ErvaringenSite

  Ervaringen Vattenfall

  Vattenfall is een nutsbedrijf in Nederland maar ook in andere landen binnen Europa met als kernactiviteiten de productie, verhandeling en levering van elektriciteit, aardgas en stadswarmte. Voor de overname door het Zweedse energiebedrijf Vattenfall heette het bedrijf N.V. Nuon. Het verzorgt ook aanvullende diensten op het gebied van energiebesparing (isolatie of bijvoorbeeld teruglevering wanneer u zonnepanelen heeft), beveiliging en energieadvies (voornamelijk op het gebied van duurzaamheid). In 2017 produceerde het bedrijf ruim achtien terawattuur (TWh) aan elektriciteit. Benieuwd? Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Vattenfall hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere energie bedrijven zoeken.

  Over Vattenfall

  In februari 2009 werd bekend dat het Zweedse bedrijf Vattenfall het bedrijf Nuon Energy in fases zou gaan overnemen. Het bedrijf Vattenfall is zelf volledig in eigendom van de Zweedse staat. Nuon Energy vormt binnen Vattenfall de Business Group Benelux. In augustus 2002 werd Nuon Belgium opgericht om te profiteren van de liberalisering van de Belgische energiemarkt. Op vier oktober 2018 maakte Vattenfall bekend dat de naam Nuon geleidelijk zou verdwijnen binnen de Benelux om plaats te maken voor de naam van het moederbedrijf: Vattenfall. Vanaf zeven oktober 2019 hanteert het bedrijf alleen nog de naam Vattenfall.

  Energie! - dansles - Kinderen voor Kinderen

  Producten en Diensten

  Vattenfall biedt als nutsbedrijf diverse producten aan in diverse categorieën. Deze categorieën zijn: stroom, gas, stadsverwarming, zonne-panelen (teruglevering), cv-ketel, isolatie, elektrisch rijden, ventilatie, huis-beveiliging en glas. Het motto van Vattenfall is "fossielvrij leven binnen één generatie". Het bedrijf beloont hun klanten die hun steunen in dit motto. Dit doet het bedrijf met "Vattenfall Exclusief", exclusief voor klanten. Dit houdt in dat u als Vattenfall klant allerlei extra's kan verdienen. Zo kunt u iedere maand punten sparen voor cadeaus en duurzame producten uit het assortiment van het bedrijf. Of kunt u eropuit, Vattenfall organiseert namelijk allerlei uitjes waar u met korting aan kunt deelnemen.

  Daarnaast kunt u ook prijzen winnen. Hoe langer u klant bent, hoe meer kans op het winnen van prijzen maar ook hoe meer voordeel u krijgt. Vattenfall heeft namelijk ook een Blijven Loont programma. Als u klant wordt begint u meteen met tien procent korting, daarna groeit u korting elk jaar met vijf procent tot aan 25 procent. Deze korting geldt echter alleen op de variabele leveringskosten van stroom. In het kader van duurzaamheid werkt Vattenfall ook mee aan de teruglevering als u zonnepanelen op uw dak heeft geplaatst. Hiernaast steunt het bedrijf ook elektrisch rijden en alles wat daarbij komt kijken. Het is dus veilig om te stellen dat bij het bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Vattenfall

  ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Vattenfall op ErvaringenSite te delen door middel van een review zodat andere mensen ook een transparant beeld krijgen van Vattenfall. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Vattenfall vinden. Lees hier de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over Vattenfall.

  Vattenfall
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vattenfall

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vattenfall een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vattenfall. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vattenfall actief?

  Vattenfall is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vattenfall gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.