ErvaringenSite

  Ervaringen shutterstock

  Shutterstock is een wereldwijde leverancier van stockfotografie, stockbeelden, stockmuziek en bewerkingstools. Het bedrijf onderhoudt een bibliotheek met meer dan 350 miljoen rechtenvrije stockfoto's, vectorafbeeldingen en illustraties. Ook heeft het bedrijf meer dan 21 miljoen videoclips en muziek tracks beschikbaar voor licentieverlening. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Shutterstock lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middle van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u precies aan toe bent.

  Over Shutterstock

  Shutterstock werd opgericht in het jaar 2003 door de Amerikaanse ondernemer en computerprogrammeur Jon Oringer. In eerste instantie uploadde Jon Oringer dertig duizend van zijn eigen beelden en maakte deze beschikbaar via een abonnement met onbeperkte downloads en een maandelijks startgeld van bijna vijftig dollar. Toen de vraag groter werd dan zijn foto aanbod begon hij extra medewerkers in te huren. Sinds 2006, met de lancering van Shutterstock Footage" heeft het bedrijf ook videos. In 2007 had het bedrijf bijna twee miljoen foto's in hun assortiment. Insight Venture Partners investeerde dat jaar in het bedrijf. In augustus van het jaar 2008 breidde Shutterstock uit van abonnementen naar à-la-carteprijzen, waarbij de "On Demand"- service de dagelijkse downloadlimieten verwijderde.

  "Kompany kan Anderlecht de beste diensten bewijzen door de best mogelijke speler te zijn"

  Producten en diensten van Shutterstock

  Shutterstock geeft dus licenties af voor media voor online downloads namens fotografen, ontwerpers, illustratoren, videografen en muzikanten. Zij onderscheiden zich van andere soortgelijke bedrijven door deze beelden (stockfoto's, vectorafbeeldingen en illustraties) rechtenvrij aan te bieden. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld geen gedoe kunt krijgen met Copyright rechten. Shutterstock heeft ook zo'n tien miljoen videoclips en muziekclips in zijn portfolio. Shutterstock heeft op dit moment verschillende betalingsmodellen, zo kunt u een abonnement af sluiten om afbeeldingen en video's in bulk te kunnen downloaden of u kunt daarnaast ook à la carte, ofwel per afbeelding of video, downloaden en betalen.

  Potentiële bijdragers kunnen zich gratis op de site aanmelden. Shutterstock heeft daarom een team van recensenten belast met de redactionele consistentie en kwaliteit. Vanaf 2011 werd slechts ongeveer twintig procent van de aanvragers goedgekeurd en minder dan zestig procent van alle afbeelding die door die goedgekeurde bijdragers waren geüpload werden uiteindelijk op de site geplaatst. Na goedkeuring kunnen bijdragers beginnen met het uploaden van hun werk via de website. Ze leveren dan trefwoorden, categorisen de afbeeldingen en leggen ze voor aan de "inspectiewachtij" waar afbeeldingen worden onderzocht op kwaliteit, bruikbaarheid en copyright/handelsmerkwetten. Elke keer dat een afbeelding wordt gedownload ontvangt de fotograaf een vast tarief.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Shutterstock

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Shutterstock? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Shutterstock op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Shutterstock vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Shutterstock of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Shutterstock nu achter.

  shutterstock
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over shutterstock

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is shutterstock een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over shutterstock. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is shutterstock actief?

  shutterstock is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van shutterstock gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.