Budget Energie

Alle reviews

Budget Energie

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Pure energie merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
Pure energie
0 reviews

Naarmate de klimaatsverandering steeds prominenter wordt, stappen meer en meer Nederlanders over op groene energie. Hiermee kan je immers je steent...

Vattenfall merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
Vattenfall
0 reviews

Vattenfall is een nutsbedrijf in Nederland maar ook in andere landen binnen Europa met als kernactiviteiten de productie, verhandeling en leve...

Overstappen.nl merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
Overstappen.nl
0 reviews

Op het moment dat je een nieuwe energieleverancier, autoverzekering, zorgverzekering, uitvaartverzekering, telecom provider zoekt of geld wilt lene...

ENGIE Zakelijk merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
ENGIE Zakelijk
0 reviews

ENGIE Zakelijk is een dochteronderneming van het Franse multinational bedrijf ENGIE Electrabel.  ENGIE Zakelijk is de Belgische zake...

Budget Energie

Budget Energie is een aanbieder op de Nederlandse markt voor energie. Ruim 1 miljoen mensen nemen groene stroom bij hen af, zo valt te lezen op hun eigen website.

Over Budget Energie
Door middel van overnames is Budget Energie een grote speler geworden op de Nederlandse markt. Budget Energie is sinds de overname van NLE (voorheen Nederlandse energie maatschappij) in 2018 een energiemaatschappij die net buiten de grootste drie valt.

Budget Energie biedt naast energie en gas de volgende dingen aan; internet, televisie, telefonie (vast en mobiel) en alles-in-1.

Budget energie valt onder Budget Thuis en is een van de diensten die Budget Thuis aanbiedt.

Producten en diensten Budget Energie
Bij Budget Energie kan je verschillende diensten afnemen of combineren. Ze bieden internet, TV, stroom, gas en telefonie aan. De telefonie wordt aangeboden over het netwerk van KPN. Wij gaan ons nu richten op de dienst Budget Energie en hun energie-aanbod.

Budget Energie biedt in Nederland 100% groene stroom en gas aan. Deze stroom en gas komt wordt niet volledig opgewekt in Nederland. Dat valt te lezen op hun eigen website.

De Consumentenbond scoort jaarlijks alle Nederlandse aanbieders in de energiesector. Energie Budget scoort daar een 7,7 en valt volgens de Consumentenbond daarmee bij de middenmoot.

Voor stroom en gas hebben biedt Budget Energie drie verschillende vormen aan; variabel, 1 jaar vast en 3 jaar vast. Het verschil tussen de drie zit hem voornamelijk in de duur van het abonnement. Zoals de namen al doen vermoeden zijn de 1 en 3 jaar vast contracten die lopen voor 1 en 3 jaar. Variabel is per maand opzegbaar. Alle vormen worden aangeboden met 100% groene stroom. Alle varianten zijn er zowel zakelijk als voor particulieren.

Als je van Budget Energie ook alles-in-1 en/of mobiel afneemt dan krijg je €5 of €10 korting per maand.

Voor mensen die willen overstappen naar Budget Energie bieden ze een overstapservice over. Net zoals andere aanbieders. Hiermee kan je als consument zonder moeite of kosten overstappen naar Budget Energie. Let hierbij wel op dat er kosten verbonden zijn wanneer je een contract eerder beëindigd dan de officiële einddatum.

Budget Energie geeft aan dat ze de klant met rust laten. De klant mag zelf bepalen wanneer er contact opgenomen wordt. Online kan alles geregeldworden.

Complimenten, klachten en tips voor Budget Energie :
Ben je een klant van Budget Energie (geweest)? Laat dan op ErvaringenSite jouw mening over hen achter om zo anderen te helpen. Je helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke op onze website vermeldt staan. Heb jij ervaring met Budget Energie ? Heb je tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat jouw ervaring met Budget Energie is. Door jouw review krijgen onze lezers een beter beeld van Budget Energie . Zo helpen we elkaar, dat doe jij toch ook?