50five
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7

U bent nu bij:

Totaal

7

Bestellen

6,2

Service

6,8

Prijs

7,8

Leveren

7
12 rating63 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

26-01-2018
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lina

50five - Goede service en dienstverlening

Wij hadden hier van alles besteld een keer. Er zat alleen bij een product geen gebruiksaanwijzing, tenminste die konden we niet vinden, dus we hadden gebeld en toen hebben ze ons door het hele proces heen geholpen. Later vonden we de gebruiksaanwijzing alsnog terug... Maar we vonden dat we erg goed geholpen waren en ze waren ook erg vriendelijk. Voor ons vooral erg handig, want we zijn niet zo goed met nieuwe apparaten en dan is het niet fijn als je het zelf zou moeten uitzoeken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-12-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annemieke

50five - Slimme Stofzuiger

Zojuist geholpen door een vriendleijk dame aan de telefoon en een slimme stofzuiger gekocht de Neato D3, goede deal en levering komt morgen al.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-07-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: jors Goegebeur

50five - Nooit meer!

20 Dagen geleden een Ring Pro deurbel gekocht (279euro). Volgende dag reeds in huis, super dacht ik zo!
Helaas, het item werkte niet. Na wat moeite mocht ik deze terug sturen. Enkel had ik een retourlabel nodig om deze terug te zenden. Om die te krijgen heb ik wel 15x moeten bellen, en verschillende emails moeten verzenden.
Keer op keer vriendelijke telefonistes waar ik iedere keer opnieuw mijn verhaal 'mocht' doen. Telkens kreeg ik te horen dat ze veel begrip hadden en dat het zo niet hoorde maar ik het werd doorgegeven ik kreeg de raad om te wachten op reactie die uiteindelijk nooit kwam. Het item is ondertussen een week geleden geretourneerd en volgens de website zou ik na ontvangst bij 50five onmiddellijk een melding moeten krijgen. Terug geen feedback... Opnieuw enkele keren contact opgenomen maar dan kom je bij een telefoniste terecht die het ook "maar" doorgeven aan iemand anders en geen verdere uitleg kan aan geven.

Situatie kort samengevat: Item besteld 20 dagen geleden, volgende dag geleverd maar defect, +-10tal mails en 30 telefoontjes verder, niets in handen...

Ofwel staat 50five nog in zijn kinderschoenen ofwel werken daar enkele incompetente leugenaars.

Service bij problemen dikke 0 !!!

Geen aanrader!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-10-2016
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Rein

50five - Heer

Niet zo mooi, dit bedrijf. Voor het product werd aangegeven dat deze op voorraad was en de volgende dag zou wprden bezorgd. Geen prderbevestiging ontvangen. Na drie werkdagen maar eens een email gestuurd, geen reactie. De volgende dag kwam het geautomatiseerdebericht dat de bestelling klaar stond voor verzending. Kennelijk heeft men de site niet op orde en stelt men de voorraad te rooskleurig voor. Voor uitleg of excuses is niemand thuis. Mij ziet men hier niet mee terug.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-09-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: J.K.

50five - Goedkoopste thermostaat en keurige telefonisten

Wij hebben veel rondgekeken voor we overgingen tot de grote aanschaf van een thermostaat. 50five was veruit de goedkoopste aanbieder. Omdat we een heel aantal specifieke vragen hadden over deze thermostaat, hebben we contact gezocht en gevonden. Erg vriendelijke en keurige telefonist te woord gekregen, die ons echt goed verder hielp.

Bovendien besparen wij veel omdat dit een zogenaamde 'slimme' thermostaat is en veel zuiniger werkt.

Wel ging er iets mis met de betaling, die was kennelijk niet goed overgekomen, maar dat lag zeker niet aan ons.
Weer contact opgenomen met 50five en ze zouden er meteen naar kijken. Binnen een paar uur kreeg ik al een uitgebreide reactie in de mail met alle gegevens correct. Het betalingsprobleem was ook goed gemaakt. Waar het precies aan lag, geen idee, niet aan ons in ieder geval, maar het is nu opgelost en dat is het voornaamste.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-06-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: E. van Velden

50five - Slimmer = goedkoper

Aanrader! Om energie te sparen allerlei dingen 'slim' gemaakt in huis en we zijn daardoor echt goedkoper uit.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-06-2016
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Robert

50five - klant

Mijn ervaring met 50five is zeer slecht!
Op donderdag voor 16:00 uur na telefoontje thermostaat besteld met garantie dat hij de volgende dag geleverd zou worden, inmiddels zijn we een week verder en nog steeds geen thermostaat mogen ontvangen. Je wordt ook slecht op de hoogte gehouden over je bestelling. Je kunt telefonisch navraag doen maar dan kom je bij een callcenter dat je vraag bij een afdeling neer legt.
Mijn advies even verder zoeken naar een andere leverancier!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-04-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mats

50five - Noodoplossing

Als noodoplossing bij terecht gekomen toen wij anderhalve maand op vakantie gingen. Hierdoor kon ik aanwezigheid tonen door mijn lampen elke avond om 1800 uur aan te laten gaan. Perfecte service, ze hebben me op korte termijn overal mee geholpen en ook een monteur langs gestuurd!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over 50five

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij 50five?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen 50five

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. 50five.com is een energie winkel, een online shoppen woonwinkel en een winkel voor elektronica. Het is belangrijk en goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies jij ook voor de mogelijkheden van 50five.com?Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over 50five.com. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site ErvaringenSite.be

Over 50five.com
50five.com is een website welke geloofd in inspiratie. Inspiratie om een huis meer comfortabel te maken en te houden. Het is belangrijk om ook te kijken naar automation. Automation is op een gemakkelijke manier te doen, waarbij het ook mogelijk is om geld te gaan besparen op de energierekening. Er is een breed assortiment van diensten en producten en men zoekt continu naar mogelijkheden om dit verder te verbeteren. Zo zijn er slimme thermostaten en ook slimme lampen. Een slimme thermostaat maakt het mogelijk om de verwarming per kamer te regelen. Ook kun je via de telefoon of een computer op afstand je verwarming kunt bedienen. Het is mogelijk om ook met slimme lampen de juiste sfeer in je huis te maken en te krijgen. 

Gebruiksvriendelijkheid is ook belangrijk bij alle producten van 50five.com. Eenvoud, gemak en betrouwbarheid zijn van groot belang. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn bij deze producten van 50five.com. Alleen het beste is goed genoeg. Het zelf gemakkelijk installeren van de producten is ook een belangrijk onderdeel bij de producten van 50five.com.  

50five.com is trouwens ene onderdeel van ENGIE (GDF SUEZ Energie België nv. Ze werken wel zelfstandig.  

Diensten van 50five.com
50five.com levert producten welke je leven gemakkelijker maken en welke gerelateerd zijn aan energie. Denk hierbij aan een slimme thermostaat en ook een slimme lamp. Het is mooi om te ontdekken dat het een goed bedrijf is welke volop mogelijkheden biedt om van te genieten.  Ze hanteren een persoonlijke aanpak en zijn zelfs 24 uur per dag te bereiken via de mail en per telefoon.  Ook hanteren ze een goede garantie van standaard twee jaren op de producten. Je weet dus at je een goed product koopt bij 50five.com.  

Klachten, tips en complimenten over 50five.com
Het is mogelijk om mooie producten te kopen bij 50five.com. Wanneer je ergens niet tevreden over bent dan kun je hier je klachten over indienen per telefoon, per mail en ook via de post. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. 

Heb jij ervaringen bij 50five.com
Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van 50five.com? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van 50five.com met de hulp van jouw review. 

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!