shutterstock

Alle reviews

shutterstock

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

shutterstock

Shutterstock is een wereldwijde leverancier van stockfotografie, stockbeelden, stockmuziek en bewerkingstools. Het bedrijf onderhoudt een bibliotheek met meer dan 350 miljoen rechtenvrije stockfoto's, vectorafbeeldingen en illustraties. Ook heeft het bedrijf meer dan 21 miljoen videoclips en muziek tracks beschikbaar voor licentieverlening. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Shutterstock lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middle van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u precies aan toe bent. 

Over Shutterstock
Shutterstock werd opgericht in het jaar 2003 door de Amerikaanse ondernemer en computerprogrammeur Jon Oringer. In eerste instantie uploadde Jon Oringer dertig duizend van zijn eigen beelden en maakte deze beschikbaar via een abonnement met onbeperkte downloads en een maandelijks startgeld van bijna vijftig dollar. Toen de vraag groter werd dan zijn foto aanbod begon hij extra medewerkers in te huren. Sinds 2006, met de lancering van Shutterstock Footage" heeft het bedrijf ook videos. In 2007 had het bedrijf bijna twee miljoen foto's in hun assortiment. Insight Venture Partners investeerde dat jaar in het bedrijf. In augustus van het jaar 2008 breidde Shutterstock uit van abonnementen naar à-la-carteprijzen, waarbij de "On Demand"- service de dagelijkse downloadlimieten verwijderde. 

Producten en diensten van Shutterstock
Shutterstock geeft dus licenties af voor media voor online downloads namens fotografen, ontwerpers, illustratoren, videografen en muzikanten. Zij onderscheiden zich van andere soortgelijke bedrijven door deze beelden (stockfoto's, vectorafbeeldingen en illustraties) rechtenvrij aan te bieden. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld geen gedoe kunt krijgen met Copyright rechten. Shutterstock heeft ook zo'n tien miljoen videoclips en muziekclips in zijn portfolio. Shutterstock heeft op dit moment verschillende betalingsmodellen, zo kunt u een abonnement af sluiten om afbeeldingen en video's in bulk te kunnen downloaden of u kunt daarnaast ook à la carte, ofwel per afbeelding of video, downloaden en betalen. 

Potentiële bijdragers kunnen zich gratis op de site aanmelden. Shutterstock heeft daarom een team van recensenten belast met de redactionele consistentie en kwaliteit. Vanaf 2011 werd slechts ongeveer twintig procent van de aanvragers goedgekeurd en minder dan zestig procent van alle afbeelding die door die goedgekeurde bijdragers waren geüpload werden uiteindelijk op de site geplaatst. Na goedkeuring kunnen bijdragers beginnen met het uploaden van hun werk via de website. Ze leveren dan trefwoorden, categorisen de afbeeldingen en leggen ze voor aan de "inspectiewachtij" waar afbeeldingen worden onderzocht op kwaliteit, bruikbaarheid en copyright/handelsmerkwetten. Elke keer dat een afbeelding wordt gedownload ontvangt de fotograaf een vast tarief. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Shutterstock
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Shutterstock? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Shutterstock op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Shutterstock vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Shutterstock of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf  Shutterstock nu achter.