ErvaringenSite

  Ervaringen Yumpu

  Ben je op zoek naar een manier om jouw content digitaal te publiceren? Dan zou het aanbod van Yumpu misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring met Yumpu te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf zou kunnen aansluiten bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften.

  Over Yumpu

  Yumpu is een plaats waar je jouw inhoud digitaal publiceert. Zo kun je een flipbook maken om je magazines, brochures, tijdschriften en verschillende andere documenten digitaal weer te geven. Yumpu maakt van jouw gewone PDF een PDF-flipbook, ook gekend als een page flip. Er zijn namelijk verschillende nadelen aan PDF-bestanden, en het is niet gemakkelijk om een PDF-bestand online te vinden omdat de trefwoorden niet overeenkomen met de inhoud. Dit legt beperkingen op aan de gebruiker om de inhoud te vinden. Als de PDF eenmaal gelokaliseerd is, duurt het even om hem te laden, wat tijdrovend is. Het duurt zelfs even om te starten als het eenmaal geladen is. Yumpu bestrijkt heel wat sectoren zoals mode, kunst, sport en nog veel meer. Het doorbladeren van de inhoud is niet erg moeilijk, en met de hulp van een HTML5-lezer zou deze taak heel vereenvoudigd zijn. Met slechts één klik zou je onmiddellijke toegang krijgen, zonder problemen te ondervinden bij het downloaden.

  750 000 diensten!

  Producten en diensten van Yumpu

  Heb je ongeveer een idee van datgene waarnaar je op zoek bent op de website van Yumpu? Dan kun je bovenaan een algemene of meer specifieke beschrijving in het zoekvenster ingeven. Daarnaast kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Products, Log In en Registration. Het zou trouwens volledig gratis zijn om je bij deze website te registreren. Op de homepage is er ook een knop waarmee je rechtstreeks je PDF-bestand zou kunnen uploaden en omzetten, en je kunt een overzicht van een aantal projecten in verschillende sectoren bekijken, zoals Fashion, Sport, Motor en Journey. Voor vragen of opmerkingen voor het team van Yumpu kun je de klantenservice bereiken door het contactformulier op de website in te vullen en te versturen.

  Complimenten, klachten en tips voor Yumpu

  Heb je ooit al een beroep gedaan op de diensten van Yumpu? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Ben je tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening? Is deze onderneming makkelijk bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Of wil je graag enkele nuttige tips met onze bezoekers delen? Laat het ons zeker weten, wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag! En als je graag wilt weten wat mensen over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar even hier te klikken. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  Yumpu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Yumpu

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Yumpu een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Yumpu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Yumpu actief?

  Yumpu is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Yumpu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.