ErvaringenSite

  Ervaringen NordPass

  De veelheid aan wachtwoorden, die gebruikers van telefoons, bankpassen, internet of bij andere websites moeten onthouden, kan heel frustrerend zijn. De frustratie kan met zich meebrengen dat iemand al gauw overal hetzelfde wachtwoord gaat gebruiken, welke kan leiden tot een ander probleem, namelijk misbruik van uw toestel, bankpas of account. Bij de registraties op de diverse ondernemingen wordt steeds de nadruk gelegd op het hebben vaneen sterk wachtwoord bij het aanmelden. Echter, door de vele websites waarop iemand zich moet registreren kan het wachtwoord toch makkelijk worden vergeten. Herkent u dit euvel? Lees op ErvaringenSite welke mogelijke oplossing hiervoor te vinden is. U kunt ook de reviews van anderen lezen. Deze geven blijk van de ervaringen die klanten hebben met bedrijven die aanbieden wachtwoorden te kunnen beheren.

  Over NordPass
  In 2019 werd NordPass opgericht met de bedoeling om wachtwoorden van personen en bedrijven te beheren, waardoor ze met de instelling van de applicaties van NordPass in staat worden gesteld met alleen een druk op de knop een bezoek te brengen aan een website. Daarbij maakt niet uit op welke plek ze zich op dat moment bevinden en of het nu privé of zakelijk is. Zelfs als de gebruiker offline is, bestaat er de mogelijkheid om hun website te bezoeken. NordPass werd ontwikkeld door Nord Security, die cyber beveiligingsproducten op de markt brengt.

  Producten en diensten van NordPass
  De producten en diensten van NordPassomvatten naast het beheer van wachtwoorden ook de mogelijkheid om andere notities te bewaren. Te denken valt aan naam, adres en woonplaatsgegevens. Ook creditcards en andere pinpas gegevens kunnen worden opgeslagen. Het steeds veranderen van uw wachtwoord hoeft dan niet meer bij het gebruik van de diensten van NordPass. Met de NordPass- wachtwoordbeheerder heeft de gebruiker op elk apparaat toegang tot de inloggegevens, zelfs als ze offline zijn. Elk lid kan bovendien een agentschap aangaan met NordPass. Naast een gratis registratie is er ook een Premium plan voor gezinnen en studenten. Er is ook een zakelijk aanbod voor ondernemers. Registratie bij NordPass kan door het invullen van een online formulier, waarop u uw gegevens vermeldt. NordPass kan gratis worden gedownload. Op de webpagina is er informatie over de diverse prijzen, die gekoppeld zijn aan de producten.

  Garantie, betaling & klachten
  Voor de Premium plans is er een garantie om binnen 30 dagen uw geld terug te krijgen. Voor de betaling zijn er verschillende betaalmethoden, zoals Paypal, Mastercard, etc. Bij NordPass kan ook worden betaald met cryptocurrency. Er is verder een klantenservice, die 24 uur bereikbaar is en een hulpdienst, waar u terecht kunt voor al uw vragen en klachten.

  Complimenten en tips voor NordPass
  De slagzin van NordPass is: ‘ We vergrendelen uw wachtwoord en u heeft de sleutel’. ‘Bent u ook die mening toegedaan? Voldoen de 4 pijlers van dit online bedrijf ook aan uw verwachting? Is het zo dat zoals Nordpass het adverteert dat elke gebruiker van hun applicaties in staat is de wachtwoorden op een plek te bewaren en in te kunnen loggen met een klik op hun websites en apps? Ook offline? Deel uw ervaring met ons en laat een bericht achter op de ErvaringenSite. U kunt daarvoor gebruik maken van de reviews optie van ErvaringeSite.

  Bent u nog niet bekend met NordPass? Neem een kijkje op ervaringensite.be.

  NordPass beoordeling 2021: Basisch of beste wachtwoordmanager? + TUTORIAL

  NordPass
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NordPass

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is NordPass een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over NordPass. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NordPass actief?

  NordPass is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NordPass gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.