Ekoi

22 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.4 voor Ekoi komt uit 22 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Ekoi gevonden hebben:

ErvaringenSite (14)
TrustPilot (8)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Ekoi scoort hoog op het gebruiksgemak, met een waardering van 90%. De kwaliteit en pasvorm van de producten zijn uitstekend, met een score van 95%, en het design wordt als prachtig beschouwd. De stoffen zijn comfortabel en ademend tijdens lange ritten, waardoor de website een score van 85% krijgt. Klanten hebben ook en positieve ervaring met de klantenservice, waaronder met medewerker Patricia.

“coole fietsshirt”

“Geweldige ervaring met Patricia”

“Geweldige kwaliteit en pasvorm, prachtig design”

“Comfortabele stof, ademend en comfortabel tijdens lange ritten”

“Makkelijk te gebruiken website”

👍 5   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Aya Verheyen - 3 maanden geleden

  • coole fietsshirt

Johnny Spinelli - 4 maanden geleden Trustpilot 🔗

  • Geweldige ervaring met Patricia

Ilias - 4 maanden geleden

  • Geweldige kwaliteit en pasvorm, prachtig design
  • Comfortabele stof, ademend en comfortabel tijdens lange ritten
  • Professionele uitstraling tijdens fietstochten

Fleur - 6 maanden geleden

  • Makkelijk te gebruiken website
  • Vlotjes bestellen en goed op de hoogte gehouden van levering
  • Kwaliteit van de kleding is echt super
  • Op tijd geleverd