Mobrog

Alle reviews

Mobrog

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SB Supply merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
SB Supply
0 reviews

Nu onze telefoons, tablets en laptops steeds duurder worden, willen we er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Je kunt een tel...

Internet-Sport&Casuals merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Internet-Sport&Casuals
0 reviews

Wil jij weer gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Internet-Sport&Casuals misschien wel de webshop voor jou. Je kunt in...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

Senetic merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Senetic
0 reviews

Het internet is een onuitputtelijke bron van informatie en aanbiedingen. Ook op onze site, ErvaringenSite, vind je genoeg bedrijven die zich hebben...

Mobrog

Met de huidige Covid-19-pandemie wordt vanuit huis werken geadviseerd om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen. U beschermt niet alleen uzelf, maar ook uw gezin en anderen om u heen. Bent u op zoek naar een bijbaan, waarbij u van huis uit kunt werken? Ofinstituten waar u bijvoorbeeld onderzoekingen kunt verrichten, vanuit uw eigen omgeving? Bezoek ErvaringenSite en laat u informeren! De ervaringen van personen staan vermeld in de reviews over bedrijven, die werkgelegenheid aanbieden, waarbij u thuis kunt werken. Uw eigen mening telt ook! Laat deze achter op de site.

Over Mobrog
Mobrog is een enquêtepanel, dat is opgericht in 2008 door het Duitse bedrijf Splendid Research GMBH in Hamburg. Het bedrijf Mobrog is een wereldwijde online enquêtebedrijf, dat in meer dan 70 landen actief is. Zij verkregen hun bekendheid door hun lage investeringslimiet en betrouwbare betalingen. Het online-panelvan Mobrog is met een wereldwijd netwerk verbonden, waardoor er wijdverspreid hoge gekwalificeerde enquêtes kunnen worden uitgevoerd.

Producten en diensten van Mobrog
Het bedrijf Mobrog is een bedrijf, dat u in de gelegenheid stelt om vanaf uw pc online of mobiel te werken ongeacht waar u zich bevindt. Via het online-panel wordt het mogelijk om via uw eigen computer enquêtes in te vullen. Er wordt van tevoren gemeld hoelang een enquête zal duren en wat het precies inhoudt. Hierdoor bent u vrij in het kiezen welke enquêtes u leuk vindt om die in te vullen op uw eigen tijd. Bent u niet in het bezit van een computer, maar wel een Smartphone? Dan biedt het bedrijf Mobrog deze individuen ook de gelegenheid deze enquêtes in te vullen. Op zowel de computer als de mobiele mogelijkheid voor het invullen van de aangeboden enquêtes wordt uw mening over de verschillende onderwerpen wereldwijd bekend gemaakt. Enige voorwaarde voor deelname aan de enquêtes is dat u zich bevindt in de leeftijdklasse 18+ en woont in één van de 70 landen waar het bedrijf Mobrog actief is.

Verzending, garantie & betaling bij Mobrog
De betalingen van bij Mobrog starten vanaf € 0,5 en kan oplopen tot € 3. Betaling geschiedt handig, snel, maar vooral veilig via PayPal. Registreren doet u op de website van Mobrog in drie simpele stappen. Ten eerste moet u zich inschrijven; hierbij krijgt u enkele gestelde vragen in over uw gegevens. Vervolgens dient u uw account te verifiëren door uw registratie in uw e-mail inbox te bevestigen. Ten slotte gaat u van start met het kiezen en invullen van de enquêtes en claimt u uw geld na elke ingevulde enquête.

Complimenten, klachten en tips voor Mobrog
Om continu een hoge kwaliteit te kunnen garanderen, onderschrijft Mobrog de "ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice" en vervullen zij bij hun diensten de richtlijnen van MRS, CASRO, MRA & ARF voor internationaal marktonderzoek.
Bent u ook deel van de reeks van individuen, die voor Mobrog werkt? Deel uw ervaring met het bedrijf Mobrog op ErvaringenSite. Schrijft u een review over het bedrijf, waarin u uw ervaring plaatst met de betaling en de registratie. Hierdoor worden anderen gemotiveerd, die van huis willen werken, maar zich zorgen maken over de betaling.

Bent u geïnteresseerd in het functioneren van soortgelijke bedrijven als Mobrog? Neemt u dan een kijkje op ErvaringenSite.