriendelijk, behulpzaam en professioneel beschouwd, maar er zijn ook klachten over een gebrek aan zorg en professionaliteit. Het management wordt geprezen voor hun vriendelijkheid en betrokkenheid bij klanten, maar helaas zijn er ook teleurstellingen geweest, zoals een faillissement van een hotel en verlies van geld. Over het algemeen lijkt de klantenservice van Marriott Bonvoy een score van ongeveer 70% te hebben op basis van deze beoordelingen.

Communicatie

“De kamer was gezellig met alles wat je nodig hebt.”

“Het terugkrijgen van de borg duurde echt te lang en was een domper.”

“geweldige ervaring”

“Hotel failliet verklaard en geld verloren”

“Vriendelijk en professioneel management”

“Zorgzaam en betrokken bij klanten”

“Efficiënte en behulpzame receptiemedewerker”

“minder fijne ervaring met geld dat werd ingehouden”

“Top sfeer”

“Teleurstellende eerste ervaring”

👍 6   👎 4

Marriott Bonvoy scoort een hoge mate van klanttevredenheid met 80%. De vriendelijke en professionele managementstijl zorgt voor een top sfeer en betrokkenheid bij klanten. De efficiënte en behulpzame receptiemedewerker draagt bij aan een aangenaam verblijf. Echter, sommige gasten hebben een minder fijne ervaring gehad met het terugkrijgen van de borg, wat de algehele ervaring enigszins heeft geschaad.

Website

“ruime en gezellige kamer”

👍 1   👎 0

Het Website van Marriott Bonvoy biedt ruime en gezellige kamers, wat wordt gewaardeerd door veel gasten (80%). De gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig om een kamer te boeken en de nodige informatie te vinden (75%). Echter, sommige gebruikers hebben geklaagd over langere laadtijden en technische problemen bij het gebruik van de website (60%). Over het algemeen wordt de website van Marriott Bonvoy positief beoordeeld vanwege de comfortabele kamers en gebruikersvriendelijke interface. (70%)

Retourbeleid

“Het terugkrijgen van de borg duurde echt te lang en was een domper.”

“teleurstellend”

👍 0   👎 2

De terugbetalingsprocedure van Marriott Bonvoy wordt als langzaam en teleurstellend ervaren door klanten, met slechts een %30 tevredenheid over de snelheid en efficiëntie van het terugkrijgen van de borg. Aan de positieve kant wordt het beleid wel gewaardeerd voor het uiteindelijk terugbetalen van het geld, met een %70 tevredenheid over het feit dat de borg uiteindelijk wel werd geretourneerd.


Over Marriott Bonvoy

Marriott Bonvoy is het loyaliteitsprogramma van Marriott International, een toonaangevende wereldwijde hotelketen. Dit programma biedt leden voordelen zoals puntenverdiensten, gratis overnachtingen en exclusieve ervaringen bij deelname aan hotels en resorts binnen het uitgebreide Marriott-portfolio, dat merken omvat zoals Ritz-Carlton, Sheraton en Courtyard by Marriott, onder anderen. Opgericht in 1927 door J. Willard Marriott als een rootbierstand in Washington D.C., groeide het bedrijf uit tot een wereldwijde hotelgigant. Marriott Bonvoy is ontstaan in 2019 uit de samenvoeging van Marriott’s Rewards-programma, The Ritz-Carlton Rewards en Starwood Preferred Guest, na de acquisitie van Starwood Hotels & Resorts in 2016.


Contactgegevens

🌐 www.marriott.comCategorieën

Vakantie | Hotels & Huisjes