NordPass

Alle reviews

NordPass

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

NordPass

 

De veelheid aan wachtwoorden, die gebruikers van telefoons, bankpassen, internet of bij andere websites moeten onthouden, kan heel frustrerend zijn. De frustratie kan met zich meebrengen dat iemand al gauw overal hetzelfde wachtwoord gaat gebruiken, welke kan leiden tot een ander probleem, namelijk misbruik van uw toestel, bankpas of account. Bij de registraties op de diverse ondernemingen wordt steeds de nadruk gelegd op het hebben vaneen sterk wachtwoord bij het aanmelden. Echter, door de vele websites waarop iemand zich moet registreren kan het wachtwoord toch makkelijk worden vergeten. Herkent u dit euvel? Lees op ErvaringenSite welke mogelijke oplossing hiervoor te vinden is. U kunt ook de reviews van anderen lezen. Deze geven blijk van de ervaringen die klanten hebben met bedrijven die aanbieden wachtwoorden te kunnen beheren.

Over NordPass
In 2019 werd NordPass opgericht met de bedoeling om wachtwoorden van personen en bedrijven te beheren, waardoor ze met de instelling van de applicaties van NordPass in staat worden gesteld met alleen een druk op de knop een bezoek te brengen aan een website. Daarbij maakt niet uit op welke plek ze zich op dat moment bevinden en of het nu privé of zakelijk is. Zelfs als de gebruiker offline is, bestaat er de mogelijkheid om hun website te bezoeken. NordPass werd ontwikkeld door Nord Security, die cyber beveiligingsproducten op de markt brengt.

Producten en diensten van NordPass
De producten en diensten van NordPassomvatten naast het beheer van wachtwoorden ook de mogelijkheid om andere notities te bewaren. Te denken valt aan naam, adres en woonplaatsgegevens. Ook creditcards en andere pinpas gegevens kunnen worden opgeslagen. Het steeds veranderen van uw wachtwoord hoeft dan niet meer bij het gebruik van de diensten van NordPass. Met de NordPass- wachtwoordbeheerder heeft de gebruiker op elk apparaat toegang tot de inloggegevens, zelfs als ze offline zijn. Elk lid kan bovendien een agentschap aangaan met NordPass. Naast een gratis registratie is er ook een Premium plan voor gezinnen en studenten. Er is ook een zakelijk aanbod voor ondernemers. Registratie bij NordPass kan door het invullen van een online formulier, waarop u uw gegevens vermeldt. NordPass kan gratis worden gedownload. Op de webpagina is er informatie over de diverse prijzen, die gekoppeld zijn aan de producten.

Garantie, betaling & klachten
Voor de Premium plans is er een garantie om binnen 30 dagen uw geld terug te krijgen. Voor de betaling zijn er verschillende betaalmethoden, zoals Paypal, Mastercard, etc. Bij NordPass kan ook worden betaald met cryptocurrency. Er is verder een klantenservice, die 24 uur bereikbaar is en een hulpdienst, waar u terecht kunt voor al uw vragen en klachten.

Complimenten en tips voor NordPass
De slagzin van NordPass is: ‘ We vergrendelen uw wachtwoord en u heeft de sleutel’. ‘Bent u ook die mening toegedaan? Voldoen de 4 pijlers van dit online bedrijf ook aan uw verwachting? Is het zo dat zoals Nordpass het adverteert dat elke gebruiker van hun applicaties in staat is de wachtwoorden op een plek te bewaren en in te kunnen loggen met een klik op hun websites en apps? Ook offline? Deel uw ervaring met ons en laat een bericht achter op de ErvaringenSite. U kunt daarvoor gebruik maken van de reviews optie van ErvaringeSite. 

Bent u nog niet bekend met NordPass? Neem een kijkje op ErvaringenSite.