ErvaringenSite

  Ervaringen Sucuri

  Heb je een website of ben je een webmaster? Dan weet je dat het beschermen en beveiligen van je site tegen hackers en het bouwen van een sterke firewall het eerste is wat je moet doen. Als jouw site ooit gehackt en nog niet hersteld is, dan heb je een nieuw beveiligingssysteem nodig om te voorkomen dat deze opnieuw gehackt wordt. Het maken van een back-up zodat je geen belangrijke gegevens meer verliest is ook van belang. Weet je zeker dat je website op dit moment veilig is? Lees in de reviews welk bedrijf de beste bescherming geeft.

  Over Sucuri

  Sucuri is een bedrijf uit Verenigde Staten, opgericht door Daniel B. Cid in 2010. In maart 2017 werd het overgenomen door de hostingservice GoDaddy. Toch blijft Sucuri nog steeds als apart merk functioneren. Vanaf het begin stonden ze paraat om webmasters een tool te bieden die inzicht geeft in de staat van beveiliging van hun websites. Ze gaan nog steeds door met het leveren van een website security scanner. Ook ontwikkelen ze meer webservices zoals beveiliging voor e-commerce, ondernemingen, ontwikkelaars, onderwijsinstellingen en iedereen die de diensten nodig heeft.

  Centraal Beheer | Animatie - Financiële diensten

  Software van Sucuri

  Het bedrijf heeft verschillende producten gemaakt, zoals het Sucuri Platform, een alles-in-een beveiligingsoplossing voor websites met bescherming, monitoring en onbeperkte hack clean-up. De Sucuri Firewall is er voor bescherming tegen hacks, je website veilig te houden tegen aanvallen en tegelijkertijd de prestaties te verhogen. De Sucuri Agency oplossing is er voor web professionals die websites met meerdere klanten beheren en zich niet bezig willen houden met beveiligingsproblemen. Dit plan is voor web professionals met 10 tot 1000+ websites. De website scanning tool van Sucuri gebruikt blocklists van Google, McAfee, PhishTank, en andere bronnen, samen met diepgaande scanning en Sucuri's eigen blocklist. Zo wordt bepaald of een site geïnfecteerd is met malware. Je kunt de beveiligingsoplossing krijgen door in te schrijven via de Sucuri website bedrijf, dat kost zo’n $ 200 tot $ 500 per jaar afhankelijk van het pakket dat je kiest. Door in te schrijven kan je gehackte site worden gerepareerd. Het bedrijf maakte ook Sucuri Data, een website back-ups service. Inschrijven kan voor 5 $ per maand om te voorkomen dat je al je gegevens verliest na aangevallen te worden door een hacker. De service beheert van je back-up schema dagelijks, wekelijks of maandelijks.

  Diensten van Sucuri

  Het bedrijf biedt korting aan voor het gebruik van de Sucuri Agency oplossingen voor web professionals die 10 tot 1000+ client sites beheren en niet willen omgaan met beveiligingsproblemen. Sucuri waarschuwt je wanneer het iets fouts detecteert met de website en voert dagelijks updates uit om te zorgen dat niets onopgemerkt blijft. Er is een gratis webinar om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in website beveiliging. En volg de Sucuri email cursus voor educatieve informatie over security of bezoek de Sucuri blog voor meer artikelen over technische actualiteiten.

  Complimenten, Klachten en Tips over Sucuri

  Je kunt contact opnemen met het bedrijf via live chat op de website of stuur ze een e-mail voor antwoorden die je online niet kunt vinden. Bel je liever, dat kan met hun klantenservice. Twijfel je nog om hun service te gebruiken? Lees dan meer over wat andere klanten over hen zeggen op de website van derden. Heb je hun service gebruikt? Vertel ons je ervaringen.

  Sucuri
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sucuri

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sucuri een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sucuri. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sucuri actief?

  Sucuri is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sucuri gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.