ZipRecruiter

Alle reviews

ZipRecruiter

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SB Supply merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
SB Supply
0 reviews

Nu onze telefoons, tablets en laptops steeds duurder worden, willen we er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Je kunt een tel...

Internet-Sport&Casuals merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Internet-Sport&Casuals
0 reviews

Wil jij weer gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Internet-Sport&Casuals misschien wel de webshop voor jou. Je kunt in...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

Mobrog merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Mobrog
0 reviews

Met de huidige Covid-19-pandemie wordt vanuit huis werken geadviseerd om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen. U beschermt niet alleen u...

ZipRecruiter

Ben je op zoek naar een nieuwe job, en wil je graag weten waar je hiervoor online terecht kunt? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van ZipRecruiter. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het bijzonder op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige, eerlijke review over jouw ervaring met dit bedrijf te schrijven. Op die manier kun je namelijk andere potentiële klanten helpen beslissen of ZipRecruiter aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. En omdat alle reviews hier hoe dan ook worden gepubliceerd, maakt het absoluut niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

Over ZipRecruiter
ZipRecruiter begon als een hulpmiddel om kleine bedrijven te helpen vacatures betaalbaar te verspreiden. Vandaag de dag zou het een bloeiende marktplaats zijn waar miljoenen mensen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk een betere baan vinden voor een beter leven. Dit bedrijf zou het makkelijker maken voor werkgevers om talent te vinden, en meer dan 1 miljoen werkgevers zouden al van de diensten van ZipRecruiter gebruik hebben gemaakt om aan te werven. Daarnaast zouden maandelijks meer dan 10.000 bedrijven zich abonneren op de diensten van deze onderneming. De missie van ZipRecruiter is om mensen te helpen zinvol werk te vinden door middel van de best beoordeelde app voor het zoeken naar een baan op zowel iOS als Android. ZipRecruiter zou intussen meer dan 40 miljoen job alert e-mail abonnees hebben.

Producten en diensten van ZipRecruiter
Op de pagina van ZipRecruiter kun je links bovenaan klikken op de knop Suggested Jobs of Post a Job. Om hiermee verder te gaan, dien je echter wel al over een profiel te beschikken. Als je nog geen profiel bij dit bedrijf hebt, kun je er een aanmaken door rechts bovenaan op Job Seekers of Employers te klikken, afhankelijk van datgene wat voor jou van toepassing is. Via de homepage kun je ook op zoek naar een gepaste job door een sleutelwoord, een locatie en een gewenste radius in te geven. Daarnaast kun je je ook aanmelden om via e-mail meldingen over specifieke jobs in welbepaalde regio's te ontvangen. Volgens de informatie op de site van ZipRecruiters zou je bij deze onderneming kunnen rekenen op een aanbod van meer dan één miljoen jobs. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice telefonisch of via e-mail bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor ZipRecruiter
Als je al vertrouwd bent met de diensten van dit bedrijf, kun je ervoor kiezen om op deze website een korte, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Dankzij deze informatie kunnen andere potentiële klanten voor zichzelf beslissen of het aanbod van ZipRecruiter iets voor hen zou kunnen zijn. Ben je tevreden over de door dit bedrijf aangeboden jobs? En is het team van deze onderneming vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Laat het ons zeker weten! En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken.