57% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

A
A. Coppens
Pff, ik snap er niks van hoe ze deze website hebben gemaakt. Waarom is er geen index en werkt die zoekbalk voor geen meter? Ik wil gewoon even de inhoudsopgave bekijken, maar dat lukt niet eens! Ec...Lees verder
R
Romane
Ik probeerde iets te kopen op deze site, maar ik had echt grote problemen met de verificatie. Ik moest het vakje "ik ben geen robot" aanvinken, maar daarna bleef het hangen en kreeg ik de...Lees verder
W
Warre Hermans
Wat een bedrog! Ik heb nooit iets ondertekend of aangevraagd bij dat bedrijf, waarschijnlijk per ongeluk ergens op geklikt en nu blijven ze maar facturen sturen, zelfs via incasso!Lees verder
M
Margot
De onverwachte diepgang van zelfs de meest complexe teksten was ongelooflijk en bezorgde me een aangename ervaring.Lees verder
Y
Yilmaz
Ik heb gevraagd om het contact met de infodienst van Brugge te verbeteren omdat ik de link van de herfst niet kon lezen. Het was echt vervelend omdat ik graag wilde weten wat er stond, maar het was...Lees verder

Reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een online magazine

  Pff, ik snap er niks van hoe ze deze website hebben gemaakt. Waarom is er geen index en werkt die zoekbalk voor geen meter? Ik wil gewoon even de inhoudsopgave bekijken, maar dat lukt niet eens! Echt frustrerend!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  verificatieproblemen

  Ik probeerde iets te kopen op deze site, maar ik had echt grote problemen met de verificatie. Ik moest het vakje "ik ben geen robot" aanvinken, maar daarna bleef het hangen en kreeg ik de melding "verificatie verlopen". Ik heb zelfs geprobeerd om contact met hen op te nemen, maar ook dat liep vast. Technisch gezien hebben ze het echt niet op orde.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  "Oplichterij"

  Wat een bedrog! Ik heb nooit iets ondertekend of aangevraagd bij dat bedrijf, waarschijnlijk per ongeluk ergens op geklikt en nu blijven ze maar facturen sturen, zelfs via incasso!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangenaam verrast door de eenvoud van het registratieproces en het uploaden van inhoud, evenals de gemakkelijke verwijdering ervan indien nodig.

  De onverwachte diepgang van zelfs de meest complexe teksten was ongelooflijk en bezorgde me een aangename ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Infokontakt van stad Brugge

  Ik heb gevraagd om het contact met de infodienst van Brugge te verbeteren omdat ik de link van de herfst niet kon lezen. Het was echt vervelend omdat ik graag wilde weten wat er stond, maar het was te klein. Gelukkig kon ik Yumpu contacteren en hebben ze het probleem snel opgelost door de grootte aan te passen. Nu kan ik eindelijk alles duidelijk lezen en ben ik blij met de service die ik heb gekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online publishing platform

  Als ik gewoon voor mezelf, niet voor commerciële doeleinden, tot 3 e-books wil delen, dan is Yumpu in de gratis modus echt prima. Op Facebook is het heel lastig (soms zelfs onmogelijk) om PDF-bestanden met meerdere pagina's te delen, dus de oplossing is een link delen naar een e-book dat gemaakt is op Yumpu. Het is wel jammer dat wanneer je iets deelt op Facebook, er alleen een link verschijnt naar Yumpu, zonder op zijn minst een afbeelding met wat tekst uit het e-book erbij.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eenvoudig te gebruiken voor grotere PDF's

  Het is echt super makkelijk te gebruiken en in te zetten als een iframe, en het kan zelfs grotere PDF-bestanden aan. Ik vind het geweldig hoe handig het is om mijn documenten te delen en te bekijken op Yumpu.


Anderen bekeken ook