Sucuri

Alle reviews

Sucuri

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

MacPaw

0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

NordVPN

0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

Norton

0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Silvasoft

0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Sucuri

Heb je een website of ben je een webmaster? Dan weet je dat het beschermen en beveiligen van je site tegen hackers en het bouwen van een sterke firewall het eerste is wat je moet doen. Als jouw site ooit gehackt en nog niet hersteld is, dan heb je een nieuw beveiligingssysteem nodig om te voorkomen dat deze opnieuw gehackt wordt. Het maken van een back-up zodat je geen belangrijke gegevens meer verliest is ook van belang. Weet je zeker dat je website op dit moment veilig is? Lees in de reviews welk bedrijf de beste bescherming geeft.

Over Sucuri
Sucuri is een bedrijf uit Verenigde Staten, opgericht door Daniel B. Cid in 2010. In maart 2017 werd het overgenomen door de hostingservice GoDaddy. Toch blijft Sucuri nog steeds als apart merk functioneren. Vanaf het begin stonden ze paraat om webmasters een tool te bieden die inzicht geeft in de staat van beveiliging van hun websites. Ze gaan nog steeds door met het leveren van een website security scanner. Ook ontwikkelen ze meer webservices zoals beveiliging voor e-commerce, ondernemingen, ontwikkelaars, onderwijsinstellingen en iedereen die de diensten nodig heeft.

Software van Sucuri
Het bedrijf heeft verschillende producten gemaakt, zoals het Sucuri Platform, een alles-in-een beveiligingsoplossing voor websites met bescherming, monitoring en onbeperkte hack clean-up. De Sucuri Firewall is er voor bescherming tegen hacks, je website veilig te houden tegen aanvallen en tegelijkertijd de prestaties te verhogen. De Sucuri Agency oplossing is er voor web professionals die websites met meerdere klanten beheren en zich niet bezig willen houden met beveiligingsproblemen. Dit plan is voor web professionals met 10 tot 1000+ websites. De website scanning tool van Sucuri gebruikt blocklists van Google, McAfee, PhishTank, en andere bronnen, samen met diepgaande scanning en Sucuri's eigen blocklist. Zo wordt bepaald of een site geïnfecteerd is met malware. Je kunt de beveiligingsoplossing krijgen door in te schrijven via de Sucuri website bedrijf, dat kost zo’n $ 200 tot $ 500 per jaar afhankelijk van het pakket dat je kiest. Door in te schrijven kan je gehackte site worden gerepareerd. Het bedrijf maakte ook Sucuri Data, een website back-ups service. Inschrijven kan voor 5 $ per maand om te voorkomen dat je al je gegevens verliest na aangevallen te worden door een hacker. De service beheert van je back-up schema dagelijks, wekelijks of maandelijks.

Diensten van Sucuri
Het bedrijf biedt korting aan voor het gebruik van de Sucuri Agency oplossingen voor web professionals die 10 tot 1000+ client sites beheren en niet willen omgaan met beveiligingsproblemen. Sucuri waarschuwt je wanneer het iets fouts detecteert met de website en voert dagelijks updates uit om te zorgen dat niets onopgemerkt blijft. Er is een gratis webinar om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in website beveiliging. En volg de Sucuri email cursus voor educatieve informatie over security of bezoek de Sucuri blog voor meer artikelen over technische actualiteiten.

Complimenten, Klachten en Tips over Sucuri
Je kunt contact opnemen met het bedrijf via live chat op de website of stuur ze een e-mail voor antwoorden die je online niet kunt vinden. Bel je liever, dat kan met hun klantenservice. Twijfel je nog om hun service te gebruiken? Lees dan meer over wat andere klanten over hen zeggen op de website van derden. Heb je hun service gebruikt? Vertel ons je ervaringen.