Tenable

Alle reviews

Tenable

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Tenable

Als je graag wilt weten wat er tegenwoordig zoal op de markt verkrijgbaar is wat betreft beveiligingstechnologie,zou het wel eens de moeite kunnen zijn om naar het aanbod van Tenable te kijken. Of misschien ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? In dat geval zouden we het bijzonder op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om deze pagina met Tenable reviews aan te vullen met een verslag van jouw persoonlijke ervaring. Op die manier kun je andere mensen de kans geven om voor zichzelf te beslissen of het aanbod van Tenable iets voor hen zou kunnen zijn. En omdat alle reviews sowieso op deze pagina gepubliceerd worden, maakt het trouwens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

Over Tenable
Tenable zou beveiligingstechnologie transformeren voor de zakelijke behoeften van morgen door middel van uitgebreide oplossingen die voortdurend inzicht en kritische context bieden. Hierdoor zou jij doortastende maatregelen kunnen nemen om je organisatie te beschermen. Tenable zou blinde vlekken verwijderen, bedreigingen voorrang geven en blootstelling en verlies verminderen. Met meer dan een miljoen gebruikers en meer dan 20.000 zakelijke klanten op internationaal niveau, zouden organisaties vertrouwen op Tenable voor bewezen beveiligingsinnovatie. De klanten van Tenable variëren van Fortune Global 500-bedrijven en het Amerikaanse ministerie van Defensie,tot middelgrote en kleine bedrijven in alle sectoren, waaronder financiën, overheid, gezondheidszorg, hoger onderwijs, detailhandel en energie. Het Cyber Exposure Platform van Tenable zou je alle inzichten, onderzoeken en gegevens bieden die je nodig hebt om zwakke plekken in je gehele aanvalsoppervlak bloot te leggen.

Producten en diensten van Tenable
Op de homepagina van Tenable kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën: Products, Resources, Partners, Support en Company. De meeste categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter door het aanbod van dit bedrijf kunt navigeren. Als je al een Tenable login hebt, kun je je via de site ook aanmelden. Als dit nog niet het geval zou zijn, kun je er ook voor kiezen om de diensten van deze onderneming eens uit te testen. Volgens de informatie op de site zou je bij deze onderneming erop kunnen rekenen dat de software alles ziet, datgene beschermt wat er toe doet en de nodige stappen onderneemt om risico te beperken. Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je een kijkje nemen op de contactpagina.

Complimenten, klachten en tips voor Tenable
Als je ooit al een beroep hebt gedaan op de diensten van dit bedrijf, kun je je Tenable ervaringen delen in de vorm van een korte, eerlijke review. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent met de software, hoe de communicatie met deze onderneming verloopt als je vragen of opmerkingen hebt, en welke tips je als gebruiker absoluut aan andere gebruikers zou willen geven. Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw review! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, kun je op deze pagina rustig eens rondkijken. Veel leesplezier!