100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

H
Helena Moens
Onlangs heb ik een tafellamp van Gubi besteld bij Peeq en ik ben echt blij met mijn aankoop. De lamp past perfect in ons interieur en voldoet aan al mijn verwachtingen. Wat betreft de service van P...Lees verder
L
Linde Luyten
Onlangs heb ik een kleine bestelling geplaatst die vlot werd geleverd. Bij het openen van het pakketje merkte ik helaas op dat er een onderdeel ontbrak. Meteen heb ik een e-mail gestuurd met een fo...Lees verder
P
Peter
Oke, dit is niet de allergoedkoopste winkel ooit voor verlichting, maar als je kwaliteit wil, zeker als het om lampen gaat, dan is verlichting gewoon duurder. De kwaliteit is goed, heb een pa...Lees verder
A
Arthur
Ik ben echt blij met wat ik onlangs bij jullie heb gekocht. Jullie hebben zo'n groot assortiment en de producten zijn van topkwaliteit. Die lamp die ik heb gekocht, is echt prachtig en precies...Lees verder
C
C. Desmedt
Een paar jaar geleden heb ik wat dure ledlampen gekocht bij Peeq. Jammer genoeg gingen er kort na elkaar 2 stuk, maar gelukkig heeft de klantendienst dit snel en zonder gedoe voor ons opgelost. Hee...Lees verder

Alle reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tafellamp Gubi

  Onlangs heb ik een tafellamp van Gubi besteld bij Peeq en ik ben echt blij met mijn aankoop. De lamp past perfect in ons interieur en voldoet aan al mijn verwachtingen. Wat betreft de service van Peeq, die is echt top. Ze zijn heel correct en stipt in hun communicatie en levering. Maar helaas, de bezorgdienst DPD is echt een ramp. Ze komen hun afspraken niet na en zorgen voor frustratie bij de klanten. Ik zou Peeq willen aanraden om een andere bezorgdienst te zoeken, want dit kan de hele koopervaring negatief beïnvloeden. Al met al, een dikke duim omhoog voor Peeq uit Heist op den Berg voor de uitstekende service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleine bestelling

  Onlangs heb ik een kleine bestelling geplaatst die vlot werd geleverd. Bij het openen van het pakketje merkte ik helaas op dat er een onderdeel ontbrak. Meteen heb ik een e-mail gestuurd met een foto van de inhoud en het ontbrekende deel gemeld. Gelukkig kreeg ik snel een persoonlijk antwoord met excuses en de bevestiging dat het ontbrekende deel meteen zou worden nagestuurd. En ja hoor, het ontbrekende onderdeel heb ik netjes ontvangen. Alles bij elkaar ben ik tevreden met hoe snel het probleem is opgelost en de goede service na verkoop van het bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hoge kwaliteit gaat lang mee

  Oke, dit is niet de allergoedkoopste winkel ooit voor verlichting, maar

  als je kwaliteit wil, zeker als het om lampen gaat, dan is verlichting gewoon duurder.

  De kwaliteit is goed, heb een paar keer iets gekocht hier nu en niks is nog kapot.

  Nou, dat is wel anders met die prullen die ik bij de Ikea heb gekocht, al was dat wel goedkoper,

  als het zo kort meegaat, is het duurkoop.

  En ze hebben hier bij dmlights ook veel mooiere en stevigere lampen. Ik ben om!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mooie lamp

  Ik ben echt blij met wat ik onlangs bij jullie heb gekocht. Jullie hebben zo'n groot assortiment en de producten zijn van topkwaliteit. Die lamp die ik heb gekocht, is echt prachtig en precies wat ik zocht. En de levering was super snel, zelfs al woon ik in Nederland, had ik de lamp de volgende dag al in huis. De klantenservice was ook super vriendelijk en behulpzaam. Alles bij elkaar genomen zou ik peeq zeker aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vervanging van kapotte lampen

