Tuya

Alle reviews

Tuya

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SB Supply merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
SB Supply
0 reviews

Nu onze telefoons, tablets en laptops steeds duurder worden, willen we er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Je kunt een tel...

Internet-Sport&Casuals merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Internet-Sport&Casuals
0 reviews

Wil jij weer gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Internet-Sport&Casuals misschien wel de webshop voor jou. Je kunt in...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

Mobrog merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Mobrog
0 reviews

Met de huidige Covid-19-pandemie wordt vanuit huis werken geadviseerd om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen. U beschermt niet alleen u...

Tuya

Wellicht heb je wel eens van Internet of Things (IoT) gehoord. De Internet of Things beschrijft de apparaten die op enige manier verbonden zijn met het internet. Je kunt hierbij denken aan camera’s, zelfrijdende grasmaaiers, een deurbel die met je smartphone werkt of met je smart lampen. Veel apparaten die ‘smart’ zijn, zijn verbonden met het internet en daarmee onderdeel van het Internet of Things.

Er zijn bedrijven die deze met het internet verbonden apparaten sturing geven. Er is software en hardware nodig om de lamp blauw te laten worden wanneer jij op je telefoon kiest dat je blauw licht wilt hebben. Tuya is één van de bedrijven die dit faciliteert. Er zijn echter ook alternatieven, en voordat jij je huis inricht met apparatuur van Tuya, kun je eens bekijken wat anderen klanten zeggen over de Tuya apparaten. Daarvoor zit je nu op de juiste pagina, kijk snel verder om de meningen over Tuya te lezen.

Over Tuya
Tuya Smart is een wereldwijd Internet of Things-platform dat het mogelijk maakt om producten met het internet en elkaar te verbinden. Het bedrijf is partner van verscheidende merken, zoals Blaupunkt, Conrad, Medion, Lenovo, Anwio en meer. Naast bekende merken, kunnen ook individuele personen gebruik maken van het Tuya platform om zo de software toe te passen op hun eigen producten of apparaten.

Het bedrijf werd in 2014 opgericht door Jerry Wang, die nog altijd de CEO van Tuya is. Sindsdien is het bedrijf gegroeid en inmiddels worden de producten in meer dan 100 000 winkels over de wereld verkocht en heeft het bedrijf meer dan 384 000 developers in dienst. Het bedrijf staat sinds 2021 ook genoteerd op de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor is van Tuya is based in China. In de Duitse stad Düsseldorf bevindt zich het Europese hoofdkantoor van Tuya.

Producten en diensten: wat doet Tuya?
Hierboven gaven we al aan dat Tuya in de markt van het Internet of Things zit. Specifieker houdt het bedrijf zich bezig met een platform waarop apparaten kunnen verbinden met elkaar en met het internet. Dit platform kan geïntegreerd worden op apparaten van andere merken, welke met de software en hardware van Tuya kunnen worden verbonden met het internet.

Een ander onderdeel is Artificial Intelligence. Met de producten van Tuya kunnen merken haar apparaten toegang geven tot AI, wat de producten ‘intelligentie’ geeft. Dit houdt in dat deze producten eigen ‘beslissingen’ kunnen nemen op basis van bijvoorbeeld de voorkeuren van de gebruiker. De apparaten van Tuya kunnen worden bestuurd met de Tuya Smart App.

Wat is de Tuya Smart app?
De producten die gebruik maken van het Tuya-platform, kunnen worden bestuurd met de Tuya Smart app. De Tuya app is sowieso beschikbaar voor iOS en Android, en er lijken ook apps beschikbaar voor Windows en Mac. Nu kun je je afvragen: hoe kan ik de Tuya App verbinden met mijn producten? Hiervoor moet je eerst je apparaat aan Tuya App toevoegen. Volledige instructies vind je bij jouw product of op de website van Tuya.

Klachten, complimenten of tips voor Tuya
Heb jij al Tuya producten in huis? Dan horen we graag jouw mening. Door jouw Tuya ervaringen te delen, help je anderen in het opzeggen van een gedegen smart home met de beste producten. Jouw beoordeling is veel waard voor ons! Wacht niet langer en laat je Tuya review daarom snel achter. Bedankt voor je tijd!