ErvaringenSite

  Ervaringen Mobrog

  Met de huidige Covid-19-pandemie wordt vanuit huis werken geadviseerd om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen. U beschermt niet alleen uzelf, maar ook uw gezin en anderen om u heen. Bent u op zoek naar een bijbaan, waarbij u van huis uit kunt werken? Ofinstituten waar u bijvoorbeeld onderzoekingen kunt verrichten, vanuit uw eigen omgeving? Bezoek ErvaringenSite en laat u informeren! De ervaringen van personen staan vermeld in de reviews over bedrijven, die werkgelegenheid aanbieden, waarbij u thuis kunt werken. Uw eigen mening telt ook! Laat deze achter op de site.

  Over Mobrog

  Mobrog is een enquêtepanel, dat is opgericht in 2008 door het Duitse bedrijf Splendid Research GMBH in Hamburg. Het bedrijf Mobrog is een wereldwijde online enquêtebedrijf, dat in meer dan 70 landen actief is. Zij verkregen hun bekendheid door hun lage investeringslimiet en betrouwbare betalingen. Het online-panelvan Mobrog is met een wereldwijd netwerk verbonden, waardoor er wijdverspreid hoge gekwalificeerde enquêtes kunnen worden uitgevoerd.

  Blijf Actief Coach, 24/7 diensten die jou en jouw ouders gemoedsrust, vrijheid en comfort bieden.

  Producten en diensten van Mobrog

  Het bedrijf Mobrog is een bedrijf, dat u in de gelegenheid stelt om vanaf uw pc online of mobiel te werken ongeacht waar u zich bevindt. Via het online-panel wordt het mogelijk om via uw eigen computer enquêtes in te vullen. Er wordt van tevoren gemeld hoelang een enquête zal duren en wat het precies inhoudt. Hierdoor bent u vrij in het kiezen welke enquêtes u leuk vindt om die in te vullen op uw eigen tijd. Bent u niet in het bezit van een computer, maar wel een Smartphone? Dan biedt het bedrijf Mobrog deze individuen ook de gelegenheid deze enquêtes in te vullen. Op zowel de computer als de mobiele mogelijkheid voor het invullen van de aangeboden enquêtes wordt uw mening over de verschillende onderwerpen wereldwijd bekend gemaakt. Enige voorwaarde voor deelname aan de enquêtes is dat u zich bevindt in de leeftijdklasse 18+ en woont in één van de 70 landen waar het bedrijf Mobrog actief is.

  Verzending, garantie & betaling bij Mobrog

  De betalingen van bij Mobrog starten vanaf € 0,5 en kan oplopen tot € 3. Betaling geschiedt handig, snel, maar vooral veilig via PayPal. Registreren doet u op de website van Mobrog in drie simpele stappen. Ten eerste moet u zich inschrijven; hierbij krijgt u enkele gestelde vragen in over uw gegevens. Vervolgens dient u uw account te verifiëren door uw registratie in uw e-mail inbox te bevestigen. Ten slotte gaat u van start met het kiezen en invullen van de enquêtes en claimt u uw geld na elke ingevulde enquête.

  Complimenten, klachten en tips voor Mobrog

  Om continu een hoge kwaliteit te kunnen garanderen, onderschrijft Mobrog de "ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice" en vervullen zij bij hun diensten de richtlijnen van MRS, CASRO, MRA & ARF voor internationaal marktonderzoek.
  Bent u ook deel van de reeks van individuen, die voor Mobrog werkt? Deel uw ervaring met het bedrijf Mobrog op ervaringensite.be. Schrijft u een review over het bedrijf, waarin u uw ervaring plaatst met de betaling en de registratie. Hierdoor worden anderen gemotiveerd, die van huis willen werken, maar zich zorgen maken over de betaling.

  Bent u geïnteresseerd in het functioneren van soortgelijke bedrijven als Mobrog? Neemt u dan een kijkje op ervaringensite.be.

  Mobrog
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mobrog

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mobrog een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mobrog. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mobrog actief?

  Mobrog is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobrog gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.