  Een paar jaar geleden heb ik wat dure ledlampen gekocht bij Peeq. Jammer genoeg gingen er kort na elkaar 2 stuk, maar gelukkig heeft de klantendienst dit snel en zonder gedoe voor ons opgelost. Heel tevreden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Visa betaling, snelle afhaling

  Het bestellen, betalen en afhalen ging allemaal vlotjes, zoals gewoonlijk. Spijtig genoeg is er geen winkel meer waar je de producten eerst kan zien voor je ze koopt. Vooral bij duurdere aankopen is dat lastig, want je wil toch zeker zijn hoe het er in het echt uitziet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van verlichting online

  Ik heb al mijn verlichting hier besteld. Spijtig genoeg kon niet alles op tijd geleverd worden vanwege vertragingen, maar na een vriendelijk telefoontje werden de beschikbare producten zonder extra kosten apart geleverd. De service was echt top en ik ben super tevreden. De kwaliteit van de producten is ook fantastisch, ik heb al veel complimenten gekregen over mijn nieuwe lampen. Ik zal hier zeker nog eens bestellen in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van grote glazen lamp

  We hadden een grote glazen lamp besteld, maar die was beschadigd geraakt tijdens het transport. Gelukkig hebben we contact opgenomen met de klantenservice en kregen we snel een nieuwe opgestuurd. Mevrouw Els Van Hoof van Peeq heeft ons echt goed geholpen en de afhandeling was correct en snel. We zijn heel tevreden over de service en zullen zeker in de toekomst opnieuw bestellen bij Peeq.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van buitenverlichting

  Eén van de buitenlampen die ik had gekocht, was na een paar maanden al defect. Gelukkig werd er heel snel gereageerd op mijn melding van het probleem en kreeg ik te horen dat er zonder extra kosten een nieuwe lamp geleverd zou worden. De andere lampen doen het prima en ik ben echt tevreden over de snelle en goede service van het bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aankopen bij Peeq

  Ik heb al verschillende keren bij Peeq iets gekocht en ik moet zeggen dat ik altijd heel tevreden ben geweest over hun klantenservice. Onlangs miste ik een onderdeel in mijn bestelling, maar ze hebben dat snel en zonder gedoe nageleverd. Zulke goede service zorgt ervoor dat ik altijd eerst bij Peeq ga kijken als ik iets nodig heb.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinspots kopen

  Ik heb onlangs twee tuinspots gekocht bij Peeq, maar de lampen die erbij zaten, waren anders dan wat ik op de website had gezien. Na veel vragen te hebben gesteld, kreeg ik uiteindelijk een duidelijk antwoord. De klantenservice reageerde snel, maar het was toch jammer dat alles zo moeizaam verliep.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Anglepoise wall bracket

  Het is op dit moment 4 weken geleden dat ik mijn bestelling plaatste. Er was mij telefonisch beloofd dat hij afgelopen vrijdag bij een levering zou zitten. Dit blijkt niet het geval. Op mijn vraag of ze de wall bracket dan niet uit een doos kunnen halen die bij een lamp hoort en die op dit moment in hun magazijn ligt, krijg ik, nee mijnheer dat doen wij niet, te horen. Mocht mijn bestelling alsnog arriveren dan vult u het product in uw magazijn weer aan. Nee mijnheer. Ik wijs de medewerker erop dat de maximale levertermijn is overschreden. Sorry mijnheer. Die Engelsen met een gloeiende pook bewerken wellicht? Nee mijnheer, ook dat doen wij niet. Ik sluit dan maar weer aan in de lange rij voor brood. Dat is er vandaag wel. Ik heb altijd geweten dat de neoliberale economie raakvlakken met een 5 jaren plan vertoont. Dit is een bewijs.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Topproducten

  Ze hebben hier hele goede stabiele en weerbestendige tuinverlichting, normaal willen ze nog wel eens kapot gaan door een storm maar deze staan er al ruim anderhalf jaar! Top product!


Anderen bekeken ook