ErvaringenSite

  Ervaringen Senetic

  Het internet is een onuitputtelijke bron van informatie en aanbiedingen. Ook op onze site, ErvaringenSite, vind je genoeg bedrijven die zich hebben verdiept in elektronica. Er zijn bedrijven die laptops aanbieden, mobile telefoons, nieuw of refurbished. Maar ook wanneer u op zoek bent naar wat grotere elektronica, zoals bijvoorbeeld hulp bij het opzetten van een infrastructuur voor uw bedrijf kunt u op het internet terecht. En wij vertellen alles wat u wilt weten over deze bedrijven. Tenminste, niet wij persoonlijk. ErvaringenSite is een zogenaamde review site. Wij geven u een korte inleiding over het bedrijf zelf en een omschrijving over de producten en diensten die het bedrijf aanbied. Daarna is het balletje aan u. Hoe meer mensen hun beoordeling achterlaten, des te beter natuurlijk. Heeft u ervaringen met Senetic? Laat ons en onze bezoekers weten of dat u bevallen is, en laat uw persoonlijke review bij ons achter.

  Over Senetic
  Het bedrijf Senetic heeft zijn oorsprong in de UK, en bestaat inmiddels alweer bijna 12 jaar. Het is opgericht door de Poolse Marcin Bialozyt, uit een hevige passie met de automatisering en IT. Tegenwoordig heeft het bedrijf iets meer dan 200 mensen in dienst, waaronder experts in server en netwerkoplossingen, software IT-ers en hardware programmeurs. Daarnaast is er uiteraard nog een afdeling met website builders en beheerders, accountants en andere computerspecialisten. De kern van Senetic bestaat uit een bekwaam, ambitieus en creatief team, wat voortdurend werkt aan interne ontwikkeling en scholing en het up-to-date houden van het aanbod door nieuwe gerelateerde producten aan het assortiment toe te voegen.

  Producten en Diensten van Senetic
  Dankzij de brede kennis van commerciële, publieke en educatieve sectoren kan het bedrijf voor elke organisatie een offerte op maat maken, afgestemd op haar afzonderlijke behoeften. Senetic biedt oplossingen op het gebied van ICT, telecommunicatie en veiligheid. Door het leveren van besturingssystemen, software, servers, switches, routers, brandmuren, UPS'en, schijven, geheugens en virtualisatieomgevingen geeft het bedrijf ondersteuning bij het bouwen van geavanceerde infrastructuur die het dagelijkse werk vereenvoudigt. Senetic biedt beproefde apparatuur en hoogwaardige diensten aan ondernemingen, scholen, universiteiten, stadskantoren, onderzoeksinstituten, rechtbanken en advocatenkantoren. Het assortiment bestaat o.a. uit de virtualisatiesoftware voor servers van VMware, besturingssystemen met Linuxkernel (Red Hat) en beveiligingssoftware van Symantec, en het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor servers< cloudoplossingen, servers, routers, switches en firewalls

  Complimenten Klachten en Tips over Senetic
  Heeft u ook geen verstand van dit soort zaken, en laat u het graag aan een professional over? Dan horen wij graag van u wat u van de IT-service van Senetic vind. Wij horen graag van u hoe het bevallen is, en of u het inschakelen van dit bedrijf zou aanraden voor anderen. Ook negatieve geluiden zijn welkom. Alle reviews tellen mee. Het achterlaten van een review is gemakkelijk. Klik op de blauwe knop aan de rechterbovenkant, vul uw email adres in en waar uw review over gaat. Hartelijk dank voor uw medewerking en nog veel plezier gewenst bij het online shop vergelijken op onze gids, ErvaringenSite.be

  Diensten Ruilen

  Senetic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Senetic

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Senetic een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Senetic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Senetic actief?

  Senetic is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Werk en B2B, Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Senetic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.