90% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

J
Janne
Pas geleden heb ik een tweetal originele batterijen van Shopcore besteld om te zien of ze nog goed waren. Ik was echt blij verrast dat de batterijen perfect werkten en ook nog eens snel werden gele...Lees verder
A
A. Léonard
Ik zocht een goedkope oplader voor mijn Nikon camera en vond precies wat ik zocht bij Shopcore. De prijs was schappelijk en de kwaliteit is top. De bestelling ging vlot en zonder problemen. De leve...Lees verder
N
Nolan
Ik ben super blij met mijn recente aankoop bij Shopcore. De spullen die ik gekocht heb waren echt top van kwaliteit en ook nog eens aan een goede prijs. Daarbovenop werd mijn bestelling supersnel g...Lees verder
J
J. Boulanger
Vandaag ben ik mijn bestelling gaan ophalen bij Shopcore en ik moet zeggen, ik ben echt super blij met mijn aankoop! Het product ziet er precies uit zoals ik had gehoopt en de service was top. De m...Lees verder
M
Mats
Ik heb een zakelijke bestelling geplaatst voor ons bedrijf in deze winkel. We hebben verschillende gereedschappen besteld, zoals gereedschapsgordels, klauwhamers, rolbandmaten en afbreekmessen. We ...Lees verder

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van originele batterijen

  Pas geleden heb ik een tweetal originele batterijen van Shopcore besteld om te zien of ze nog goed waren. Ik was echt blij verrast dat de batterijen perfect werkten en ook nog eens snel werden geleverd. Mijn bestelling verliep echt vlotjes en het pakketje werd netjes in mijn brievenbus afgeleverd. Ik ben echt super tevreden over de service en de kwaliteit van de producten van Shopcore.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkope oplader voor camera

  Ik zocht een goedkope oplader voor mijn Nikon camera en vond precies wat ik zocht bij Shopcore. De prijs was schappelijk en de kwaliteit is top. De bestelling ging vlot en zonder problemen. De levering was snel en de oplader was goed verpakt. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop en zal zeker weer bij Shopcore bestellen als ik iets nodig heb.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zeer voordelig, goede kwaliteit en snel geleverd

  Ik ben super blij met mijn recente aankoop bij Shopcore. De spullen die ik gekocht heb waren echt top van kwaliteit en ook nog eens aan een goede prijs. Daarbovenop werd mijn bestelling supersnel geleverd, wat echt handig was. Ik ben helemaal tevreden over de service en zal zeker nog eens terugkomen bij deze winkel in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn bestelling

  Vandaag ben ik mijn bestelling gaan ophalen bij Shopcore en ik moet zeggen, ik ben echt super blij met mijn aankoop! Het product ziet er precies uit zoals ik had gehoopt en de service was top. De medewerkers waren echt heel vriendelijk en hebben me snel geholpen. Ik voelde me echt welkom in de winkel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zakelijke bestelling

  Ik heb een zakelijke bestelling geplaatst voor ons bedrijf in deze winkel. We hebben verschillende gereedschappen besteld, zoals gereedschapsgordels, klauwhamers, rolbandmaten en afbreekmessen. We zijn heel tevreden over de levering en de kwaliteit van de producten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop mobiele telefoon

  Het bestellen van mijn nieuwe gsm ging heel vlot op de website. Er waren veel keuzes en alles was duidelijk te vinden. De bestelling was makkelijk te plaatsen en ik kreeg meteen een bevestiging via e-mail. Alles was goed geregeld en overzichtelijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van slechte batterijen

  In oktober 2022 heb ik twee nieuwe batterijen gekocht, eentje voor mezelf en eentje voor mijn vrouw, voor onze LG G5 smartphone. Spijtig genoeg waren beide batterijen van slechtere kwaliteit en liepen ze sneller leeg dan onze oude batterij van 8 jaar die we vervingen! Echt teleurstellend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel verzonden bestelling

  Deze webshop is echt super betrouwbaar en efficiënt. Mijn bestelling werd echt snel verzonden en ik was mega tevreden met de service. Ik ga hier zeker nog eens winkelen in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  correct en snel geleverd

  De bestelling kwam snel en juist aan, waardoor we meteen weer aan de slag konden met het product. We zijn heel tevreden over de service en de vlotte afhandeling van alles.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van verzendzakken

  Als je deze zakken koopt en een webshop hebt, moet je een kwartiertje wachten voor je ze verzendt om te voorkomen dat ze opengaan. Dat is echt niet oké en wijst op een slecht product. Het lijkt alsof er geen garantie is op de kwaliteit van de zakken, aangezien klanten zelfs na de aankoop het risico lopen dat ze openscheuren.


Anderen bekeken ook