ErvaringenSite

  Ervaringen Budget Energie

  Budget Energie is een aanbieder op de Nederlandse markt voor energie. Ruim 1 miljoen mensen nemen groene stroom bij hen af, zo valt te lezen op hun eigen website.

  Over Budget Energie

  Door middel van overnames is Budget Energie een grote speler geworden op de Nederlandse markt. Budget Energie is sinds de overname van NLE (voorheen Nederlandse energie maatschappij) in 2018 een energiemaatschappij die net buiten de grootste drie valt.

  Budget Energie biedt naast energie en gas de volgende dingen aan; internet, televisie, telefonie (vast en mobiel) en alles-in-1.

  Budget energie valt onder Budget Thuis en is een van de diensten die Budget Thuis aanbiedt.

  Die Orsons - Energie (Lyric Video)

  Producten en diensten Budget Energie

  Bij Budget Energie kan je verschillende diensten afnemen of combineren. Ze bieden internet, TV, stroom, gas en telefonie aan. De telefonie wordt aangeboden over het netwerk van KPN. Wij gaan ons nu richten op de dienst Budget Energie en hun energie-aanbod.

  Budget Energie biedt in Nederland 100% groene stroom en gas aan. Deze stroom en gas komt wordt niet volledig opgewekt in Nederland. Dat valt te lezen op hun eigen website.

  De Consumentenbond scoort jaarlijks alle Nederlandse aanbieders in de energiesector. Energie Budget scoort daar een 7,7 en valt volgens de Consumentenbond daarmee bij de middenmoot.

  Voor stroom en gas hebben biedt Budget Energie drie verschillende vormen aan; variabel, 1 jaar vast en 3 jaar vast. Het verschil tussen de drie zit hem voornamelijk in de duur van het abonnement. Zoals de namen al doen vermoeden zijn de 1 en 3 jaar vast contracten die lopen voor 1 en 3 jaar. Variabel is per maand opzegbaar. Alle vormen worden aangeboden met 100% groene stroom. Alle varianten zijn er zowel zakelijk als voor particulieren.

  Als je van Budget Energie ook alles-in-1 en/of mobiel afneemt dan krijg je €5 of €10 korting per maand.

  Voor mensen die willen overstappen naar Budget Energie bieden ze een overstapservice over. Net zoals andere aanbieders. Hiermee kan je als consument zonder moeite of kosten overstappen naar Budget Energie. Let hierbij wel op dat er kosten verbonden zijn wanneer je een contract eerder beëindigd dan de officiële einddatum.

  Budget Energie geeft aan dat ze de klant met rust laten. De klant mag zelf bepalen wanneer er contact opgenomen wordt. Online kan alles geregeldworden.

  Complimenten, klachten en tips voor Budget Energie :
  Ben je een klant van Budget Energie (geweest)? Laat dan op ErvaringenSite jouw mening over hen achter om zo anderen te helpen. Je helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke op onze website vermeldt staan. Heb jij ervaring met Budget Energie ? Heb je tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat jouw ervaring met Budget Energie is. Door jouw review krijgen onze lezers een beter beeld van Budget Energie . Zo helpen we elkaar, dat doe jij toch ook?

  Budget Energie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Budget Energie

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Budget Energie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Budget Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Budget Energie actief?

  Budget Energie is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Budget Energie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.