ErvaringenSite

  Ervaringen ZipRecruiter

  Ben je op zoek naar een nieuwe job, en wil je graag weten waar je hiervoor online terecht kunt? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van ZipRecruiter. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het bijzonder op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige, eerlijke review over jouw ervaring met dit bedrijf te schrijven. Op die manier kun je namelijk andere potentiële klanten helpen beslissen of ZipRecruiter aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. En omdat alle reviews hier hoe dan ook worden gepubliceerd, maakt het absoluut niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

  Over ZipRecruiter

  ZipRecruiter begon als een hulpmiddel om kleine bedrijven te helpen vacatures betaalbaar te verspreiden. Vandaag de dag zou het een bloeiende marktplaats zijn waar miljoenen mensen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk een betere baan vinden voor een beter leven. Dit bedrijf zou het makkelijker maken voor werkgevers om talent te vinden, en meer dan 1 miljoen werkgevers zouden al van de diensten van ZipRecruiter gebruik hebben gemaakt om aan te werven. Daarnaast zouden maandelijks meer dan 10.000 bedrijven zich abonneren op de diensten van deze onderneming. De missie van ZipRecruiter is om mensen te helpen zinvol werk te vinden door middel van de best beoordeelde app voor het zoeken naar een baan op zowel iOS als Android. ZipRecruiter zou intussen meer dan 40 miljoen job alert e-mail abonnees hebben.

  ArconGraphics diensten

  Producten en diensten van ZipRecruiter

  Op de pagina van ZipRecruiter kun je links bovenaan klikken op de knop Suggested Jobs of Post a Job. Om hiermee verder te gaan, dien je echter wel al over een profiel te beschikken. Als je nog geen profiel bij dit bedrijf hebt, kun je er een aanmaken door rechts bovenaan op Job Seekers of Employers te klikken, afhankelijk van datgene wat voor jou van toepassing is. Via de homepage kun je ook op zoek naar een gepaste job door een sleutelwoord, een locatie en een gewenste radius in te geven. Daarnaast kun je je ook aanmelden om via e-mail meldingen over specifieke jobs in welbepaalde regio's te ontvangen. Volgens de informatie op de site van ZipRecruiters zou je bij deze onderneming kunnen rekenen op een aanbod van meer dan één miljoen jobs. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice telefonisch of via e-mail bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor ZipRecruiter

  Als je al vertrouwd bent met de diensten van dit bedrijf, kun je ervoor kiezen om op deze website een korte, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Dankzij deze informatie kunnen andere potentiële klanten voor zichzelf beslissen of het aanbod van ZipRecruiter iets voor hen zou kunnen zijn. Ben je tevreden over de door dit bedrijf aangeboden jobs? En is het team van deze onderneming vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Laat het ons zeker weten! En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken.

  ZipRecruiter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ZipRecruiter

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ZipRecruiter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ZipRecruiter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ZipRecruiter actief?

  ZipRecruiter is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ZipRecruiter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.