Pure energie

Alle reviews

Pure energie

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vattenfall merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
Vattenfall
0 reviews

Vattenfall is een nutsbedrijf in Nederland maar ook in andere landen binnen Europa met als kernactiviteiten de productie, verhandeling en leve...

Overstappen.nl merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
Overstappen.nl
0 reviews

Op het moment dat je een nieuwe energieleverancier, autoverzekering, zorgverzekering, uitvaartverzekering, telecom provider zoekt of geld wilt lene...

ENGIE Zakelijk merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
ENGIE Zakelijk
0 reviews

ENGIE Zakelijk is een dochteronderneming van het Franse multinational bedrijf ENGIE Electrabel.  ENGIE Zakelijk is de Belgische zake...

Budget Energie merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
Budget Energie
0 reviews

Budget Energie is een aanbieder op de Nederlandse markt voor energie. Ruim 1 miljoen mensen nemen groene stroom bij hen af, zo valt te lezen op hun...

Pure energie

Naarmate de klimaatsverandering steeds prominenter wordt, stappen meer en meer Nederlanders over op groene energie. Hiermee kan je immers je steentje bijdragen aan een gezonde en duurzame toekomst voor jou en voor de komende generaties. De vraag naar groene energie (denk aan wind- en zonne-energie) neemt toe, en zo ook het aanbod. Pure Energie biedt groene energie aan doorheen Nederland. Bij veel mensen sluipt er echter nog wat twijfel binnen als men het heeft over groene energie. “Is dat wel betrouwbaar? Ik wil niet zonder elektriciteit zitten” is een veelgehoord bezwaar, net als twijfels over de prijzen. Op ErvaringenSite kan je alle reviews van klanten van Pure Energie lezen, zo weet je goed of dit bedrijf betrouwbaar is of niet, en of je ook maar eens de overstap naar groene energie moet maken. Is Pure Energie betrouwbaar? Zijn hun diensten de moeite waard? Ontdek het hier!

Over Pure Energie
Pure Energie is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het aanbieden van groene energie aan zijn klanten. Pure Energie is in 1995 begonnen onder de naam Raedthuys, met het uitgeven van obligaties om een windturbine op te kunnen richten. Dat gebeurde dan in 1998. In 2011 is Raedthuys begonnen met zonne-energieprojecten, voornamelijk op grote schaal op bedrijfsdaken en zonneparken. Twee jaar later is Pure Energie ontstaan en richtte zich op het leveren van stroom uit duurzame energiebronnen. Momenteel zijn er 75 windmolens doorheen Nederland, op locaties zoals Windpark Nieuw Prinsenland, Suurhoffbrug, Hondtocht, Dintelhaven, enzovoort. Pure Energie heeft ondertussen al meer dan 50.000 zonnepanelen geplaatst. De voorbije 8 jaar is Pure Energie elk jaar uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland door de Consumentenbond, Natuur&Milieu en WISE.

Producten en diensten van Pure Energie
Pure Energie richt zich op het aanbieden van groene stroom aan Nederlandse consumenten. Dat doen ze via hun eigen energiebronnen, zowel voor wind- als zonne-energie uit Nederland zelf. Ze verkopen alleen de stroom die ze zelf opwekken. De werkwijze om zonnepanelen bij je thuis te bestellen gaat als volgt: je vraagt een adviesgesprek aan, waarna je een vrijblijvende maatwerkofferte krijgt. Hierna kan je de offerte bespreken met een adviseur van Pure Energie. Na wat bedenktijd kan je dan beslissen of dit iets voor jou is, waarop er een persoonlijk installatieplan kan worden opgesteld. Als alles in orde is, komt Pure Energie binnen 2 tot 6 weken de zonnepanelen bij jou thuis installeren. Dit gebeurt meestal op één dag, waarbij je thuis hoort te zijn. Hierna monitort Pure Energie je systeem continu om rendementsverlies te voorkomen. In het geval dat je meer stroom zou opwekken dan dat je verbruikt, lever je die stroom terug aan het Nederlandse elektriciteitsnet en krijg je hiervoor een terugleververgoeding.

Klachten, complimenten en tips voor Pure Energie
Klant bij Pure Energie en je wil je ervaringen delen? Laat gerust een review achter en deel je mening! Maar ook als je klachten hebt, kan je die hier achterlaten. Voor andere mensen die nog twijfelen is het immers van het grootste belang dat ze de ervaringen lezen van klanten van Pure Energie, zodat ze zich een goed beeld kunnen vormen van de diensten.